Skip to main content

3+2+2 tak se asi malinko rozrosteme. Má tu někdo také tolik dětí, nebo dvoje dvojčata?

Obrázek uživatele Jennys

Ahoj všem rodičům tady :). Jmenuji se Jana. Doma máme 14ti letou holku, 10ti letého kluka, 9ti letého kluka (syn mého přítele), 8leté dvojčata holky a teď čekáme zase dvojčátka( ještě nevíme co to bude). Chtěla jsem se zeptat jestli je tu někdo podobně a má víc dětí. Vím, že jsme asi blázni a nebude to jednoduché, ale co když zvládáme z láskou vychovávat 5 starších tak zvládneme dát lásku i dalším dvoum. A vlastně jsme i rádi, že to budou opět dvojčata, protože jedno miminko by zůstalo samo, ostatní děti jsou o hodně starší. Kluci si hrají spolu, holky dvojčata také tak si budou hrát také spolu. A my s přítelem si užijeme společně miminka. Když jsme spolu začali tak holkám byli 2 roky, to už byli odrostlý mimča :).

je to rok starý příspěvek,

Obrázek uživatele Vladkax

je to rok starý příspěvek, zajímalo by mě, jak to dopadlo....

-

Když jsem měla dvojky ještě v kočárku, byly to samé obdivné pohledy (plus komentáře, to známe všichni, ale vesměs myšlené v dobrém slova smyslu). Když jsem je pak vodila za ruce, tak taky ještě obdiv, když už na mě bylo vidět břicho, tak se ty pohledy měnily. U nás je asi strašně zažitý model dvou dětí. Teď už je dvojkám 8 a malé 5 a už dlouho je to v normálu. Navíc se mi zdá, že rodin s více jak dvěma dětmi přibývá. Nevím, jestli se na to víc zaměřuju, ale vídám takové rodiny běžně.
Taky se přidávám s gratulací :) I když pro mě je max 3 kousky :D

Na jiném rodinném serveru

Na jiném rodinném serveru jsem potkala borce, který má první dítě a k tomu troje dvojčata. Dala jsem mu link sem na stránky, ale nevím, jestli sem už zavítal.

Ještě Jindra a Jana Dv. Ale

Obrázek uživatele Tomáš D

Ještě Jindra a Jana Dv. Ale už jsem je tu dlouho neviděl. Před několika lety jsem věděl minimálně o dalších pěti :-)

Ahoj Niko

Obrázek uživatele Jennys

To je fajn vědět, že je tu taky někdo takový. V Čechách na nás kolikrát koukali divně když jsme někam šli a tolik dětí okolo, některý i obdivovali, že to takhle zvládneme. Ale spousta lidí byla i zlých. Teď jsme v Německu, lidi jsou tady v tom kraji jiní, drží mi palce, neustále se mě ptají jak mi je, jestli nepotřebuji pomoct a tak. Když někomu řeknu kolik vlastně máme dětí tak jen koukají s otevřenou pusou. Tady mají většinou jedináčky.Takže tu jsme jako z jiného světa :D. Neříkám, že tolik dětí občas není záhul, ale když otevřeme ráno oči a všichni naskákají do postele a řeknou že nás mají rádi tak je to nejkrásnější pocit co může být.

Ahoj,

Obrázek uživatele Nika1

moc gratuluji :)
My máme šest dětí. Dceru(22), syna (19), dvojčata - páreček (7) a dvojčata
- páreček(zítra jim budou 4).

Další miminko se nám už nepovedlo. Ale to nevadí :)Máme šest úžasných dětí. Je to chaos, ale je to moc fajn mít hodně dětí. A máš pravdu. Jsem spokojená, že každé dvojče má své dvojče.

moc díky za gratulace

Obrázek uživatele Jennys

Jsem ráda, že v tom nejsme sami. Takových bláznů se asi moc nepotká :D. Děti se těší, akorát kluci trochu žárlí :) Budeme pořizovat 2 samostatné kočárky, ať se pak nehádají kdo bude vozit :)

gratuluji! přeji hodně

gratuluji! přeji hodně zdravíčka

Ahoj, aspoň občas sem

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj,
aspoň občas sem nakouknou ještě další dvě mamči s 2x2 :-) Gratuluji k dalšímu přírůstku!
Tom

Klub 2+2+.....

Určitě je tu takových maminek víc, jedna má dokonce troje dvojčata, myslím, že měla nick Vrtule77. Nika1 má taky velikou rodinu a určitě je tu i několik maminek, které mají druhé dvojky.
Děti jsou radost a když už jsou starší děti velké, tak s mrňaty spíš pomůžou a bude to prima.
Milada

Neboj, nejsi sama :-)

Obrázek uživatele Spider17

Je tu maminka co má 2x2 a k tomu ještě 2 starší děti ;-) Určitě se brzo ozve...