Skip to main content

KOJENÍ - PODPORA LAKTACE More Milk Plus

PODPORA KOJENÍ:

Kapsle (nebo kapky) More Milk Plus - kombinace bylinných výtažků, která příznivě podporuje tvorbu mateřského mléka během kojení. Velmi účinný koncentrát ze 4 druhů léčivých rostlin (hlavní surovinou je pískavice řecké seno) tradičně uznávaných a používaných po generace v mnoha zemích světa ke zvýšení tvorby mateřského mléka. Účinek může nastat již během 24 – 48 hodin, s užíváním lze začít kdykoliv po porodu.

Výrobek je ověřený a uznávaný lékaři a porodními asistentkami na celém světě. 100% přírodní produkt (vč. kapsle) z bio certifikovaných bylin – patentované složení:

*Pískavice řecké seno - prostředek na zvýšení tvorby mateřského mléka. Nesmí se užívat v těhotenství, snižuje také hladinu cukru v krvi.

*Benedikt lékařský - zvyšuje také tvorbu mateřského mléka a navíc pomáhá uklidňovat a zlepšovat náladu. Nesmí se užívat v těhotenství.

*Kopřiva dvoudomá – lidské tělo čistí, posiluje a zvyšuje produkci mateřského mléka.

*Fenykl lékařský - používá na zvýšení tvorby mateřského mléka a ještě působí proti bolení bříška miminka (prostřednictvím mateřského mléka). 

Dále kapsle obsahují nemodifikovaný sójový lecitin, modifikovanou rostlinnou celulózu a kokosový olej. (*certifikované BIO suroviny)

Neužívejte během těhotenství, ale až po porodu !!!

Cena: 1.195 Kč/bal. 120 kapslí nebo kapky 118 ml (návod na užívání přikládáme ke každému balení)

Informace a osobní odběr:

PhDr. Milada Matoušová, Ph.D. (psycholožka a laktační poradkyně)
tel. 604 142 999, e-mail: centrum@dvojcata.org
 
Gabriela Vítková (lektorka a laktační poradkyně)
tel. 739 544 207, email: gavitkova@gmail.com,
 
Adresa: Matoušova 18, Praha 5 - Smíchov 
.