Skip to main content

Dobrý den,

nemáte prosím někdo tip na dobrého fyzioterapeuta/ku pracující s dětmi Vojtovou metodou v Praze na Vinohradech či Žižkově? Nebo bychom i uvítali návštěvu doma za poplatek.

Děkuju
Andrea

Děkuji moc všem za rady.

Děkuji moc všem za rady. Pomohli jste nám.
Andrea

Přidám se k holkám, MUDr.

Přidám se k holkám, MUDr. Popelková je někdy trošku ráznější, ale má skvělý přístup. Konzultovat a určitě někoho ráda doporučí. Držím palce, ať najdete někoho, s kým budete spokojení.

Jo, verika ma pravdu, je

Jo, verika ma pravdu, je dobre zavolat neurolozce. Nam taky pani dr. Popelkova doporucila vojtovku, nenutila nas, ja jsem to vlastne i chtela skusit. Chtela nas poslat myslím do Thomayerove nemocnice, kde ma na to "svoje lidí", jen pro me byl problem velika vzdalenost, tak proto jsem nasla fyzioterapeuta na P3.

Kontaktovala bych neuroložku

Obrázek uživatele verika

Kontaktovala bych neuroložku Popelkovou z polikliniky Olšanská 7. Učila se vojtovku přímo u profesora Vojty. Je teda trochu od rány, ale pokud Ti to nevadí, má k vojtovce bezvadný přístup a určitě poradí, jak dál a případně s kým.
Mně totiž fyzioterapeutka nutila do vojtovky, do nějakých cviků s tím, že "tohle už by tenhle týden měli kluci dělat". Mně se to nezdálo, tak jsem šla pak k týhle doktorce. Naprosto mě uklidnila a poradila, co dál.

Její číslo bylo 222 590 522

Ahoj Andreo, pred 2 lety jsme

Ahoj Andreo,
pred 2 lety jsme chodili k pani Alzbete Votavove, Jeseniova 58, Praha 3, tel. 732 405 389. Je moc fajn.
Mej se!
Betka