Skip to main content

Kde koupit plavky?

Obrázek uživatele LadaVac
Posted in

Ahoj,
potřebuji koupit dvojdílné plavky za rozumnou cenu a hlavně aby dobře seděly.Kde kupujete vy?

plavky

A pro děti nebo pro sebe? Pro sebe kupuji většinou v HM a když chci sportovnější tak jdu do decathlonu. A dětem jsem posledně objednávala z http://www.benito.cz a dlouží doteď. :)

Holky,

Obrázek uživatele LadaVac

sice už mám vybráno,ale kdoví,jak to bude.Ale buďme optimisti,snad nějaký ten hezký den bude.

Ja jsem nejaka zpruzena,

Obrázek uživatele fretuska

Ja jsem nejaka zpruzena, jestli vubec nejake leto bude. :( Ma by udajne nejchladnejsi leto za poslednich 200 let :(

Co značka plavek - Marko?

Co značka plavek - Marko? Vypadají moc lákavě.

Letos jsem zkusila nakoupit

Obrázek uživatele privorova

Letos jsem zkusila nakoupit přes net v BonPrixu, koupila jsem si samostatně vršek tankini (ten padl skvěle) a jiné barvy pak set normální podprsenku a koupací šortky. Ten druhý set mi neseděl, tak jsem poslala zpět a koupila větší prsenku a menší šortky. Prsenka sedla už skvěle ale menší šortky byly už moc malé, tak jsem zase vrátila a koupila zpět ty větší. Trochu sice chaos, ale peníze vraceli v pohodě a rychle a nakonec mám co jsem chtěla. Letos jsem jinde hezčí plavky neviděla.

Značkové ve výprodeji ve

Značkové ve výprodeji ve Sportisimu jsou tutovka. Jinak jsem před lety koupila v Reserved (www.reserved.cz) výprodejové plavky sobě i dětem a luxusně nám drží už 3 rok. Barvy stálé, materiál kvalitní no prostě jsou i přes moře a časté koupání stále skoro jako nové. Takko mají děti celkové do bazénu a jedny drží a jsou pořád krásné a druhé se už skoro rozpadly (chodíme v zimě plavat 2x týdně), a to jsou kupovány a používány stejně.

Timo

Obrázek uživatele KaterinaAd

Timo

Ahoj

Obrázek uživatele PetraN

předloni jsem si v podstatě z nouze na poslední chvíli koupila plavky v Tescu a byla jsem moc překvapená, za pár korun pěkné střihy, dobře drží tvar, hezky sedí.
Pak mám ještě dvoje z Marks and Spencer, jsem s nimi taky moc spokojená, ale ty byly už dražší (přes 1000 Kč).
Adidas dělá pěkné sportovní plavky, nestojí moc a vydržely mi vždy dlouho.
Nebrat Triumph, podprsenka vůbec nedržela tvar, složila jsem ji do kufru (košíčky přes sebe) a jeden košíček se zdeformoval, přitom nebyly nejlevnější.

také mně v Litexu letos nic

také mně v Litexu letos nic neoslovilo :-( Jinak já si koupila tyto plavky: http://www.sportisimo.cz/adidas/lineage-halterneck-bikini/39408/

Jo ty myslíš pro dospěly! Ja

Jo ty myslíš pro dospěly! Ja myslela dětský :-) Ja si obvykle vyberu v C&A , loni v doprodeji za 200, ale letošní kolekci jsem ještě neviděla.

Moc vám děkuji,

Obrázek uživatele LadaVac

zkusím něco najít.Měla jsem vždy oblíbený Litex,ale letos si tam nemohu vybrat.

Já kupovala ve Sportisimu

Já kupovala ve Sportisimu plavky Adidas ve výprodeji loňské kolekce. Jinak nedoporučuju na plavky Takko, ty jsem si koupila loni a materiál se strašně vytahal a nedrží vůbec tvar.

několik let už Calzedonia...

několik let už Calzedonia...

Krásné plavky mají v Etamu,

Krásné plavky mají v Etamu, mám od nich nekolikery. Hezke dvojdilne ma i Adidas, Quiksilver, Roxy, loni jsem si zcela nahodne koupila krasne plavky i v C&A