Skip to main content

Jaký tarif na volání?

Posted in

Děti - 8 let - si budou kupovat mobily. Povolili jsme jim je jen když si sami našetří, a už nadešla ta doba. Volat zatím moc nepotřebují, to začne být aktuální až ve druhém pololetí. Nicméně počítám, že spíš nám rodičům, než že by probíhalo nějaké velké volání se spolužáky. A s těma si můžou případně volat ode mě. Mám velmi levné volání, ale služební telefon, tudíž na něj nemůžu navázat jejich smlouvy. Obešla jsem všechny operátory a vše se mi zdá drahé. Takže bych raději předplacenou kartu (data nepotřebují, bude jim stačit wifi). Třeba o2 dělá předpladenku, kdy první hovor je za dvacku a vše další v ten den zdarma. To mi příjde šííílenýý. Nebo se dá koupit jen simka a dobíjet na terminálech jakko kdysi? Jak jste to vyřešili vy?
Díky Zuzana

budu ráda, když pak hodíte zkušenosti

Obrázek uživatele Janact

za rok, asi taky budeme muset pořizovat :-)

na jak dlouho jste dětem určili, že mají kredit?
třeba na měsíc? a když neprovolá jeden a druhý ano, jak řešíte? předpokládám, že Jára ho bude mít netknutý a Týnka by prodrndala za týden...

J.

tome ?

Obrázek uživatele Janact

a jak to dopadlo vůbec s tím telefonem??? našla ho malá?

tak to máme podobné...

Obrázek uživatele Tomáš D

tak to máme podobné...

Vyřešeno :)

Koupila jsem SIMku s kreditem 200 Kč za 200 Kč. Volání 1,80 do všech sítí, SMS 1,50 Kč. Díky za rady

máme tohle, sama jsem

Obrázek uživatele Vladkax

máme tohle, sama jsem zvědavá, jak to bude fungovat....
https://www.vodafone.cz/predplacene-karty/detail/karta-pro-mlade/

Tome máš pravdu, ale u nás

Tome máš pravdu, ale u nás nemá tento operátor pokrytí:-((

u nás všechny hovory končí do

Obrázek uživatele Tomáš D

u nás všechny hovory končí do minuty, tak by mi přišla asi výhodnější ta, kde se platí každá minuta... Vlastně ještě nikdy nevolaly dýl jak minutu...

ahoj, i u nás jsem toto

ahoj, i u nás jsem toto řešila minulý týden,.. k našim telefonum, bohužel je přidat taky nemůžem. v O2 volání za 20 kč za den mi taky nepřišlo vhodné.. nakonec jsem u prodejce mobilu koupila kartu od O2 za za 90kč se 40ti korunovým kreditem, a je tam nastaveno volání po 1. minutě zdarma .. první minuta 5.90kč. ještě mi paní nabízela kartu od Wodafone a tam to bylo nastavené na 1,80 kč minuta, ale platí každá minuta...
https://www.o2.cz/osobni/219208-cenik_predplacenych_sluzeb/293475-o2_na_...

Lucko, na ten pracovní by to

Obrázek uživatele Vladkax

Lucko, na ten pracovní by to mělo jít navázat, pokud s tím ten zaměstnavatel souhlasí. Největší opruz pro toho zaměstnavatele je to jít vyřídit. Na tom to u nás zkrachovalo...

Taky kluci dostanou k vánocum

Obrázek uživatele Lucka V.

Taky kluci dostanou k vánocum telefony. Tarif školák se mi také jeví jako nejvýhodnější, ale mám pracovní smlouvu u T mobile.

řešili jsme aktuálně k

Obrázek uživatele Vladkax

řešili jsme aktuálně k Vánocům, nakonec jsme pořídili jakousi kartu 26 od vodafone, měsíčně za 150kč. Ale zkušenosti s tím zatím nemáme. Budeme ale potřebovat, aby nám holky volaly nebo psaly (odchod na kroužky).
Nejvýhodnější mi připadá tarif školák od T-mobile vázaný na "dospělácký" tarif, lze i na firemní (nenechat si vnutit, že to nejde), ten stojí necelou stovku.

Ahoj,

Obrázek uživatele LadaVac

taky jsme zpočátku měli klasicky dobíjecí a děti dostaly limit max. 200,- na měsíc.Teď už mají telefon vázaný na mě od O2 a je úplně jedno ,kolik provolají.

Ahoj Zuzko,my jsme to řešili

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj Zuzko,
my jsme to řešili klasickou dobíjecí kartou. Přesně jak píšeš, dá se kopit jen SIMka (obvykle za 1 Kč, tj. např. za 201 Kč s 200 Kč kreditem). Plánovali jsme dobíjet jim tak 200 Kč měsíčně, nicméně zjistili jsme, že provolají tak 8 Kč za měsíc. Volají jenom nám a to max. 1 - 2x týdně. Víc zatím nebylo potřeba. Kamarádkám vůbec nemají potřebu volat. Vídají se s nimi denně ve škole.
Mají klasickou Twist od T-mobile a minuta je stojí tuším 1,90 Kč. SMS nepíšou (neumí to).
To od O2 s tou dvackou za první hovor bych určitě nebral.
Tarify (paušály) tak malé děti nemají šanci využít.
Tom