Skip to main content

Kde koupit dětský deštník

Posted in

Ahoj, nemáte tipy, v jakém kamenném obchodě se dají koupit dětské deštníky? Pro 8leté slečny? Našla jsem na netu, třeba rajdestniku.cz, ale raději bych deštník měla před koupí v ruce a vyzkoušela, jak se s ním manipuluje.
Holky mají teď takové ty malé dětské, ty jsme před lety kupovaly na burze, a dobře posloužily, ale už mají něco za sebou.. Narazila jsem na deštníky jen v dm drogerii, ale ty se mi moc nelíbily (motiv).

koupily jsme

Tak hlásím, že jedna z holek si vybrala v Liberci v galanterii, druhá na www.detskeboty.cz, dnes by měl přijít, tak jsme to do narozenin stihly :)

tam toho mají :)

V té galanterii toho mají, ale zatím jsem tam vždy šla pro něco jiného, a po deštníkách nekoukala ;) Taky tam mrknu, a C&A je hned vedle.. Detskeboty.cz super tip, tam bych si i vybrala.

A v galanterii ve Fóru nic

Obrázek uživatele marketad

A v galanterii ve Fóru nic nemají? Zkus mrknout i tam. Jinak já viděla pěkné na webu detskeboty.cz, ale nejbližší kamenná prodejna je v Praze.

Jinak dětské skládací byly nedávno v lidlu a nejsem si úplně jistá, ale možná je ma i C&A.

mrknu

Díky za rychlé tipy! Pepco jsem vůbec neznala, ale koukám, že tu v Liberci obchod máme. Zkusím, KIK také, a nějaké menší obchůdky, kde mají dospělácké deštíky. Na dětský skládací jsem ještě nenarazila.

V KIK a Pepco

Obrázek uživatele Gábina_4000

V KIK a Pepco

-

Ahoj, kupovala jsem před týdnem. V krámku - švadlenka, látky, tvoření, atd. Chtěla jsem skládací vystřelovací. Vystřelovací se prý nedělají, takže alespoň skládací. Je odlehčený, kratší konstrukce, žlutý s opicema.