Skip to main content
Posted in

ahoj, můžete mi poradit jaký tip kola pro holky vel.20?

Díky

Hanka

máme ghost, budeme je asi

Obrázek uživatele Vladkax

máme ghost, budeme je asi prodávat kolem Vánoc. Původní cena za obě ( i s dvojčecí slevou :-)) byla cca 13,5 tisíce. Za kolik je budeme prodávat netuším, ale moc ježděná nejsou, takže tipuju 2/3 ceny

Zuldo díky, budu hledat teda

Obrázek uživatele fretuska

Zuldo díky, budu hledat teda po jednom :))

Fretusko

sehnat dvojčecí je asi malá pravděpodobnost. Já jsem kupovala zvlášť. Přestože jsme pro ně jeli 80 - 120 km, vyplatilo se. Dohromady jsme za obě kola dali 4 tisíce i s benzinem. Ale chce to hodně hledat. Nejvíc se mi osvědčil bazos. Kola jsou pěkná, i když starší modely, což je nám jedno. K jednomu jsme kupovali nové gripy a blatníky (investice 200 Kč), jinak nebylo potřeba nic.

Ahoj

Obrázek uživatele PetraN

měli jsem Author Cosmic, váha necelých 9kg, spokojenost

Core nipper

Obrázek uživatele veruna

Také máme core nipper a už mám informace od vícero lidí i zarputilých bikerů, že poměr cena x výkon je nejlepší a taky jedno z nejlehčích kol na trhu (myslím 9,6kg). Věra

Hanko díky za téma, také

Obrázek uživatele fretuska

Hanko díky za téma, také aktuálně sháníme... kdybyste někdo prodával starší, dejte vědet, zatím jsem na nic (dvojčecího) nenarazila :)

Core

My teď v srpnu kupovali Core Nipper. Poměr cena-výkon (váha, atd.) vycházeli asi nejlépe...
Ať dobře vyberete ;-)

-

My máme Author Energy. Sehnala jsem ojeté levné. Author Cosmic je o něco dražší, ale lehčí. Tuším 8,9 kg. Naše Energy něco přes 10. Děti s tím nemají jediný problém a jsou to drobci.

Apache

Obrázek uživatele Veronika_473

Ahoj,
kluci mají tohle a druhé podobné: http://www.rajsportu.cz/cyklistika/_pics/apache-xc-20-beetle-white.jpeg. Kupovali jsme v kamenné prodejně, vyzkoušeli a pak je nadělil Ježíšek. Spokojenost maximální, dokonce jsem ukecala dvojčecí slevu :-)