Skip to main content

hladina HCG

Posted in

Všem přeji hezký den, chtěla bych se zeptat jestli si někdo vás pamatuje hodnotu HCG při otěhotnění s dvojčátky? Díky za info. Katka.

Dovolená pro 30lidí

Ahoj, sháníme pro partu cca 16lidí a 14dětí, tj. 30lidí (nejlépe 6 pokojů) ubytování na letní dovolenou - od 11.-18.7.Nejlépe blízký dosah cyklostezek a třeba i venkovní bazén s venkovním posezením. Díky za případné tipy. Radka

ve 4. týdnu 58047

ve 4. týdnu 58047

ja som na krvných testoch

Obrázek uživatele sjpetka

ja som na krvných testoch nebola, ale prvý test robený už 10. den po ovu (mimochodom presne na štedrý den) už obsahoval dve duchové čiarky, takže tam toho hcg asi bolo už vtedy viac.

:D 12tý den 750 a hned mi

Obrázek uživatele Nika1

:D 12tý den 750 a hned mi řekli, že jich tam je víc. O tři roky později 12tý den 340 a řekli mi, že je tam jedno. O měsíc později mi na utz řekli že vidí dvě srdíčka, že jsou to zase dvojčata.

přes 6 tisíc v 5.nebo 6.tt už

Obrázek uživatele Vladkax

přes 6 tisíc v 5.nebo 6.tt už si to moc nepamatuji

2030

2 týdny po oplodnění.

Na hodnotu si nepamatuju, ale

Na hodnotu si nepamatuju, ale bylo to cca dvojnasobek hodnoty co je u tehotenství s jednym miminkem. Hned po zjistení tehotenství jsem travila 5 dní v nemocnici, totiz mela jsem HCG vysoky, ale plod doktor nevidel, takze mysleli, ze je to mimodelozne tehotenství. Po par dnech na ultrazvuku plody byli 2, takze proto bylo HCG tak vysoke, ale plody nebylo mozne videt, bylo na to moc brzo.