Skip to main content

Nový penálpopř aktovka do 3. třídy

Posted in

ahojky, měnili jste aktovku vstupem do 3. třídy? Aktovky máme relativně zachovalé, tak zda nám budou stačit i ve 3.třídě -emipo.

Jenom penály Emipo s jednkou klopou máme KO, tak chce chci zeptat, zda jste volili již nějaký všetší popř. jaký díky za tipy.

H.

-

Aktovky máme Stil a spokojenost. Do 3. třídy budeme kupovat nové, a to batohy. Na aktovky jsou už moc velcí :D Ne výškou, ale egem :D Já jsem stejně počítala, že to tak bude, takže neprotestuji, přestože jsou tašky zachovalé. Ještě netuším značku batohů, budu řešit o prázdniny. Penály už měli různé, poslední jsem kupovala v tescu, vč. výbavy snad za stovku. Kvalita nic moc, ale dětem se líbí a účel plní. Stejně je mají ani ne na rok.

Tašky neměníme, máme Topgal,

Tašky neměníme, máme Topgal, dcera až do 5.třídy, kluk l-3. třída. Co vidím, tak některý děti mají aktovku i ve 3.třídě.
Penál Topgal, klukovi jsem kupovala nový, strhli se mu gumičky, jinak byl jako nový. Emipo se mi vůbec nelíbilo kvalitou, musela jsem koupit přes net, neb u nás vůbec v obchodech nevedou. Dcera penál jako nový - 2.třída, ale 2 gumičky kaput.

U nás má jeden z kluků ve 3.

Obrázek uživatele Veronika_473

U nás má jeden z kluků ve 3. třídě batoh furt v pohodě, druhý ho měnil na začátku školního roku. Měli je od 1. třídy. Penály mají oba od 1. třídy stejné, výměna zatím není nutná. Vše Topgal.

Tak u nás jsou i Topgaly po

Obrázek uživatele LucieR

Tak u nás jsou i Topgaly po necelém roce na vyhození. Odtržené slídy, vytrhané gumičky. A to jsem si myslela, že naše dcery jsou jemné osůbky...

Druha trida

Obrázek uživatele Janact

Penal Emipo po prvni tride oba KO.
Do druhe jsme poridili take Emipo a nyni jsou oba pekne.
Do treti tridy jdou tedy s timto penalem a stale stejnou aktovkou topgal.

Maji stale jednopatrove. Staci si s pastelkama, 2x obyc tuzka, pero, guma, nuzky, orezavatko

Máme Herlitz batohy a penály.

Obrázek uživatele Olitwins

Máme Herlitz batohy a penály. Jsme v 1. třídě - penál (patrový) jedné dcery bude na vyhození, druhý vypadá jak nový, tak asi tak....

aktovky jsme nové nekupovali

Obrázek uživatele Vladkax

aktovky jsme nové nekupovali a penál by taky nebl potřeba (vše topgal) ale dostali patrový penál od tety loni k narozeninám, tak ty dva penály občas střídají

Naši mají taky aktovko-batoh

Obrázek uživatele paty

Naši mají taky aktovko-batoh Emipo, jsou ve 2.třídě a do 3.třídy výměnu neplánujeme. Vypadají skoro jako nové a místa tam zatím ještě mají dost. A to nosí všechno učivo podle rozvrhu, ve škole nic nenechávají.

Co se týká pouzdra, kupovali jsme do 1.třídy rovnou Emipo patrové, taky zatím drží a vejdou se jim tam pera, zmizík, tužky, 12 pastelek, nůžky, guma, strouhátko a fixy na tabulku s hadříkem. Fixy na kreslení nosí zvlášť.

Pavla

Penaly vyhazuji po jednom

Obrázek uživatele Lucka V.

Penaly vyhazuji po jednom roce. Drahy nebo levny. Je to fuk. Kluci zrasuji gumicky u vseho.