Skip to main content

Dárky k Vánocům pro kluky - tipy - skoro čtyři roky???

Posted in

Ahojky holky, pomalu přemýšlím, co klukům k Vánocům a nic ale fakt nic mě nenapadá, přijde mi, že všechno mají, odmítám kupovat další autíčka, které mají mraky, :-), jediné co mě napadá jsou další doplňky k vláčkodráze, ale to dostávají téměř ke všemu, prosím, nemáte nějaký tip na klučičí dárky, něco, z čeho by mohli mít radost? co budete kupovat vy?

autíčko pro tátu

Ahoj, podle mě je to ideální věk začít s hračkama na dálkové ovládání. Naši kluci dostali model tanku a mohli se z toho zbláznit :D Zatím jim ho pouští hlavně táta a běhají za ním, pod dohledem ale taky už řídili :) Zkus se podívat na http://www.ideka.cz/139-rc-tanky, mají tam různé typy i velikosti (za mě čím větší, tím lepší, máme snad půlmetrový) :)

Kromě hraček se klukům

Kromě hraček se klukům chystám koupit elektrické kartáčky na zoubky. Velice se jim líbí, budou nadšení.

Mám 4,5 leté kluky a u nás

Mám 4,5 leté kluky a u nás hodně frčí Playmobil a lego. Loni na vánoce dostali kluci z Playmobilu hasičskou a policejní stanici, dříve dostali policejní a hasičské auto a zvířátka. Není to nejlevnější, hodně se mi podařilo koupit v akci, ale raději koupím jeden větší dárek, o kterém vím, že si s ním vyhrají.Taky mají rádi lego, jenže tady jsou hodně ovlivnění starším bráškou 8,5 let a chtějí to , co má on, pro starší kluky. Hrají si s tím, ale bráška jim to musí poskládat. Jinak s Playmobilem si vyhraje i ten osmiletý.

ahoj, když zadáš na netu hry

ahoj, když zadáš na netu hry a značky, jak jsem ti psala, všechno ti vyjede..Třeba Mindok Den a noc, nebo Hádanky dráčka Fráčka, těch jsou dva typy, Granna má určitě i Loto, Beleduc je nawww.beleduc.cz..Třeba super jsou Ježci, Rondo varia, Candy, Hiwataka, Berušky nebo Domečky http://www.beleduc.cz/?goto=katalog&kat=2&cislo=11 - to dcera třeba milovala a trávila u toho spoustu času ..ale jsou i levnější hry než Beleduc, všechny hry, kde se pohybuješ po barevných nebo nějakým obrázkem označených políčkách (Takhle máme třeba Pohádkové hraní s Křemílkem a Vochomůrkou..), jestli děti ještě nepočítají..Už jde takhle i Člověče nezlob se..Super je i ZOO Logic...Začala bych Pexeso, Loto a postupně přidávala..

ahoj,

Obrázek uživatele Iris05

jo, stolní fotbal nebo hokej bude pro kluky určitě super. my nedávno koupili náhodně toto : http://www.orisek.eu/detail/3508546/sada-stolnich-6-her-akcni-hry-6-v-1 a u kluka totální nadšení. Na dovolené je strašně bavil takový ten "vzdušný hokej" -nevím , jak bych to lépe nazvala, tak nás napadlo toto a holčičku to v té mini verzi až tak nebere, ale kluk s tátou hrají už 14 dní každý den

...

Ahojky,my máme v listopadu narozky a pak hned Vánoce. Napadl mě ještě jeden dárek a to stolní hokej? Vysílačky ve tvaru Spidermana jsem viděla. A pak Šmlouvé s tím domečkem od Megablock nebo jak se to jmenuje? Haavvak, prosím, co je to za hry? Jak velké děti to hrají? My budeme mít za měsíc 4 roky.
M.

Haana,

pokial dcera rada foti, kupte jej fotak v bazari. My sme takto kupili synovi uz druhy (prvy bol za 15 euro, a rozbil sa ked mu padol na zem), druhy sme mu kupili tiez bazarovy, uz o trochu lepsi. Uz si dava lepsi pozor. A syn uz foti ozaj pekne fotky, bavi ho to. Tie bazarove fotaky, aspon u nas, maju tri mesiace zaruku, takze da sa posudit, ci je dobry alebo nie, a ceny su ozaj prijemne, oproti tym novym. Ahoj, Martina

auto - skolka, pro Serenku

To velke auto bych jeste nechala ulezet, takhle je to pro nej aspon motivace do skolky :-).
Ale co si ja pamatuju - ve skolce se mi hrozne libil hrnecek s trpaslickem a nikdy jsem se k nemu nedostala, vzdy si ho vzaly prubojnejsi deti a ja fakt nikdy, takze po dlouhem vypraveni o hrnecku jsem ho nakonec dostala na doma od mamy a byla stastna jak blecha :-). ale jestli si s tim autem ve skolce opravdu syn hraje, tak bych mu dala radeji neco jineho.
Fotak chce vlastne dcera taky, rada foti mym mobilem, ale teda nevim, aby to nebylo jen na chvili..cena des.
my mame jeste v rijnu 4.narozky.
H

Aha, nějak jsem to sem včera

Aha, nějak jsem to sem včera psala a zmizelo to.. My dost jedeme dinosauři(ti nejlevnější, ale to kvůli pohádkám s nimi (Ztracený ostrov s Nožičkou..) a pak ty společenské hry ..Super jsou značka Beleduc (ten je u ná snejoblíbenější, ale je drahý.., Granna, Mindok...Zrovna včera padla hláška: Jak můžeme jít spát, když jsme ještě dnes nic nehráli ?? :-)) Taky puzzlíky, to máme tak, že za složené puzzle jsou 2 bonbony :-)

Serenko

Obrázek uživatele LucieR

my tempery normálně používáme a dokonce se moc nemažu s ochranným oblekem. Prostě tričko na doma, tempery se dají dobře vyprat. Musí se koupit takové to malířské platíčko, kam se barvičky vymačkají. Horší jsou akrylové barvy, ale když se to namočí hned, tak i ty jdou :)

Haani,

Haani, to zní zajímavě, ty vykopávky, kluk (za 2 měsíce 4 roky) chce pořád vyprávět o dinosaurech a o skále,kde bydlí a o netopýrech, nevím kde to vzal. Chce od Ježíška hasičské auto a sanitku, větší než má doma, protože ji má ve školce, chodíme týden do školky...tak nevím zda ji kupovat,aby se těšil do školky na ty auta? Je totiž lítostivý, uplakaný ve školce, holka nepláče vůbec. Ta si přeje foťák Kiddy zoom nebo jak se jmenuje, vidí ho věčně u sousedů,jenže pořizovací cena je 1700 Kč, mazec. Nevím,máte ho někdo? S panenkami si holka nehraje. Nevím zda nedokoupit Duplo, úplně ho nepreferují. Rádi staví dřevěné kolejnice,tak asi dokoupím tunel skálu a garáž pro vláčky a vláček na baterku 2x. Milují pohádky o Brumdovi a Čmeldovi a Pat a Mat, třeba jim koupím plyšáky z těchto pohádek. Společenské hry mi nehrají,vám v čerstvých 4 letech ano? Holka miluje malovat,tedy vybarvovat omalovánky vodovkami, jen vodovkami, denně hodinu,...co třeba zkusit tempery? Asi blbost. Napadlo mi koupit auta na dálkové ovládání,nebo jsem viděla autodráhu,ale nevím jakou, dost jezdí malými autíčky po takové plastové skládací silnici plus mají k tomu garáž patrovou. No a určitě pod vánočním stromečkem nebudou chybět lyže,aspoň ty plastové na dvůr. Loni dostali brusličky,ty plechové,myslím,že na ty klasické brusle budou ještě malí. Sednou si i rádi k modelíně a nějakému tomu strojku protlačovacímu na modelínu, skládají puzzle. Do postele na spaní si nosí takové malé přívěšky ve tvaru zvířátek a jsou to svítilničky, mají třeba v Datartu u kasy za cca 55 Kč. Školička s tou svíticí mrkvičkou od Clementoni je moc nenadchla,asi jsou na to ještě malí. Tak raďte, nechám se inspirovat :-)

Dinosauri

ahojky, u nas - skoro 4r parecek,leti dinosauri, a s temi s da sehnat uplne vse - obyc. figurky, knizky, hry, ted syn miluje vykopavky - v kusu "horniny" jsou ukryte plastove "kostry", je to v baleni i s mini naradickem, je dobre s tim pracovat venku nebo doma na tacu.Takze ja mam v planu vykpopavky :-), pak chteji ledni brusle, Lego, dcera teda chce morce, to bude na zvazeni.. Do mece asi take pujdu.
Kazdopadne napiste dopis Jeziskovi a uvidis :-)).
a jak skolka??
papa Hanka

Ahoj,

Obrázek uživatele LadaVac

často dostávají sportovní vybavení - od rychloodrážedla,přes kola,kolečkové brusle,klasické brusle,trampolínu.Z hraček milují lego.Za dárek naštěstí naše děti považují i oblečení,takže kupuji co je potřeba a balím taky jako dárky.

-

Vloni dostal syn ke 4.narozeninám (na konci listopadu) a k vánocům pak: kolo, sbírku dinosaurů, lego (ale hraje si ještě i s duplem), svítící meč, pistolku (za dvacku a měla snad největší úspěch), dohromady se ségrou pak sáňky, deskovou hru.... Víc už si nevzpomenu :)

Ahoj, náš chlapeček

Ahoj, náš chlapeček (4r10měsíců) miluje všechny puzzle, klidně bude sám skládat hodinu zcela soustředěně a potichu, pak lego Duplo i pro velké, vláčky taky, ale taky ho třeba baví různé kvízy, rád zatlouká hřebíčky do takové cvičné hrací tabulky, společně s dcerou mastí karty, hrají různé společenské hry vč. člověče nezlob se, dostihů pro děti, dětského Carcassone. Loni taky dostaly oba kolo, letos jsou v plánu brusle a taky asi vybavení na fotbal - kopačky, chrániče, dres, atd.

re

Myslim ze to nie je treba prisne rozdelovat na klucici a holcici... Nasi chlapci dostali k druhym narodeninam kociariky s babikami a ako stvorrocni na vianoce kuchynku s vybavenim. Z obidvoch mali velky radost, a casto sa s tym hravaju. Aut maju dost, tak nechceli sme kupovat dalsie. A darceky vacsinou dostavaju kazdy zvlast nejaky mensi len pre seba, a potom jeden velky spolocny (garaz, kuchynu a pod.)Ahoj, Martina

holky, moc děkuji a ještě

holky, moc děkuji a ještě dotaz, vy, kdo máte stejné pohlaví, kupujete naprosto stejné dárky, dvakrát, nebo dáváte i společné , nebo rozdílné?

kromě autíček a věcí k autům :-)

Obrázek uživatele Janact

loni (ve 4letech)
loutkové divadlo, lego, společenské hry u nás také frčí, pak věci do obchodu, věci na zahrádku (hrabičky, lopata, kolečko, apod.),...

ke 4.narozkám také dostal kolo.

Společenskou hru pro tenhle

Společenskou hru pro tenhle věk? :-) Jinak souhlas, všechno je to na chvilku, ale něco po stromečkem být musí..U nás měli v tomhle věku i úspěch zpívající plyšáci a moc prima jsou varhánky s lidovými nebo vánočními písničkami, ty jedou doteď..prodávají je normálně v knihkupectví..

ja planuju zatim jen

Obrázek uživatele fretuska

ja planuju zatim jen predplatene nejakeho detskeho casopisu a listky do divadylka. Jinak mam podobny problem, vymyslet neco klučikovi mi prijde tezsi a tezsi...