Skip to main content

Alternativa batohu Topgal - nechci aktovku

Obrázek uživatele Olitwins

Ahoj, uz jsem procetla všechny diskuze na téma batohu/ aktovek do školy. Nějak jsem měla tušení, ze aktovek je spousta ( s tím hornim otvírá nim na přesku, ale možna děti budou chtít ve 2-3 třídě mit uz batoh ( nebo se mýlím???) a kupovat aktovku na rok mi přijde zbytečný.... Nebo nosí děti aktovky i ve 3 třídě?

Ale je nějak jiná znacka nez Topgal co děla batohY a ne aktovky?
Nemají pak všechny děti ve třídě batoh Topgal?

Dík O.

Batoh do školy

Dobrý den, plánuji dceři zakoupit nový batoh do školy. Je nějaká firma, kterou byste mi doporučili ?? Děkuji

Koupila jsem pro deti Herlitz

Obrázek uživatele Olitwins

Koupila jsem pro deti Herlitz Motion a jsem naprosto spokojena. Deti rekli, jaka se jim libi temata a batohy maji vse, co jsem chtela a verim, ze do 3. tridy vydrzi...

Bagmaster

My jsme vybírali přímo z Bagmaster.cz a vybírala jsem s dětmi. Vytipovala jsem si asi 10 batohů, co se líbili mě a poté jsem si s dětmi sedla a nechala vybrat je. Podle mě největší záruka toho, že budou obě dvě strany spokojené. :)

aby jste to do zari stihli :-)

Obrázek uživatele Janact

Se s tim opravdu trapis :-)
Ja bych koupila naopak to,co se libi detem ... deti maji pripavene topgaly.(ufon + jednorozec) zda to bude za rok,dva nebo tri uz moc detske neresim... zatim jsou to male deti, ktere jeste toto chteji...

Pokud detmi vybrane aktovky splnuji alespon par tvych parametru,sla bych smele do toho :-p ony je budou nosit...

Meli jsme Tobgal

Obrázek uživatele LadaVac

Spokojeni, princezny nedoporučuji,na konci první třídy byly už infantilní, jdeme do čtvrtého ročníku a chtějí už studenske batůžky. Tašky vydržely v pohodě i jejich sezení na nich a mrsknuti kamkoliv.

GOTSCHY 0114 B s piraňou

Školní batoh s piraňou od Bagmaster je pro drobné prvňáčky. Výhodou je, že to není žádná obří ulita na zádech prvňáčků. S batohy od nich máme pozitivní zkušenost - kluci nosí jejich dětské batohy a do první třídy máme vybraného robota http://www.bagmaster.cz/katalog/batohy/skolni-batohy-pro-1-3-tridu/kluci....
Mají i vcelku dobré recenze: http://obchody.heureka.cz/bagmaster-cz/recenze/
Robota i piraňu jsem viděla v reálu a robot je hezčí než na fotce a dobře malýmu seděl na zádech. Piraňa je taky pěkná, taková výrazná, nám ale seděl líp robot. Bude to včetně penálu dárek k narozkám.

odnož Topgalu

Batoh s piraňou co zmínila Sabina není od Topgalu, ale od firmy Bagmaster. Je to konkurenční značka Topgalu. Topgal má školní značky CHILLI a Ňuňo. Jestli má ještě nějakou další odnož nevím, ale Bagmaster to není.

Právě jsem dostala email od

Obrázek uživatele jarnem

Právě jsem dostala email od učitelky prvňáčků, že její prvňáčci nosí domů jen to nejnutnější, spoustu věcí nechávají ve škole v kapsáři. Takže doporučuje spíše lehkou aktovku.
Já pořád nevím... zda kupovat ten batoh Topgal, nebo raději nějakou aktovku s těmi obrázky, co se holkám líbí. Asi budu muset už to přestat řešit, dát si tak měsíc pauzu a pak to zase otevřít.
Pořád tady dává někdo tipy na další a další aktovky a batohy.

Má někdo aktovku pro děti a jste spokojené?

Vypadá to hezky, ale batoh mi

Obrázek uživatele Nika1

Vypadá to hezky, ale batoh mi připadá malý.

Známá mi doporučila tento

Obrázek uživatele Lenule76

Známá mi doporučila tento batoh / tašku do školy.
Máte s ní někdo zkušenost?
http://www.skolackov.cz/anatomicky-skolni-batoh-t-rex-sada-zakladni-2014...

Mně se líbily batohy Belmil

Mně se líbily batohy Belmil prodává např. sevt, snažila jsem se o nich vygůglit nějaké informace a zdá se, že jsou i docela kvalitní. A pak jsem narazila na tašky Lego http://www.legenio.cz/skolni-aktovka-lego-supreme-friends-powerful-6-set/
takže jsou i jiné zn. než topgal
Hlavně pokud mají 2-3 děti ve třídě stejný batoh topgal, je to hloupé.

princeznovske obdobi dceru

princeznovske obdobi dceru preslo na konci prvni tridy a v druhe by tasku s obrazkem jiz nedala na zada.tak jsem rada,ze jsme koupili neutralni a meli jsme kompromis,ze skolni desky a pouzdro mohla mit dle sveho gusta a s obrazky jakymi chtela...na bagmaster jsem se divala v obchode a vypadal dobre,taky herlitz se mi nazivo libil a ppkarton take...kamaradka ma walker a je tez moc spokojena...my ale pujdem na ten topgal nebot ho mame osvedceny a klici si vybrali

Herlitz

koupili jsme klukům Herlitz a jsme spokojení všichni. Aktovka sedí pevně na zádech, je prostorná a do třetí třídy určitě vydrží. Naštěstí má firma design takový, že ještě ke třetí třídě dobře pasuje. Váha je myslím 0.96 kg. A vejde se do ní docela dost věcí.
My jsme to naštěstí moc neřešili, batoh jsem nechtěla, protože mám pocit, že na těch dětech nějak visí, kdežto ta aktovka mi přijde k zádům šetrnější. Ale každému vyhovuje a líbí se něco jiného :-)
M.

mně se loni hrozně líbila

Obrázek uživatele Vladkax

mně se loni hrozně líbila tato aktovka
http://www.nejobchodacek.cz/detail/4990762/skolni-aktovka-schneiders-the...
nebýt té ceny, tak jdu do ní. Kámošky kluk tenhle typ má a jsou velmi spokojení. Věnovala jsem výběru fůru času,dá se říct zbytečně. Podle mě žádná aktovka z těch probíraných není špatná a myslím, že nejpozději do čtvrté třídy už budou chtít děcka tašku vyměnit, do té doby "přežijí" s čímkoliv. Zpětně bych vybírala design, co se nejmíň prodává, aby si ty tašky ve škole nepletly.

re

Ja som zo zaciatku tiez chcela skor aktovku, ale vsetky co som pozerala boli vahovo nad 1 kg. Aj tie aktovky od Topgalu. Tak sme kupili batoh Topgal dvojkomorovy, je pravda ze ho v prvej triede nosia poloprazdny, ale ma iba 850g. Ahoj, Martina

Sabino,

Obrázek uživatele jarnem

mně to přijde podle popisu snad téměř totožné s Topgalem. Někde jsem četla, že Topgal má nějakou odnož, co vyrábí snad podobné, či totožné batohy, ale jmenuje se to jinak. Bohužel nevím jak.

U nás si bohužel ani jeden z

Obrázek uživatele Sabina

U nás si bohužel ani jeden z kluků u Topgalu nevybral, ač mají rádi letadla, ty co mají se jim nelíbí.

Líbí se nám tento. Neznáte tuhle značku, nemáte ji někdo?

www.dracek.cz/skolni-batoh-bagmaster-gotschy-0114-b-pirana-plus-darek/sk...

Jo, mým holkám se strašně

Obrázek uživatele jarnem

Jo, mým holkám se strašně líbí obrázky princezen, pejsků, koníků, víl na aktovkách (batozích). Já nevím, zda jim udělat radost a koupit jim něco takového nebo je přemluvit na něco, co budou nosit i v čtvrté, páté třídě... i když nevím, zda je to někdy přejde to "princeznovské období"

Olitwins,

Obrázek uživatele jarnem

zkus se mrknout na tento článek, jsou tam nejprodávanější aktovky a batohy různých firem a jejich testování. Snad ti to pomůže v rozhodování. Ani já ještě stále nejsem rozhodnutá. Všichni (téměř všichni) tady kupují topgal, já pořád váhám. Pro prvňáčky mi to přijde velké, zase aktovka na rok či dva mi přijde zbytečné, tak nevím. A ani ten design těch nejmenších aktovek u Topgalu nic moc (teda aspoň mé holky nezaujal.) Líbí se jim ten chi 701 White, mně přijde ale celkem velký do první třídy, nicméně jiní říkají, že se tam vleze spousta věcí, které děti někdy nosí a někdy ne (tělocvik, svačina, převlečení do družiny na ven apod.) Třeba do aktovek už toto nenarveš. Já fakt nevím. O peníze mi vůbec nejde, chci aby se holkám batoh líbil a aby se s ním netahaly jak s nůší. Malé rozhodně nejsou, ale i tam mně to na těch fotkách přijde hrozně obrovské.

http://www.dracek.cz/menu/srovnavaci-test-skolnich-tasek/