Skip to main content

kolikrát chodíte čůrat před spaním?

Zdravím všechny.Připadám si jako otrok-malá začne řvát,že se jí chce čůrat-dám na nočník,ona se vyčůrá a než nasadím plínu(na noc pro jistotu dáváme),tak za chviličku řve znovu, že se jí chce.Vše se takto opakuje několikrát,vždycky ze sebe něco vytlačí.Ale nemůže přijít nikdo jiný,prostě musí maminka. Je to fakt na mrtvici,říkám si, že to už je rozmazlenost nebo co....máte doma někdo něco podobného?

U nás totéž (čerstvé 2 roky),

Obrázek uživatele Radunka

U nás totéž (čerstvé 2 roky), zkouší to zkouší. Taky vymáčkne nějakou kapku, do toho řve i kluk, že chce. Ale je pravda, že 5x na to kašlu. Řeknu máš plenu a hotovo. Jsou to malí hadi, nedej se.
U nás je zas teď novinka, že holčička chce na velkou, řekne, dám na záchod (nočník už dlouho nechce) a ona hned chce dolů, že kakat nééééééé. Takhle stokrát dokola, než to z ní vyletí během té vteřiny, co tam sedí. Nikdy se nepokaká, ale odmítá tam sednout a zatlačit. Přitom aspoň 34 roku normálně kakala. Zkusila jsem všechno - nekomentovat a otrocky dávat, pohrozit, nechat samotnou, "vzbudit vařečku"...chodí takhle obden a co vždycky vytvoří - jen tiše závidím. Ale s takovýmhle divadlem.

Ahoj, než nasadím plínu, tak

Obrázek uživatele RenataM

Ahoj, než nasadím plínu, tak se jdou vyčůrat. Potom mne nezlomí a ani to nezkouší. Prostě nejdu: "máš plínu.." ....

Já už bych třeba po páté k ní

Obrázek uživatele jarnem

Já už bych třeba po páté k ní nešla, třikrát vyčurat stačí, pokud teda enormně moc nepila. A to i za cenu, že bude plína mokrá.

Já vím, že se to musí

Já vím, že se to musí přečkat, že je to asi normální. Ale pěkně to unavuje.Máme dva roky a 3 měsíce.Zatím spí v postýlce, takže aby si vylezla sama, to nejde.Plínu pro jistotu dáváme.Zkusili jsme na odpolední spaní nedávat,několikrát to klaplo,ale taky několikrát byla durch peřina i prostěradlo, takže ji raději dáváme.

Jakým způsobem jí vysvětlit, že maminka taky nemůže stále všechno dělat?Že musí taky tatínek?To je asi marné,vysvětlovat,že?

Klasika...

Obrázek uživatele jarnem

Myslím, že normální reakce, když nechtějí spát. Naše obě holky vylézaly z postele snad co dvě minuty, pít, čurat, nemůžeme usnout, něco venku třísklo atd. 1000 x důvod proč vylézt. Někdy to trvalo i hodinu, to už ale dostaly výchovnou a většinou usnuly. Nevím kolik je tvé holčičce, ale my jsem to období měly kolem 3 - 4 let, teď v necelých 5 je to už pohoda. Sice vylezou na čurání i 3 x do 15 minut, ale to je jen proto, že prostě chtějí kontakt a nechtějí ještě spát. Určitě to není tím, že by fakt potřebovaly čůrat, taky vždycky ale něco vyčurají, aspoň kapku. Chce to vydržet a nebo zkusit říct, že nevadí že se jí chce čůrat, že má plínku. Počůrala by se? Je to asi blbá rada...záleží na tom kolik malé je.

musí mít tu plenu? nemůžeš jí

Obrázek uživatele Vladkax

musí mít tu plenu? nemůžeš jí dát nočník k posteli aby si na něj chodila sama?