Skip to main content

Dovolená s dvojčaty v Orlických Horách 15. - 22.8. 2015

Jako každý rok vás zveme na pohodovou rodinnou dovolenou v Jedlové v Orlických horách, v termínu 15. – 22.8.2015, kde je připraven program pro rodiče i děti.
Pro malé (do 6let) - 2x denně cca 2 hodiny "hlídání" - výtvarka, procházky, sportovní hry - zkrátka podle toho, co děti zvládnou a jak jsou ochotné být z dohledu maminek.
Zajištěno zkušeným vedoucím (s námi spolupracuje 9 let) a praktikantem z řad dospělých dvojčat, který s námi jezdí na dovolené od dětství (praxe 4roky).
Pro větší děti (6-12let) - denní tábor - od snídaně do večeře (polední klid s rodiči).
Zajištěno zkušenými vedoucími. Program je připraven tematicky na celý týden, pokud to dovolí počasí jsou děti stále venku, hrají hry na louce v lese atd. Výtvarné i pohybové aktivity jsou přizpůsobené možnostem dělat je venku nebo uvnitř, podle potřeby.
Pro dospělé - společenský večer - hrajeme si jako děti :-), nohejbal, kulečník, pletení košíků atd. podle chuti a domluvy.
Pro celé rodiny - karneval, táborák, olympiáda, večerní bojovka.
Ubytování je zajištěno v různě velkých pokojích, podle potřeb rodin, ve dvou penzionech vzdálených od sebe cca 50m. Všude kolem jsou louky, lesy - okolí je velmi krásné, vhodné na pěší i cyklistické výlety.
Cena je pro dospělé od 3050,- pro děti od 2875,- na týden s plnou penzí a programem.Tábor 900,-.
PŘIHLÁŠKY POSÍLEJTE DO KONCE BŘEZNA.
Informace na gavitkova@gmail.com nebo 739544207.