Skip to main content

Stěhováci-s kým máte dobrou zkušenost?

Posted in

Dobrý den,
před několika měsíci tu byla diskuze, o doporučení na stěhovací firmy. Nepamatuji se,se kterými firmami máte dobré zkušenosti a danou diskuzi nemohu najít. Podělíte se, prosím, ještě jednou. Budeme se stěhovat z Prahy-východ na Prahu-západ. Děkuji.

Stěhování

My jsme se kvůli vysokému nájmu bytu rozhodli odstěhovat pryč z centra. Musím říct, že nebýt: https://stehovanikoruna.cz/ tak nevím co si počnem, hrozně nám se vším pomohla tato firma a jsme moc rádi, že jsme se na ně nakonec obrátili. Vše provedli opravdu velmi pečlivě a precizně.

Firma

Ahoj, nám se osvědčili https://www.stehovani-kvalitne.cz/ Měli jsme pár špatných zkušeností z minulosti, takže jsem se bála, jak to dopadne, ale nakonec příjemně překvapili. A jsou z Prahy. Snad se už nikdy nebudu stěhovat :D Ale pokud ano, tak bych si je najala znovu. :)

Doporučení

Rozhodně doporučuji firmu stěhování Vektos. Menší firma s osobním přístupem. Jednání seriózní a nemusíte mít strach, že by nepřijeli, něco rozbili nebo se Vám pokoušeli navyšovat cenu. Před stěhováním se u vás rádi zastaví na prohlídku a na všem se osobně domluvíte. Technik, který bude mít stěhování na starosti je k dispozici po celou dobu procesu vašeho přestěhování. Ve světě stěhování je tato firma "sázkou na správnou kartu"

:)

S touto firmou: http://stehovani-profigroup.cz/
Rychlost, kvalita a vše mají pojištěné :) Za mě rozhodně oni!

stěhovací firma

Ahoj :) my jsme stěhovali s http://www.podrazil.cz/stehovani/prohlidka-predmetu-stehovani-vytvoreni-... udělali nám předem i rozpis cenový a časový a bylo to super. Šlapali jako hodinky. A cenově to vyšlo slušně řekla bych. Rozhodně mě nenapadá něco co by bylo "špatně" Narozdíl od mých předchozích stěhování.. Ty byly většinou příšerné. :D

Cena za stěhování

Mám na Tavočer také dobré reference, ale jejich cena za naše stěhování byla v porovnání s firmou Rotter dvojnásobná.
Teď jsem firmu Rotter znovu oslovila, jestli by nám nepřijeli pomoci jen po domě.
Nestěhovali jsme se (díkybohu!), ale potřebovali jsme vynést do patra novou ložnici, velké skříně a desky na celou novou stěnu, která se dělala na místě, a naopak dolů sestěhovat staré veliké kusy nábytku po babičce.
Nic nebyl problém, všechno klaplo, během hodiny bylo všechno hotové, ještě pomohli panu truhláři a nakonec si řekli méně, než byla původní dohoda.
Takže je moc doporučuji. Stěhovali už několik našich kamarádů, známých i mých kolegyň a vždycky naprostá spokojenost. Jsou profi, šikovní, rychlí a přitom příjemní a velmi ochotní.
Milada

Stěhování

Dobrý den, souhlasím s Vámi. Také jsme volili firmu Tavočer a byli suprový. Ochota a rychlost na kterou si nemohu stěžovat. Nemusel jsem v podstatě nic shánět a řešit co se týče krabic, přepravek, obalového materiálu atd. Doporučil jsem tuto firmu i svým známým a byli nadšeni. Komunikace byla taky v pohodě a hlavně to vše proběhlo tak, jak jsme se domluvili a hlavně bez stresu a jakýkoliv komplikací. Určitě zase tuto firmu využiji pokud by došlo někdy v budoucnu na další stěhování.

Rotter na 1*

Ahoj holky,
díky za doporučení na firmu Rotter, stěhování bylo absolutně bez problému. Do hodiny nám nakládali věci do auta a za další 2h i s cestou přes půl Prahy vše vyložili. Měli to pěkně zorganizované, líbilo se mi to. Šéf je energický a pozitivně naladěný mladík, tak vše šlo od ruky. :) Hodně nás chválil, že jsme věci měli dobře zabalené a i parkování se nám podařilo zabezpečit. Doporučuji!
Betka

V Brně doporučuji Služby 333

Obrázek uživatele Sabina

Potřebovali jsme přestěhovat mámu do Brna a protože nám v Hradci řekli cenu asi 16 tis. (jedno auto), rozhodli jsme se ji přestěhovat sami. Jenže jsme nečekali, že vystěhovat dům 300m2 + garáž, sklep, dílna.... bude tak strašně náročný, museli jsme nakonec najít aspoň pro její věci stěhováky.
Bála jsem se firmu z Brna, protože jsme měli vesměs s brněnskými firmami v podnikání špatný zkušenosti, ale riskli jsme to :-), nabízeli totiž cenu 8.500,- Kč (odvoz sobota večer a vykládka pondělí ráno).
Nakonec obrovská spokojenost, bezvadní slušní milí kluci, absolutně samostatní, příjemný majitel - vřele doporučuju!!

Rozdíl asi nebude v chování,...

... ale v ceně. Já jsem si před stěhováním pozvala domů pracovníka firmy Tavočer, byl velmi milý, slušný, pečlivý, sepsal si vše, co budeme stěhovat, a cenová nabídka byla 16.000 Kč a to do toho nezapočítal přesuny nábytku v novém domově.
Rotter nás přišel i s tou pomocí se stěhováním nábytku po domě a dokonce i s likvidací několika velkých kusů starého nábytku na 8.500 Kč.
A ač je stěhování šílená akce, tak díky mladým mužům od Rottera to proběhlo naprosto perfektně, jakmile si všimli, že kdokoliv z nás potřebuje pomoc, tak okamžitě přiložili ruku k dílu. Byli skvělí, opatrní a rozhodně bych se vždycky obrátila zase na ně, i když na Tavočer jsem měla dobré reference.
Ale rozdíl v těch penězích byl minimálně 7.500 Kč a to už není malá částka.

Stěhování

Ačkoli je to staré už dva roky, i tak si měla pravdu. S Tavoreč jsme se stěhovali teď a bylo to rychlé a velmi příjemné :) Chlapci byli velmi milí, dokonce nám společnost i půjčila krabice a i technika jsme měli zdarma, což jsem netušila, jen se mě zeptali, jestli jsem z Prahy a jestli to chci i v Praze a protože moje odpověď byla kladná, tak jsem měla na obhlídce zdarma i technika. No, přímo jsem byla šťastná :) Musím říct, že ani draze mě to nevyšlo, čekala jsem, že za takové služby zaplatím více, ale kvalita byla jednoznačně vyšší než jsem zaplatila, na což se samozřejmě nestěžuji ;)

Další kladná reference - stěhování Rotter

Doporučila jsem je kamarádce a včera mi volala, že byli naprosto spokojení jak s veškerou komunikací, tak s prací i výslednou cenou. Tak kdyby se někomu kontakt na stěhování hodil, opravdu jen doporučuji.
Milada

Stěhování - jedině s Rotterem !!!

Mám velmi čerstvou, přímo víkendovou zkušenost s firmou Rotter (http://www.stehovani-rotter.cz/) a můžu je opravdu jenom doporučit.
Měla jsem nabídku od Tavočeru, přišel od nich technik, prohlédl byt, sepsal si seznam a nabídnutá cena byla 16.000 Kč.
Tak jsem hledala dál a nakonec nás přestěhovala k naší naprosté spokojenosti firma Rotter. Nevyvedl je z míry 2x posun termínu, když jsme se domluvili, že zavolají, zavolali, přijeli, jak měli, a hlavně po celou dobu byli všichni 4 mladí muži v pohodě, práce jim šla od ruky, jakmile někdo z nás potřeboval s něčím pomoc, okamžitě přiskočili, neustále nás nabádali, ať nic nenosíme, byli všímaví, pohotoví a velmi šikovní, k věcem opatrní, pomohli nám zabalit a zajistit velké kusy (válendy, gauč) a hlavně nic nebyl problém.
Po příjezdu do nového domova všechno vynosili, pomohli nám přestěhovat i veliké kusy nábytku v domě, některé vyvezli (což v ceně Tavočeru vůbec nebylo započítáno, takže bychom se vyšplhali ještě výš).
Cena poloviční (i s tou pomocí v domě a vyvezením nábytku !!), ale hlavně opravdu naprostá spokojenost, díky nim všechno proběhlo v pohodě, byli výborní a s nikým jiným bych se nestěhovala.
Milada

Take Tavocer

Za me take Tavocer. Mame s nimi zkusenost dvakrat behem nekolika let a pokazde OK.

Dobrý den, za nás určitě

Dobrý den,
za nás určitě Tavočer.Jsou ochotní,vše s Vámi proberou do posledního puntíku a tak to i je.Petra