Skip to main content

Parný čistič okien

Ahojte,
nevie prosím niekto poradiť? Uvažujem o ňom už dlhší čas, chcem ho vziať aj k našim na barák, v lete som tam umývala okna a skoro mi odpadli ruky. Ďakujem! Eva

Taaakze, kupila som nakoniec

Taaakze, kupila som nakoniec vysavac na okna od Leifheita (cely set) a paraaada!
Nechapem ako som mohla umyvat okna bez neho :)

http://www.leifheit-shop.cz/vysavac-na-okna-window-cleaner-s-tyci-43-cm-...

Ahojte a dakujem
Eva

Mám a je super.

Obrázek uživatele Radunka

Mám a je super.

-

Nemam. Ale nedavno jsem tam koupila parni čistič, tu kachnu. Druhý den sel z domu. Vůbec nefungoval. Zadna teplota, zadny tlak.

a nemáte někdo čistič oken z

a nemáte někdo čistič oken z Lidlu?

Dobrá akce

Kärcher

Já mám Kärcher - tento, má už vyměnitelnou baterii, spokojenost, zvládnou to i děti. http://www.inte-karcher.cz/stroje-do-domacnosti-cistic-oken/1-633-440-0-...

-

Nejde mi kopirovat odkaz, pisu z mobilu. Ale zadejte si vysavac oken leifheit. Kupovala jsem ho v datartu. Tyc k tomu byla zdarma a pak jsem prikoupila no name mop taky na tyčce za 50 Kc. Jsou ruzne značky. Nevim zda je v nich rozdil. Urcite bych se zaměřila na dobu provozu na jedno nabiti a chtela bych tyc. Nejaky maji i v tchibu, ale nezkoummala jsem ho.

Taky prosim odkaz - maji

Taky prosim odkaz - maji treba na mall, vice druhu .... i kdyz treba je rozdil jen v prislusenstvi (?)

Zuldo,

Obrázek uživatele Iris05

Muzes dat prosim odkaz? Diky !

-

Parni neznám, ale mam vysavac na okna leifheit a super. Okno mam za dve minuty vycistene vylestene. Je to v podstate stejne jako sterkou, akorat nic netece, nedela pruhy. Porizovaci naklady 1200 kc vc teleskopickeho drzaku.