Skip to main content
Obrázek uživatele Vladkax

Ahojte, prosím o radu, zítra budu sama tapetovat jednu stěnu, nemám s tím žádné zkušenosti, neznáte nějaké fígle jak na to? Díky! V.

Tak to jo.

Obrázek uživatele LucieR

Tak to jo.

Lucko, to asi nebude nic na

Obrázek uživatele Vladkax

Lucko, to asi nebude nic na inspiraci, jen potřebuju jednu hrbolatou stěnu dostat do lepšího stavu... stěna bude bílá, jen nebude hladká... nic extra :-)

Strukturované tapety a na ně

Obrázek uživatele LucieR

Strukturované tapety a na ně Primalex? Kdyby se ti chtělo vyfotit výsledek, nebo inspiraci, budu ráda☺

:-) holky díky, s manželem

Obrázek uživatele Vladkax

:-)
holky díky, s manželem bych netapetovala i kdyby náhodou chtěl (jakože fakt nechce), budu na to sama, utěrky vezmu, to moc díky za radu. Tapety jsou strukturované, pod nátěr primalexem, takže tam se nepřesnost ztratí....

-

Kup vliesove tapety, ktere se daji sundat a nalepit znovu. Lepidlo zasycha delsi dobu. Pred lepidlem je dobre zeď napenetrovat. Dale doporucuji koupit hladitko, tim se tapeta krasne a presne uhladi. Tapetovala jsem i sama, pokud tapetujes normalni rozmery, zvladnes to i bez pomoci. Tim mam na mysli, že my jsme tapetovali i sikminy, kde pruhy meli vic jak tri metry, a to by se v jednom člověku nedalo. Na netu jsou dobre rady, nejspíš i nejake video najdeš

Přesně, s chlapem

Obrázek uživatele LucieR

Přesně, s chlapem netapetovat. Chce to hlavně utěrky na uhlazování.

Přesně, s chlapem

Obrázek uživatele LucieR

Přesně, s chlapem netapetovat

:) genialne vysvetleno. Sama

Obrázek uživatele Lucka V.

:) genialne vysvetleno. Sama zvladam tapety max do pasu. Jakmile musim s napatlanou tapetou na schudky jsem v haji

Největší fígl je podle mně v

Největší fígl je podle mně v tom, nebýt na to sama, ale mít na to samotné lepení ještě jednoho člověka, nejlépe kamarádku, ne manžela. Samotnému lepiči se kus tapety hůř drží a přikládá na zeď, s manželem hrozí pozdější spor na téma "Kdo za to může, že je to nakřivo" :-)