Skip to main content

Školní aktovky Topgal (CHI 784,CHI 736)

Posted in

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat zda máte zkušenost s Topgal aktovkama, ráda bych je pořídila dětem, ale nejsem si jistá zda nejsou malé? Děti jdou do 0.ročníku, počítám s tím, že v 1. a 2.? třídě tolik učiva ještě nemají, tudíž mi přišly tyto aktovky vhodně. Bohužel ale nevím zda jsou dostačující, zda se opravdu do nich do 2. třídy vejde to co má...
M.

-

Mně také příjdou velké. Děti chodí do první, topgal mě nepřesvědčil, vybrali jsme s dětmi stil. Nosí penál, žákovskou, občas sešit, pokud mají nějaký úkol, svačinu, pití. I stil je v podstatě velká. Ač se mi batohy vizuelně líbí víc, aktovka je podle mě pro děti lepší. Odchodí s ní ještě druhou třídu a do třetí nové, to už možná bude topgal. Jinak taky doporučuji dětem vyzkoušet, fakt to může být znát.

My máme jednu z této

Obrázek uživatele LucieR

My máme jednu z této kategorie. Podle mě jsou dost veliké, také s ní počítám až do třetí třídy. Momentálně je v ní místa dost, i když jí zaplním lahví, sváčou a školními potřebami. Samozřejmě nevím, jak se dozaplní ve vyšších třídách. I si říkám, že něco většího by na zádech stejně nedaly.

Dělají je ve více velikostech,

Obrázek uživatele Spider17

lepší je, když se dětem vyzkouší... Mám doma pro holku, jsem spokojená. Chlapec má jinou značku a aktovka je trošku těžší. Já je vybírala podle motivu a velikosti, proto jsou každá jiná :-)