Skip to main content

Ahoj všem, předem děkuji za radu, od kdy jste dávali děti z korbičky do sportovní verze? Aktuálně nám je 5 měsíců. Děkuji.

Ahoj, měli jsme taky EW a

Ahoj, měli jsme taky EW a předělávala jsem po ukončeném sedmém měsíci. Syn se chtěl v korbičce začít vozit jen na bříšku, aby líp viděl a často měl bradičku nad okrajem korbičky, tak jsem nechtěla, aby se na nějakém nerovném terénu bouchnul. Ale nechávala jsem je v té nejnižší poloze.

Díky moc za komentáře!!!

Díky moc za komentáře!!!

-

Já už si to vůbec nepamatuji. Myslím tak v 7 m, byli malí. Jednoho dne jsem se rozhodla pro posun, a přendala to. Dcera pak už v kočáru nespala, byla hrozně zvědavá a pořád koukala. Takže jsme pak začali spát doma. Neřeš to moc, ber to intuitivně, podle toho jak se vyvíjejí, rostou, a jak to vyhovuje tobě. Sama vycítíš, kdy je ten správný čas.

měla jsem tedy TFK, do

Obrázek uživatele Vladkax

měla jsem tedy TFK, do sporťáku šly holky taky v cca 5 měsíci, ale zpětně bych to neudělala. Ty děti stejně musí ležet, navíc jsou přikurtované, žádnou výhodu to nemělo, líp by jim bylo v korbičkách, kde by třeba mohly ležet na břiše....

Dvojčata asi ve 4 měsících

Dvojčata asi ve 4 měsících (byli obrovští :-), pak se brzy narodila dcera a už jsem neměla korbičky, takže jsem používala sporťák jako sourozenecký kočár - kluci se museli střídat a dcera byla ve sporťáku od narození (dala jsem jí tam péřový polštář, tak to měla jako v bavlnce :-)

Záleží asi spíš na vývoji

Obrázek uživatele LucieR

Záleží asi spíš na vývoji dítěte a hlavně na kočárku, my měli sporťák do úplného lehu a tím jsme začínali.

Už by to šlo

Ahoj. My dávali do sporťáku EW cca od 6-7 měsíců, ale to bylo uprostřed zimy a děti se do korbiček s fusakama a kombinézama nevešly. Jinak bych ještě počkala.
Jestli už se Vám chce do sporťáku, proč ne? Mohli byste. Kamarádka taky dávala od 5měsíců.
L:-)