Skip to main content

Druhá večeře ?

Posted in

Potřebuji inspiraci. Syn 8 je večer nenažraný. Přes den moc jíst nemusí, ale večer mu jedna teplá večeře nestačí, za chvíli chce zase něco. Dlouho jsem si myslela, že je to jen zástěrka, aby nemusel jít spát, ale fakt má asi hlad. Máte tip na něco rychlého, co je vždy po ruce? Nebo co večeříte vy. Díky. Zuzana

no já nevím, u nás je pažravá

Obrázek uživatele Vladkax

no já nevím, u nás je pažravá i jedna z holek.... :-)

A co treba uvarit mu na dva

Obrázek uživatele LucieR

A co treba uvarit mu na dva dny spagety jen s kecupem a strouhanou goudou? To je levne a kdyz je to Heinz tak i celkem dobre ☺. Teda jestli nepritomnost masa nebude zasadni prusvih.

Jojo, taky nás čekají krušné

Obrázek uživatele katyvypl

Jojo, taky nás čekají krušné časy, mám tři syny a od chvíle, co nastoupili do základní školy, mi přijde, že všechny peníze putují jim do břich. :-D A co teprve, až jim bude 14-15...? Manžel je ze 4 bratrů, když jsem ho poznala a jezdila k nim na návštěvy, vařilo se v 10 litrových hrncích a DENNĚ se pekl plech buchet. 20 rohlíků padlo jen na snídani, salámy a sýry se zásadně kupovali na kila. :-O No hrůza... Myslím, že je důležité naučit děti zasytit se něčím kvalitním a něčím, co jim přes noc vydrží. Doporučují se kvalitní tuky jako ryby a ořechy - ale taky záleží na tom, co komu děti jí.
Katka

-

Tak vidím, že je dobře, že jsem si navýšila penzijko nyní. Pak už nebude, z čeho spořit. Všechno prožerem. Zatím toho nejí moc co do množství, ale ty večery se nemůže dodpat..... No ta představa se štrůdlama mě fakt rozesmála :D :D Ale mám jen jednoho syna, holky doufám tolik nežerou a my s manželem taky moc ne.

Zuzko,

Obrázek uživatele LadaVac

moje kamarádka má dva dospělé syny a manžela tiráka.Když dělá štrůdl,dělá 10 šišek a kluci si to prý jen překrojí napůl,aby se to líp drželo.Když manžel přijede z cest domů a vaří mu na dalších 14 dní,připomíná to závodní jídelnu,hrůza....

-

No to si právě myslím, že bude hůř :D Když mi kdysi vyprávěla kamarádka, dva kluky, že dělá palačinky ze dvou litrů, tak jsem žasla :D Nejhorší je, že on moc nemusí pečivo, odmala. A jíst podruhý to, co už jednou večeřel taky nechce. Ne že bych mu podstrojovala, ale respektuju, když něco nemá rád. Nucení do jídla jsem si užila dost. Taky se většinou doplácne jogurtama, ale to leze dost do peněz a tláská jedno přes druhý.

A bude hur. Kluci maji 13 a

Obrázek uživatele Lucka V.

A bude hur. Kluci maji 13 a 10. Zmizi vse co se nemusi varit kazdy vecer.

u nás je to podobně

Obrázek uživatele LadaVac

chodí na jogurty nebo pacholíky,kuličky do mléka a ovoce,tím se dotlačí

Ja jsen vecer taky nenazrana

Obrázek uživatele Janact

A to doslova a dam si cokoliv na co mam chut a najdu :-)

Syn, 8 a 3/4 je poslední

Obrázek uživatele paty

Syn, 8 a 3/4 je poslední dobou taky "nenažraný". Když má chvíli po večeři ještě hlad, obvykle chce cereálie s teplým mlékem. Připravuje si sám. Pavla

tortilla

doma mam vzdycky hotove tortillove placky. zabalit se do toho da cokoliv- sunku, syr, cerstvou zeleninu, kousky masa od obeda.... pak chvili ohrivam na suche panvi nebo v mikrovlnce a hotovo. skoro bezpracne, osmilete dite si to zvladne pripravit samo.