Skip to main content

Jarní burza potřeb pro dvojčata - 22. března 2020 od 14 do 16 hodin v Praze - Nové Butovice. Registrace prodejního místa nutná !!!

Zveme vás na jarní burzu pro dvojčátka, vícerčátka i ostatní děti, která se bude konat v neděli 22. března 2020 od 14 do 16 hodin. Sejdeme se opět ve velké tělocvičně FZŠ prof. Otokara Chlupa, adresa školy: Fingerova 2186, PRAHA 5 - Nové Butovice. Plánek a parkování najdete v příloze.

Zájemce o prodej prosíme o REGISTRACI na e-mailu: centrum@dvojcata.org a do předmětu mailu dejte jen "BURZA".

VSTUPNÉ:
• pro zaregistrované prodávající 100 Kč za 1 prodejní místo
• pro neregistrované prodávající 150 Kč za 1 prodejní místo (ovšem jen v případě, že nebudou všechny prostory obsazené registrovanými prodejci).
• pro návštěvníky burzy, kteří budou jen nakupovat, 40 Kč za osobu
(platí se při vstupu)

Vstup do budovy bude umožněn opravdu až ve 14:00, nemá proto smysl chodit o moc dříve. Vstup do tělocvičen je možný pouze po přezutí, nezapomeňte si proto vzít přezůvky !!!
Jako v předchozích letech si s sebou samozřejmě přineste deku nebo prostěradlo, na které si rozložíte nabízené zboží.

Děti: hned před školou je veřejné hřiště a oplocené pískoviště, kde mohou tatínkové, prarodiče, ... za hezkého počasí s dětmi pobýt a počkat na vás.

Děkujeme vám všem, kdo nám pomáhají s propagací této akce a sdílejí, přeposílají nebo někde vyvěsí letáček o pořádání burzy, a také tentokrát vás moc prosíme o tuto pomoc.
DĚKUJEME A TĚŠÍME SE NA VÁS !!!

PřílohaVelikost
Burza_letak_22.3.2020.doc48 KB
Burza_pristup_ke_skole_Butovice.doc284 KB