Skip to main content
Posted in

Ahoj holky a Tome,
přidávám tip na dovolenou v Maďarsku u Balatonu. Bylo to super. Bydleli jsme v hotelu s polopenzí (možno i bungalovy bez jídla). V komplexu je uzavřená pláž (malá nevýhoda, jsou zde lepší boty do vody, ale nejsou úplně nutné), několik hřišť (volejbal, fotbal, nohejbal), skluzavka, brouzdálko s malou skluzavkou, bary, dětský klub, zdarma lehátka... Uvnitř bazén, bazének pro děti s atrakcemi, dvě vířivky, sauna. Dále animační programy, ty jsme ani nestihli využít. V bazénech jsme naopak byli denně. Za poplatky masáže, fitness atd.
Jídlo výborné (švédské stoly) - v neomezeném množství a pokaždé něco jiného na výběr (denně např. cca 5 teplých jídel k večeři, ale za celý týden tam nebylo něco stejného).
Objednávali jsme sice někdy na přelomu března a dubna, ale právě proto i super cena.
Přijeli jsme prostě nadšení.
Jedinou malou nevýhodou bylo to, že nemají rodinné pokoje, ale dostanete dvoulůžkové pokoje vedle sebe. Ale to se dalo přežít. Š.
https://hotel.invia.cz/madarsko/balaton/prazdninovy-komplex-club-tihany/...

Taky děkuji za tip! Za tu

Obrázek uživatele katyvypl

Taky děkuji za tip! Za tu cenu bych jela okamžitě, teď to bohužel vychází na naše finanční poměry už nemyslitelně, ale každopádně si to uložím a příští rok snad vyrazíme. :-)

-

Není zač. Fakt to byl luxus. První tři dny to nebylo na koupání venku, takže vnitřní bazény a vířivky jsme využili na 100%. A na to, že to byl velký komplex a spousta lidí, bylo tam dost místa na plavání i "povalování". Personál také super.
Už uvažuji, že to příští rok zopakujeme. A to jsem původně chtěla k moři. Š.

Tento typ

Obrázek uživatele LadaVac

mám v seznamu taky a s velmi dobrými recenzemi,tak to je prima,že se to povedlo,cena fakt luxusní.

tyjo, to je super cena! Díky

Obrázek uživatele Vladkax

tyjo, to je super cena! Díky za info

-

Byla tam velká sleva za ten včasný nákup. Myslím, že i děti a ještě 7 dní za cenu 5.
Celkem týden 2 dospělí, 2 děti s polopenzí 14.000kč. Š.

Díky za tip, vapadá to

Obrázek uživatele Vladkax

Díky za tip, vapadá to dobře.... děti platily sníženou cenu nebo dospělou, když jste byli na dvou dvojlůžácích? Na kolik to prosím s tou polopenzí vyšlo?