Skip to main content

Vánoce přicházejí ;-)

Obrázek uživatele Janact
Posted in

Ahoj,
Nekamenujte mne ;-) ale ja už pomalu začínám shánět dárky;-)

A ještě více sháním nápady co pro předpubertální 9ti leté děti :-)

Co budete pořizovat?

Máme z Decatlonu a ze

Obrázek uživatele Lucka V.

Máme z Decatlonu a ze sportisima. Vždy v nějaké akci. černé a černobílé.

Sportovní taška

Obrázek uživatele PetraN

Dcera ma tuto:

https://www.sportisimo.cz/nike/brasilia-6-small-duffel/93335/

Akorát jinou barvu. Bylo nekolik velikosti, máme myslím tuto nejmenší S. Vejdou se tam boty a dresy, malý ručník a věci do sprchy, do boční kapsy láhev s pitím a box se svačinou. Jinak kupovali jsme v A3sport a výběr byl celkově solidní i jiné značky a modely.

V decathlonu

by něco nebylo?

tak to jsem Lucko zvědavá na

Obrázek uživatele Vladkax

tak to jsem Lucko zvědavá na tipy. Taky bych pro holky tašky potřebovala, nic kloudného neobjevila, už jsem se smířila s tím, že něco ušiju. Ale není mi jasné kdy...

...a nemáte někdo typ na

Obrázek uživatele LucieR

...a nemáte někdo typ na sportovní tašku? Mé podmínky nesou nijak zvlášť veliké - na zip, přes rameno, velikost na kecky, 2ks hadrů a láhev s pitím no a žádné podivné potisky typu Hellou nebo Kitty...

Myslím že tahle, ale nějak

Obrázek uživatele Radunka

Myslím že tahle, ale nějak barevná a stála asi 1690, teď jsem v práci a nevím, kde přesně jsme ji objednávali...:
https://www.ondalek.cz/kettler-hrazda/

Radunko

hrazdu nějakou konkrétní?

a co nějaké sportovní

Obrázek uživatele Radunka

a co nějaké sportovní vybavení - brusle, lyže, kolo, koloběžka apod? My se teď bohužel ještě v listopadu vyčerpáme s nápadem na narozeniny - hrazda na zahradu, al tu si moc přeje a všude dělá kotrmelce a výmyky apod...nevím, po kom to má :)))

U nás 7 leté holky od nás

U nás 7 leté holky
od nás jeden fakt drahý dárek a zbytek od ostatních
pro jednu bude karavan Barbie, pro druhou vodopád se zvířátky Schleich
dále dostanou aktovky a penál do 1. třídy, knížky Dědečku ještě vyprávěj a Dědečku už chodím do školy, Lego, fixy, panenky Barbie.

Ahojte,

Obrázek uživatele jarnem

máte nějaké nápady, co dětem? Už kupujete?
U kluka (5 let) tam nemám problém...
ale u 8 letých holek... jsem trochu bezradná... poradíte, co kupujete? Samozřejmě, že lego, ale musím vymyslet i něco pod stromeček u babiček...
díky

toaletní tašky

Ahoj jiřko, toaletní tašky jsem holkám kupovala v Teta drogerii, dostaly je vloni k narozkám :) Stále jsou funkční, vydržely. V DM mají výběr taky.

kosmetické tašky mají myslím

Obrázek uživatele Vladkax

kosmetické tašky mají myslím DM, kdysi jsem si tam jednu kupovala. My lle potřebujeme nenasákavou, so prch u bazénu.
Co se týká dárku pod stromeček, našim holkám chci koupit skládací deštníky. Mají krásné normální, ale furt je někde nechávají. Jinak spíše tápu :-)

Santoro

Obrázek uživatele Janact

Já ujíždím tady ;-)
Kvalitní a úžasné motivy

https://www.peripetie.cz/beauty-doplnky/kosmeticke-tasky

toaletní taška

Ahoj, pořád přemýšlím co na vánoce, napadla mě toaletní taška.Holky budou mít 9 let a už občas vyráží na nějaká soustředění apod,máte tip kde koupit? nebo jaké jste kupovali?

tak Pennyboard má hlavně

Obrázek uživatele PetraN

tak Pennyboard má hlavně úplně jinou funkci než skate, je so spíš na takové popojíždění, v podstatě se na něm jezdí podobně jako na koloběžce. Skate už je na různé finty, ale to dítě určitě ví. Chrániče jsou stejné na brusle, koupila jsem je ve specializovaném obchodě se skateboardy,kvalita vypadala lépe než ve Sportisimu, cena jen o málo vyšší.

Jinak u nás ve věku okolo devíti let hlavně u kluků hodně frčely (a u mladšího frčí) Nerfky. A různé věci na sport, to i u holky. Jiné hračky už ani ne, ještě tak lego, nějaká trendy serie (SW třeba).

Moc

Obrázek uživatele LadaVac

děkuji

https://www.jp-sport.cz/penny

Obrázek uživatele LucieR

Pennyboard doporučuji někde

Obrázek uživatele Lida_3974

Pennyboard doporučuji někde půjčit a vyskoušet u nás tu leží od lonských vánoc.Kluci na něm nejezdí je hodně vratký a krátký maji problém tam ty nohy naskládat(za sebe).Lída

Lucko,

Obrázek uživatele LadaVac

můžeš mi sem hodit prosím odkaz?Moc děkuji.

chrániče na brusle... a ty

Obrázek uživatele Vladkax

chrániče na brusle... a ty skejty máme taky doma,hrozně je chtěly už loni, teď tu někde leží... jedné holce to šlo líp na tom pennyboardu, druhé na klasickým skateboardu. Naučil je to můj brácha se synovcem, šlo to rychle. Pennyboard se podle mě hůř ovládá. Ale zase je barevný :-)

Pennyboard

Obrázek uživatele LucieR

Kupovala jsem je holkám v létě za cca 850,- a přijdou mi v pohodě. Jako hlučné jsou, ale to co vydávají mě nějak nepřekvapilo. Mají spousty barev, holky se nemohly rozhodnout a naučily se tak nějak docela rychle. Navíc jsou lehké, nezničitelné. Akorát jsem nenarazila na žádný snesitelný chrániče.

fretuško mám :-)

Obrázek uživatele Janact

Jani co jsou to smšťovačky? A

Obrázek uživatele fretuska

Jani co jsou to smšťovačky? A nemás prosím odkaz na tu sadu na výrobu magnetů?

tak jsem ještě přidala

Obrázek uživatele Janact

stojan na malování (chystáme se ven)
sadu na výrobu magnetů a smrštovačky

Skateboard máme,

Obrázek uživatele LadaVac

ale není moc lehké se na něm naučit.Naše děti si nyní přejí panyboard/ snad to píšu dobře/,kde mě kolegyně vyvedla z toho,že to nechce žádný za 500-600 Kč,že jsou nekvalitní a hlučné,ale až tak od 1500,-....

Jak vybrat skateboard? Zadej

Obrázek uživatele Lucka V.

Jak vybrat skateboard? Zadej si do vyhledavace. clanek je na Alze a dalsi jsou pak u ruznych specializovanych obchodu.

Holky dnes přišly s tím, že si přejí skeibord...

Obrázek uživatele jarnem

Nemáte někdo? Vůbec netuším podle čeho a jaký pořídit.

Fretusko - to je náhoda :-)

Obrázek uživatele Janact

:-)

Jani my jsme taky 16.12: :)))

Obrázek uživatele fretuska

Jani my jsme taky 16.12: :))) jen o rok mladší :)

Též mame narozeniny 16. Prosince

Obrázek uživatele Janact

A též mam za úkol vymyslet a nakoupit pro babičky...

Je to fakt celkem náročné
...

VladkoTak pocitac by taky

Obrázek uživatele Lucka V.

Vladko
Tak pocitac by taky neurazil:) Asi poridime nejakou sportovni vybavu. Starsimu preskace. Uz ma velkou nohu a krivou pater tak by potreboval mit svoje boty a ne z pujcovny. Co dvojcatum netusim a to maji hned v lednu narozeniny. A zatim trvaji na to ze nic nechteji a ze k narozeninam zase chteji mit oslavu s kamarady. Ale to meli loni a rekla jsem ze nejdriv za tri roky. Pristi rok je na rade Matej. Ten bude mit 15.

ahoj,

Obrázek uživatele Iris05

kdo máte doma víc místa a kam to dát, doporučuju hrací stůl - děti dostali k 8 narozeninám a musím říct, že tedy super dárek. Máme kombinaci fotbal, hokej, kulečník a je to fakt super, zabaví se celá rodina. Za mě zatím jeden z nejlepších darů. Máme ho na chatě pod přístřeškem, na zimu se bude muset schovat, protože to není uzavřený a děti už teď pořád smlouvají, jestli by to nešlo nějak udělat, aby se nemusel zazimovávat. :)

Holky, ja shanim vetsinou

Obrázek uživatele fretuska

Holky, ja shanim vetsinou darky taky celkem dopredu, ale teda na to, ze mame narozeniny v prosinci a samozrejme vanoce nemam jeste vymysleno nic a mam depku, ze uz mate vyreseno :(((
Napady pro moje skoro 8letaky zatim temer nemam.. a to budou chtit neporadit babicky, teticky a neco musi dostat od nas ze :)

tak u nás chtějí jedinou věc,

Obrázek uživatele Vladkax

tak u nás chtějí jedinou věc, a to počítač :-(

Kluci 9let dostanou k vánoců

Obrázek uživatele Lida_3974

Kluci 9let dostanou k vánoců koloběžky s nafukovacími koly.Hru aktiviti,oblečení,knížky mám pro ně příběhy malého Poseroutky tak jsem zvědavá co na ni řeknou.Také velkou radost udělá milka čokoláda 300g :).Lída

...

Obrázek uživatele Janact

Já mám pro každého společenskou hru, dceři návleky na koně, přeje si kartáč na vlasy co je rovná, syn knizku na minecraft, dostanou nové batohy do školy.

Chtěla bych nějakou hračku, ale vůbec me nic nenapadá.

V knihovne jsem si pujcila

Obrázek uživatele LucieR

V knihovne jsem si pujcila Kryci jmena od Mindoku, dost jsme se nasmali, takze tu pridam na seznam. Pak mame jeste nejakou znalostni hru neco v kostce, knizky, ty uz jsem nasyslila v cervnu na Knihexu, treba https://m.kosmas.cz/knihy/212328/segry/
to je komiks, schovany mam pokracovani Usmev, tohle jsme meli z knihovny, obe holky ji precetly jednim dechem. Je skvela. Vloni jsem davala odkaz na uzasnou knizku Mapy od Aleksandry a Daniela Mizielinskych (je dokonala), tak letos vydali Pod zemi, pod vodou, zas je hodne povedena a musim ji mit, dalsi dil Herryho a jinak letos jdeme do tech mobilu, cimz asi vycerpaly vic nez dost. Hracky porad chteji, v katalogu zaskrtnou klidne i mluvici telefon pro batolata. Koupim jen neco hodne levneho, stejne se to jen uklidi, i kdyz to stoji kopec. A vsechno to jeste prerozdelim na prosincove narozky a vanoce.

Chápu,

Obrázek uživatele LadaVac

už taky sháním,dárky pro rodiče třeba už máme vyřešené,kupujeme vždy všechny rodiny dohromady.
Děti chtějí nové mobily,takže k nim už to bude jen nějaká drobnost.

U nás doma kvetou tři vánoční

U nás doma kvetou tři vánoční kaktusy :-). S dětmi řešíme narozeniny, mají je za pár dnů. Hlavní dárek na vánoce mají už vymyšlený. Na Ježíška nevěří už řadu let, tak nemáme problém se domluvit.

Myslím, že je to tak akorat čas..

Obrázek uživatele jarnem

Holky(8) jsem upozorňovala, ať si píšou od ježíška oblečení, hračky už raději ať omezí. Ale mám nakoupeny dva první díly ilustrovaneho Herryho Pottera, kouzelné čtení, deník Kouzelne berušky a černého kocoura. Plánuji vlněné papuče a asi lego friends.
Kluk ma jasno, chce balikovač sena od Bruderu, k tomu prikoupim ještě něco za traktor, je nenarocny. S holkama je to trochu problém, jakmile prijde prvni vánoční katalog hraček, nemohou si vybrat, chtěly by vše. Nějakou hračku asi dostanou, otázka, co.

Nasi kluci sami navrhli ze

Obrázek uživatele Lucka V.

Nasi kluci sami navrhli ze vanoce neresime a zacneme setrit na afriku. Tak me to dojalo ze jim asi prece jen neco koupim :)