Skip to main content

Babysport.cz - máte zkušenost?

Posted in

Dnes jsem tam chtěla objednat batůžky pro kluky, ale pak jsem si přečetla hodnocení na Heureca.cz. A co dodat, hodně špatné. Jenže myšlenka na výhodné batohy ve mně pořád hlodá. Je tady někdo, kdo měl v poslední době i dobrou zkušenost, nebo na to mám raději zapomenout?
děkuji
Dáša

Já Ti děkuju za podporu a

Já Ti děkuju za podporu a přesvědčení, že to dobře dopadne :-)

Uff Dagmarko, to se mi

Uff Dagmarko, to se mi ulevilo, skoro jsem se za ten nákup cítila odpovědná :-))

Takže dopadlo to výborně. V

Takže dopadlo to výborně. V pondělí jsem objednala a dneska přišel balíček a je v něm přesně to, co jsem chtěla. Měla jsem štěstí a aspoň něco mě dnes potěšilo (jinak jeden kluk dostal angínu a odešlo nám auto, takže den na houby...).
Byl to risk, ale tentokrát vyšel :-)

Holky, tak jsem to objednala

Holky, tak jsem to objednala a uvidí se. Dám vědět, jak jsem dopadla :)
Kristýno, jsi moc hodná, už to nebude potřeba (teda zatím doufám, že to bude v pohodě). Jinak měli slevu 35% při objednání dvou kusů, 40% při třech kusech. Kluci jedou na prázdniny k babičce, tak snad to vyjde a budou mít své vlastní batůžky.

Kouknu po nich, ale pokud máš

Kouknu po nich, ale pokud máš od nich nějakou slevu tak asi k dohledání levnější nebudou. Co je to za slevu?

Tak já se ozvu jako jedna z

Tak já se ozvu jako jedna z těch, co tam psala negativní recenzi...na peníze za poštovné jsem čekala víc jak měsíc a půl, a to je musela několikrát po tel. a mailu urgovat, maily se jim totiž ztrácí:-( Objednala jsem si tam zboží vel. 110 a došla mi vel. 2-4roky, tak jsem tam volala zpět, co mi to poslali, oni že se tedy omlouvají, ať jim to pošlu, že mají větší...takže znovu zabalit, na poštu, zaplatit poštovné, no a po týdnu otevírám nový balík a k mému zděšení tam byla ta samá vel. 2-4roky, to jsem myslela, že už mě klepne. Takže znovu telefon, načež tedy zjistili, že se spletli, že tu 110 vlastně nemají, i když ji mají inzerovanou. Zboží jsem si nakonec nechala, že ho využijeme aspoň 1 sezonu, bylo trochu větší...no ale to poštovné jsem z nich fakt mámila tak dlouho.

Dagmarko to bude v pohodě, ty

Dagmarko to bude v pohodě, ty negativní reakce píší lidi, co jsou zvyklí mít zboží do druhého dne nebo chtějí mít vrácené peníze hned na účtě...Já tam nakupuju fakt pravidelně a nikdy potíž...

Ahoj Kristýno, batůžky jsou,

Ahoj Kristýno, batůžky jsou, ale ta cena... :-( Já hledám už od včerejška a zatím jsem nenašla žádnou ohromující cenu.
Líbí se mi tyhle: http://www.babysport.cz/batohy/detske-batohy/detske-batohy-boll-roo-hned...
Zatím jsme na netu sehnala nejlevnější za 665,-, ale právě na tom babysportu mně to vychází po slevě na 484,-. A když bych brala dva, tak už je to docela rozdíl.
Manžel je zásadně proti, že bych v žádném případě neměla podporovat eshop, který má takové množství negativních recenzí. No a já "Lakomá Barka" zase nevím, kde ušetřit... Ach jo.

Ahoj Dášo, a jinde k sehnání

Ahoj Dášo, a jinde k sehnání batůžky nejsou? Chce to hledat... Já jsem na tohle blázen pre než něco objednám projedu celý google a hledám v mém případě osobní odběr v Praze a zdarma a kolikrát je to nejlevnjší než kde jinde mimo Prahu. Dej odkaz a klidně se Ti podívám.

-

Já nakupovala naposledy na konci roku, hned několikrát a vždycky perfektní. Teď mají snad už dva měsíce dokolečka slevové akce. Všechny na jedno brdo, ale skončí jedna, začíná druhá.

Dášo já mám jen dobrou

Dášo já mám jen dobrou zkušenost, občas - když jsou slevy, jsou pomalí, to je pravda, třeba jsem na vyřízení objednávky čekala týden, ale to mi nevadilo..Občas už něco neměli, ale to mi taky nevadilo, poštovné jsem neplatila, pokud to bylo - tehdy - nad 1500 Kč...všechny nesrovnalosti vyřešili...vyplatí se počkat, v srpnu mají i 70% slevy, nebo aspoň loni to tak bylo..Při vrácení zboží peníze vrátili, sice až za tři týdny,to je jejich lhůta, ale spolehlivě..