Skip to main content

erdomed+sinecod

dobrý večer Všem,jdu si za Vámi opět pro radu.Včera jsem byla s holkama u doktorky.Holky mají kašel,byla mírně zvýšená teplota.Mudr.nám napsala Erdomed a na noc jsem měla dát Sinecod.Dala jsem jim včera večer 15 kapek Sinecodu a noc byla ještě horší než bez něj.Dnes kašel ještě horší u Anežky vylítla teplota na 38-39.A teď jsem pročítala příbalový letáky jak erdomedu tak sinecodu a ani jeden nedoporučuje to kombinovat.tak teď nevím čemu mám věřit.Ani nevím jaký je ten erdomed,máme ho poprvé a mám pocit že mukosolvan na ně působí líp.Od včerejška jim dávam 2x denně Erdomed a celý den kašlou a jsou vyřízené.prosím o každou zkušenost,radu.díky moc Helena

pokud má suchej kašel,

Obrázek uživatele Vladkax

pokud má suchej kašel, zavolala bych dr a řekal jí,že ten užívání erdomedu situaci zhoršuje. nedávla bych jí ho, na suchý kašel je jiný druh léků

erdomed jsem ji dala

erdomed jsem ji dala naposledy ve 14hod.holky, mám ji dát ten sinecod?ikdyž v tom přibaláku se píše že by se neměl dávat pokud užívá expektorans?

no to je právě co mě trápí

no to je právě co mě trápí vladkox,měla vlhký kašel,dávala jsem mukosolvan,a od včerejška co dávám erdomed se kašel změnil na suchej,dráždivej.jsem zoufalá,furt k ní běhám protože kašle a pláče.vůbec nevím co ji mám dát.

Erdomed je opravdu na podporu

Erdomed je opravdu na podporu vykašlávání, pokud je vlhký kašel - děti by byly zahleněné, pomáhá tomu, aby se hleny naředily a lehčeji se vykašlaly. Na pomoc s vlhkým kašlem je nejlepší. Ale jak psala Vlakax dávat poslední dávku odpoledne, určitě ne na noc. Na noc se právě může dát Sinecod, který kašel tlumí, aby děti kašel nebudil. Jinak je u Erdomedu potřeba hodně pít.

dávala bych jen erdomed,

Obrázek uživatele Vladkax

dávala bych jen erdomed, poslední dávku min 3 hodiny před spaním. možná i víc. Erdomed je dobrý na vykašlávání, má protizánětlivý účinek, není dobrý při suchém kašli, nutí kašlat, člověka pak úplně zlikviduje (vlastní zkušenost).

Já uz jsem rezignovala a na

Obrázek uživatele KaterinaAd

Já uz jsem rezignovala a na noční kaslani dávám 1/2 dithiadenu nebo kodeinu. Zpravidla jde o prvni dva dny. Dorucila mi to dr., zadnej tussin, sinecod... Nic nepomahalo.