Skip to main content

Kočárek pro tři děti

Posted in

Dobrý den,

sháním kočárek pro tři děti a jediný co jsem našla byl nějaký Babyactive v jednom obchodě http://www.vip-baby.cz/www-vip-baby-cz/0/0/3/42/9/0/?hledatjak=2&slovo=b... . Můžete mi prosím poradit, jestli s ním má někdo zkušenost, nebo doporučit jiné. Mám malou dcerku a čekám dvojčata.

Děkuji

Pavla

zdravím kočárek jste asi už

zdravím
kočárek jste asi už vyřešili,že?
taky jsem čekala dvojčata brzy po prvním synovi..tedy dvojčata se narodila a starší synek měl 20m.. a zvládl to bez kočárku,už krásně chodil..
na dvojčata jsem měla a mám na prodej v plné výbavě kočáek Jane twin two žazený zasebou plné výbavě od autoseaček po spor´ták i náhradnímy koly..

Asi jsou dvojčátka již na světě přeji vám všem hlavně zdravíčko

Ahoj Pavli, jaký je rozdíl

Obrázek uživatele RenataM

Ahoj Pavli, jaký je rozdíl mezi dcerkou a očekávanými dvojčátky? Já mám holčičku o 20měsíců starší než dvojčátka. Pokud jste na tom podobmě, tak se obejdeš bez trojčatového kočárku. Ze začátku nejde moc skloubit spani dětí, vycházky se starší...a tak jsme zvládli první rok obcházet dům s dvojčatových kočárem a malá si vyhrála na písku, sbírala kytičky a mrňata chrupkala v kočárku. Když spala starší, tak malí většinou taky a to všichni v postýlce.
Když jsem šla delší trasu, tak starší seděla mezi korbičkama.....trojkočár bych neuživila.

A jaky bude věkový rozdíl?

Ja vozila tri děti v Jané Twin Two, více ve starší diskusi.
http://www.dvojcata.org/node/714117

Ahoj, Buggypod nejde na

Ahoj, Buggypod nejde na všechny kočárky, musí se proměřit konstrukce http://www.dvojcatka.cz/detail/435412/buggypod-smorph, na některé dvojčatové nejdou ani skejty.

My jsme to taky vyřešili

Obrázek uživatele HankaSe

My jsme to taky vyřešili skejtem za kočárek, je to levnější a skladnější varianta. Máme to tedy naopak - když bylo holkám 18 měsíců, narodilo se další mimi, takže na dvojčecím kočárku máme korbičku, vedle sportovní sedátko a ten skejt. Stejně ale od počátku většinou chodí pěšky, nebo na endurech, takže nejčastěji berem jen mimi do mono kočárku, ten velký jen na velké vzdálenosti.

http://www.buggypod.com/buggy

http://www.buggypod.com/buggypod-perle.php nebo http://www.buggypod.com/buggypod_smorph2.php

prvni verze pri kocarku dvojcecim vedle sebe a druha verze pri dvojcecim za sebou

Ahojda,ja bych be vasem

Ahojda,ja bych be vasem pripade asi vzala kocarek za sebou(pegperego,casual play...)a k tomu koupila BUGGYPOD.svagrova ho mela a byla spokojena

Nevím jaký věkový rozdíl

Obrázek uživatele dadap

Nevím jaký věkový rozdíl budete mít mezi dětmi, také jsem ze začátku uvažovala o kočárku pro 3, ale nakonec jsem se rozhodla jen pro dvojčatový a pro nejstaršího skejtík, který pak stejně nechtěl a ťapkal u kočáru. Zase asi záleží jestli bydlíte na relativně klidném místě nebo kde je rušno. Kočárek pro 2 nebo 3 od zn. Peg perego je super, měla ho známá a já jí pak záviděla, že se všude vešla. Já s tím širokým měla občas někde problém nebo jsme hodně překáželi.

ahoj, koukni do inzerce,

ahoj, koukni do inzerce, nedávno tu byl k prodeji kočárek pro trojčata, http://www.dvojcata.org/node/718235, asi lepší řešení... nebo pak bys mohla holčinu dát na sezení a dvojčata nechat ležet...:-)) dobře vyber