Skip to main content

Klistata a komari

Posted in

Mate nekdo vyzkousene?
Jak na klíšťata a komáry?!
Klíšťata od Vás utečou.....

Máme pro vás zaručený a vyzkoušený recept proti klíšťatům. Návod na domácí bio repelent je přímo ze Švédska. Náš rozmarýnový odvar neobsahuje žádné chemikálie!!Na přípravu potřebujete 1 sáček rozmarýnu, který koupíte v obchodě, jako přísadu do jídla, 1 litr vody a 1 lžíci bílého vinného octa. Do hrnce nalijte vodu a přiveďte ji do varu. Potom odstavte a vysypte do vody rozmarýn a nechte pořádně vylouhovat. Rozmarýn může být ve vodě, až do vychladnutí odvaru. Potom scedíme rozmarýn a přidáme lžíci vinného octa.Přírodní repelent se přelije do sprejové lahvičky a uloží se do chladničky.Před každým výletem do přírody si nasprejujeme tělo, hlavně nohy od kolen dolů a nasprejujeme si také obuv!!
http://www.zdravysvet.sk/upload/ftp_client/clanky/borelioza/kliest2.jpgh... http://ipravda.sk/res/2012/04/23/thumbs/rozmarin-bylinky-clanok.jpg http://www.exoflora.sk/wp-content/uploads/2006/10/rozmarin.jpgDebatovali jsme o hrozbě komáru a o tom, že v celém městě jsou vyprodány repelenty.I padla otázka, zda jsem tak blbej, nebo tak bohatej, že kupuji sračky, které stejně nefungují.
Prý je lepší toto:
Koupit si normální 200 ml skleničku alpy a do toho nastrkat 30 kousků hřebíčků,co má doma každý na dělání ,,svařáku", nechat to tam vyluhovat a po 24 hodinách se s tím namazat, hřebíček nevyndávat, ale nechat tam, alpa maličko zhnědne.....cena 30 Kč za prostředek, který funguje naprosto nečekaně, zkusil jsem to sám a už po 4 hodinách vyluhování komáři odlétali hledat jinou oběť......
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110815155504/necyklopedia/sk/ima...