Skip to main content

Fare zimní botky + ortopedická vložka

Ahojte všichni, zase si jdu pro radu. Možná ode mě blbá otázka. Zmenší se botka, když vyjmu vyjímatelnou stélku a dám ortopedickou vložku? Chci už holkám koupit zimní botky a vůbec si nevím rady s velikostí. Mám vyhlídnuté Fare. Nosíme navíc teplé ponožky. Teď si říkám, jestli jim ještě vyrostou nožky. Baru má teď 15,5cm, Žany 16cm, jakou velikost byste vzali? Vel. 25 má 167mm, vel. 26 má 174mm, vel. 27 má 181mm.

Díky moc, Žaneta

Náš kluk dostal ort.vložku

Obrázek uživatele ckristynka

Náš kluk dostal ort.vložku nedávno tak nejsem žádný expert, ale myslím, že na délku se bota nezmenší. Bota by měla být širší než byl člověk zvyklý kupovat (hlavně nárt). Navíc ne každá bota stejné velikosti stejně padne. Chodím boty kupovat do Žirafky a paní nám vždy suprově poradí. Oni tam ty boty jsou i suprově drahé, ale na botkách mám strach šetřit. Já radím vyzkoušet, zvlášť s ort.vložkama.

No s vlozkama bych ja osobne

Obrázek uživatele fretuska

No s vlozkama bych ja osobne ty boty zkousela na miste.. Mame tez vlozky, klucik mel vlozku ve vel. 27 a kdyz jsme ji dali do boticek fare vel 27, vlozka tam plandala :(((

aha, Fare nebrat? Já o nich

aha, Fare nebrat? Já o nich četla dobré recenze od maminek. No, tak ještě uvidím. Pak mě napadlo, koupit nejdřív ty vložky, změřit a podle nich velikost botek. To je zase dilema, ach jo:-)

No právě, že zmenšilo, jak je

Obrázek uživatele Halinka

No právě, že zmenšilo, jak je ta ort. vložka tlustá, tak ve špičce to zmenšuje místo pro prsty, proto musím brát botky větší, než bych brala normálně. To mi právě poradili tam kde ty vložky nechávám dělat.

Fretuska, ja chci skusit

Fretuska,
ja chci skusit Sante, ale jeste nejsem na 100% rozhodnuta. :)

Halko ja to myslela jako na

Obrázek uživatele fretuska

Halko ja to myslela jako na delku stelky (ze by to melo byt stejne)... na vysku je to jasne, ze tam jsou ta ruzna tvarovani.... zmensila se vam i delka stelky v botce?

zmenší

Obrázek uživatele Halinka

Ahoj, záleží jakou ortopedickou vložku bude mít. U nás jí mají děti obě. Jedno dítko má nějakou kombinovanou vadu a ort.vložka je hodně tlustá a botičku zmenší docela o dost, druhé dítko má nějakou normálnější, ale stejně je silnější než vložka, kterou z té botky vyndám. Halka

S tou ortopedickou vlozkou se

Obrázek uživatele fretuska

S tou ortopedickou vlozkou se bota nezmensi, kdyz ji das misto te puvodni...

Bobeee taky jsem chtela koupit Fare, uz nevim co vybrat, v Superfitech deti studene nohy, nedoporucujes Fare,uz nevim :)

Ahoj, za mne Fare

Ahoj,
za mne Fare nedoporucuju, kluci i ja sme meli minulu zimu a mali sme v nich studene nohy, musela jsem dokupit zimne vlozky, potom to bylo ok, ale jiz bych nekupila. Dobre si vyber!
Betka

Vel 26

Obrázek uživatele KaterinaAd

Vel 26