Skip to main content

Všechny zdravím,
tak jsem se dozvěděla, že děti mají mít ve školce ve středu maškarní halloween. Vůbec nevím, jak je vyparádit. Halloween se mi popravdě vůbec nelíbí, tak bych zkusila něco jiného pěkného pro děti, ale do města se teď už vůbec nedostanu a moc tvořivá nejsem. Dcera má tutu sukýnku, tak bych zkusila něco s tím, ale pro syna mě nic nenapadá... Nemáte prosím nějaký nápad? Taky mohli dát vědět trošku víc dopředu.

-

Dobre se da kouzlit i s barevnou izolepou. Maska na halow. muze byt jakakoliv. Taky nejsem priznivcem ale diky okoli jsme do toho važeni. Chtě nechtě. Už pár let dlabeme dýně apod. Zitra maji přijít v maskách do školy! Jsou ve druhé. Čím strašidelnejsi tím lepší. Takže syn si koupil masku čerta ale ohavnou, a dcera bude mit saty carodejky. K tomu tetování, cerny lak na vlwy a barvy na obličej. Rano budeme tvořit

Přesně, staré triko + třeba

Obrázek uživatele LucieR

Přesně, staré triko + třeba barvy na obličej, nebo aspoň tužka na oči. Strašidlo, upír, zombie (nemrtvá princezna, pirát... prostě cokoliv). Já mám ještě doma role různých barev tylu, z toho za pomocí tavné pistole dám dohromady skoro cokoliv :)

pro tento případ a pro

Obrázek uživatele Vladkax

pro tento případ a pro čarodějnice v dubnu měla naše děcka jednotlý kostým - čarodějnice. Krom černého oblečení měly (mají) naše dospělácká trika , dole rozstříhaná, svázaná za krkem, aby jim to nepadalo a bílou barvou na textil na trika namalovaní netopíři a pavučiny. A čarodějnický klobouk. Takto jsme to ustáli tři roky ve školce plus dva roky v družině a já letos na táboře s dětma :-)