Skip to main content

dětské spacáky

Obrázek uživatele Vladkax
Posted in

prosím o info, jaké juniorské spacáky pořídit, holky měří cca 140cm. V úterý jedou na tábor, tak to celkem spěchá :-)
spacáky bych chtěla pratelné, jinak netuším, co po nich požadovat.... díky!

nakonec jsme je koupili, má

Obrázek uživatele Vladkax

nakonec jsme je koupili, má být zima. Juniorské, budou je mít cca dva až tři roky, pak je prodám.... jsou teď ve slevách :-)

Vladi, jinak při

Obrázek uživatele Spider17

140cm už dětské nekupuj, vem rovnou dospělácké. Vybírej podle toho, kam a kdy jezdíte. Nemá cenu kupovat do extrem -20°C, když jedete pod stan jen v létě. Já spávám s dětmi pod širákem i v chladnějším období, tak máme do zimy ;-)

holky díky, já jsem se na to

Obrázek uživatele Vladkax

holky díky, já jsem se na to vykašlala, pojedou s tenkýma, co je máme doma. Měli by spát v chatkách, tam je teplo

Husky

Obrázek uživatele LadaVac

už jsem zjistila značku,máme Husky a jsou super,zrovna zítra jedeme stanovat.

My jsme před 3 lety kupovali

My jsme před 3 lety kupovali dětem juniorský Boll (ale teď z hlavy neřeknu, jak je dlouhý). Za nás super, dětem v nich bylo vždy příjemně (i dceři, která je zmrzlík). Já v noci klepala kosu a děti byly teploučké. Jo a je docela skladný, dívali jsme se v té době na Husky a ten byl megaveliký.
Jinak Letňany doporučuju, spacáků tam vždycky mají moře. A většinou dokážou i dobře poradit (u výšky 140 cm bych už možná přemýšlela nad normální velikostí...)

Máme zhruba něco takového

Obrázek uživatele LadaVac

https://www.sportisimo.cz/alpine-pro/veasen/172981/?detske=1

Přesně značku nevím,mrknu doma.Mají ho už 4 roky a stále se do něj vejdou a je v nich teplo.

mám spacák starý asi 20 let,

Obrázek uživatele Vladkax

mám spacák starý asi 20 let, ten se prát dá, nedám na něj dopustit :-) je ale veliký, děcko by s ním nadřelo.... tak já to asi nebudu řešit, a koupím něco kolem té 0.... musím to pořešit během zítřka. Byl někdo z vás na výstavišti v Letňanech? Prý je tam prodávájí i se stanama...

Ahoj, myslím si, že pro takto

Ahoj,
myslím si, že pro takto vysoké děti je juniorký spacák malý. Koupili jsme ho dceři a hned jsme jeli zpátky měnit za dospělácký.
Ve spacáku s minimem kolem 0°C by neměly strádat. Cenově jsou to spacáky kol. 1000Kč.
Spacák jsem nikdy neprala, ani mě to nenapadlo. Nebude potom znehodnocený, nebude v něm zima???? To by musel být nějaký extra a to už zase bude hrozně drahý - vyplatí se to???

V juniorskych

Obrázek uživatele Janact

Se dle mého lépe zahřejí, protoze jsou přizpůsobene na delku postavy, není tam zbytečný prostor, tudíž se "neplenca" teplem. Aspoň tak to chápu ja...
My kupovali do teploty 0. Jsou v pohodě, ale nejsem nějací extra kempovaci.

Holky jedou do chatek nebo stanu?

no mně bylo už z několika

Obrázek uživatele Vladkax

no mně bylo už z několika zdrojů doporučeno mít ten dětký, protože jinak hrozí, že v tom těm dětem bude zima. Máme nějaké obyč dospělácké, loni v tom spali venku stanu , musela jsem přes ně házet ještě deku. Možná je to nekvalitním spacákem, ale chci mít jistotu, že se na táboře nenachladí a nepošlou mi je domů :-)

Vladí a proč vlastně

Obrázek uživatele katyvypl

Vladí a proč vlastně juniorské? My synovi hned pořídili klasický pro dospělé. Jediný požadavek byl, aby byl hodně skladný (co nejmenší rulička) a aby byl kvalitní, testovaný aspoň na nějaké ty nízké teploty. Synovi je 10, letos ho využije po třetí a je fajn, že ho můžeme půjčit mé mamce, když potřebuje apod. Je to asi jako s juniorskými postelemi - ty jsme taky nepochopila, kluci šli hned do velkých... :-)))