Skip to main content

koloběžky a brusle

Obrázek uživatele Vladkax
Posted in

ahojte, prosím o tip na velké koloběžky a dětské i dospělé in-line brusle.
Koloběžky bych chtěla skládací, ale zároveň s nafukovacími koly - vyrábí se tato varianta? U dětských bruslí se mi líbí ty "rostoucí", ale nevím, jestli to pořádně drží nohu. Dospělácké potřebuju hlavně pohodlné a co moc rychle nejedou :-)
Budu ráda i za negativní informace. Díky!

Zuldo, a uz mate prosim i

Obrázek uživatele fretuska

Zuldo, a uz mate prosim i nejake vybrane, ze bychom se inspirovali? :)

-

No ja musím opravit svůj původní názor na kolobezky v tom smyslu, že jsou nejlepší s nafukovacími koly. Pro děti jsou poměrně těžké. více se nám osvědčily freestylové koloběžky. s těmi můžeme i do skate parků. Takže letos ježíšek přinese tyto. Ale záleží samozřejmě na terénu pro který koloběžky potřebujete.

Ahoj, na posledni chvili jsme

Obrázek uživatele fretuska

Ahoj, na posledni chvili jsme se rozhodli koupit dětem k Vanocum kolobezky. Nechceme nic moc obriho, ale jezdili by i po louce (do skoly)... Nejake aktualni zkusenosti - kdo jste je kupovali nekdy v posledni dobe?

ahoj, zrovna jsme holkám

ahoj, zrovna jsme holkám dávaly tyto koloběžkyhttps://rumburak.cz/kolobezka-sulov-swety-flash-1212-svetle-ruzova-%5Bid-SCO-SWETY-01%5D.htm. Tyto fakt nekupujte je nekvalitní, stojánek větší než koloběžka, po denním používání nám bouhlo kolo. Napsala jsem fakt drsný mail prodejci a jdu jim je hodit na hlavu, a chci vrátit peníze. Hrůza.

Půjdem do jiných.

To je ono

Díky za odkaz. Já vyhledávala pod různými tvary, ale s interpunkcí :D

Jsem na mobilu,

Obrázek uživatele Iris05

Tak nevim, jestli se ten odkaz dobre vlozi, kdyztak je to diskuze kolobezka poradite z letosniho dubna : http://www.dvojcata.org/node/726503

Karolínka dostala teď k

Obrázek uživatele KaterinaAd

Karolínka dostala teď k narozeninám tyto http://www.sportisimo.cz/k2/cadence-jr-girl/127727/ mladší syn dostal obdobné k narozkám v dubnu a ten starší, dvojče, je dostane taky, až vyroste z těch prvních zkušebních, co jsme koupili v Lidlu (ale slouží taky dobře). Hodně jsem hledala a vybírala, značka K2 je údajně mercedes mezi in-line bruslemi. Jo a stejnou značku si koupil i manžel. Teď už zbývám jen já, ale já jediná mám pud sebezáchovy:-)))

-

Jj. Myslim ze to byly ony. Tusim ze Vlaďka litovala, že o nich nevěděla. Dej prosim link. Diky

zuzko,

Obrázek uživatele Iris05

ale jaké to byly, myslím typově ? Já dávála nedávno odkaz na skládací s nafukovacími koly, protože mě překvapilo, že je vůbec dělají, ale netuším, jestli by to mohly být ty co myslíš ty

-

Holky, nedávno tu někdo dával tip na pěkný koloběžky. Nemůžu to najít, prosím o link, jestli někdo vzpomenete. Díky. Zuzana

Skládací s nafukovacími koly

Obrázek uživatele PetraN

Skládací s nafukovacími koly dělá Micro, nicméně ty kolečka jsou taková střední, nejsou to ta velká kola...ale cena je docela vysoká, určitě přes 5.000

skládací koloběžky s malými

Obrázek uživatele Vladkax

skládací koloběžky s malými kolečky máme, já na tom nemůžu jezdit vůbec, řidítka jsou nízko, a celkově jsou nestabilní, holky sebou už několikrát sekly o zem. Díky moc za info ohledně těch bruslí

Ahoj, no podle mě se skládací

Ahoj,
no podle mě se skládací koloběžky s nafukovacími koly nedělají...ale radši se podívej, řešili jsme koloběžky před cca 4 lety. My máme (včetně mě) klasické skládací koloběžky s malými kolečky a super. Na hladkém povrchu jezdí hodně rychle, velmi skladné, atd.
Ad. brusle děti, máme už podruhé ty posuvné a dokonce variantu 2v1. Tj. nože na zimu a kolečka na léto, konkrétně od značky Worker Nolan. Myslím, že jsou v pohodě, co se týče nohy, sednou jim dobře.
Co se týče tebe, tak je především důležité, aby ti dobře seděly, byly pohodlné, podobně jako se vybírají lyžáky. Pokud jde o rychlost, tak čím menší a měkčí kolečka, tak jsou brusle pomalejší. Ty přesná čísla si nepamatuji, ale v obchodě tipu Sportissimo v tomhle umějí poradit.

Ladi, já chci právě koloběžku

Obrázek uživatele Vladkax

Ladi, já chci právě koloběžku i pro sebe :-) ale aby se mi vlezly do kufru auta, chtěla bych skládací...

Vladi,

Obrázek uživatele LadaVac

večer se mrknu,jáké máme brusle.Děti rostoucí mají a v pohodě.Koloběžky mám neskládací s velkými koly,ráda na nich jezdím i já i když jsou dětí.:)