Skip to main content

Babysport - pozor na ně !!

Posted in

Jen chci varovat. V únoru jsem si objednala z Babysportu (www.babysport.cz) zboží, jak pro nás, tak pro děti. Nikdy jsem s nima neměla problém, vím že jste od nich také objednávali. Je to už 3 týdny a nemám ani zboží, ani peníze. Objednávku jsem už stornovala a čekám zda peníze dorazí. Neberou telefony, neodpovídají na emaily. Na heurece už je tam teď od března také samá negativní zkušennost, takže nejsem evidentně sama. Ach jo.

-

Já jsem na podzim udělala objednávku, druhý den vše o dost zlevnili. Takže jsem původní stornovala a udělala novou. Nebyl s tím žádný problém.
Velikosti mají opravdu všelijak. Objednala jsem bundu 110 a je to 116. Ale to je spíš ku prospěchu. A popisky taky zcela nesedí - např. goretex rukavice jsou s membránou ale jinou. Ale neřešila jsem to, nevracela.
Dneska jsem měla zálusk objednat. Kombinéza Reima za 350, to jsem slinatala. Ale bohužel už na nás na příští rok malá. Líbila se mi spousta jiných věcí, ale velikostně nevyhovovalo.

Holky já Vám věřím,

Holky já Vám věřím, pravděpodobně, protože mě to ještě neodradilo, mám hroší kůži :-)))
Nebo trpím nějakým shromažďováním levnějších věcí :-)),
Třeba dnes jsem tam objednala bundu za 1650, původní cena 5500,super vlastnosti, tu svoji lyžařskou mám mnohem horší kvalitativně a už pěkně starou a za normální cenu bych si ji tedy vůbec nekoupila...
Pak jsem si tam pořídila zimní sportovní kozačky moc pěkné, dámské se super vlastnostmi po velké slevě za 1300 Kč, prý jsou i do namrzlé břečky :-) a dokonce jsem si tam koupila jedny dětské sněhule v mé velikosti, které jsou do -30C a byly jen za 450 Kč po slevě 77% s věrnostním přispěvkem, říkala jsem si, že na to moje chození s dětmi na kopec sáňkovat budou super :-))

Asi nejsem schopná hledat tedy někde jinde :-), proto se ptám - jestli máte někdo tip na jinam..
Vracení věcí je pravda, že je na úředního šimla, vyplnit formulář, odeslat s věcí zpátky a pak měsíc čekat... Ale zatím jsem měla štěstí a moc jsem nevracela..
No ale uvidíme, co přijde, třeba ještě změním názor ..Dnes mi volali sami od sebe a nabídli mi, že mi tu objednanou bundu pošlou za 0 Kč a odečtou tak ty peníze, o které bylo vyšší to zboží ze včerejška...
No snad tu nezním jako jejich nastrčený zaměstnanec :-)))

Objednala jsem si velikost

Objednala jsem si velikost 110 a došlo mi zboží vel. 2-4 roky, které jsem reklamovala, podrobně popsala, co chci a nechci...a ono mi došlo po několika telefonických urgencích a mailech opět to samé...a vel. 2-4 roky rozhodně neodpovídá vel. 110!!! Jen proto, že se mi to moc líbilo, tak jsem si to nakonec nechala s tím, že to holky vynosí aspoň letos...jinak nevím, jak bych z nich dolovala dvoje poštovné, když už s tím jedním jsem se málem rozloučila.
A nevím, možná před sezónou tam ještě nějaký výběr byl, ale teď, co jsem tam posledně mrkla, tak mě tam nic nezaujalo. Každopádně já už si tam raději nic neobjednám, kdo ví, co by zas přišlo nebo kde by ty peníze skončily:-(((

Kikiviki to s těmi velikostmi

Kikiviki to s těmi velikostmi - to už se mi taky stalo.. Oni to nestíhají nějak úplně dobře popsat, tedy všechno... třeba boty jim klidně chybí u některých značek tabulky s velikostmi, takže když tam chci objednat boty, pátrám v jiných obchodech po velikostních tabulkách...
Stalo se mi u bundy, kdy bundu zařadili do velikosti 164, ale když jsem se začetla do tabulek výrobce, zjistila jsem, že je to max. 160... To je i tím rozdílným velikostním značením a oni to musí někam nacpat, někdy to mají mezi velikostmi atp.. Určitě mají rezervy, ale neobjevila jsem žádný jiný obchod, kde by měli tak obr výběr a i pravidelné obr slevy..Většinou čekám na 70% slevy a i tam je ještě dost výběr, tedy aspoň loni bylo, letos je to slabší, ale pořád dobrý aspoň v některých položkách.
Mmch. nemáte někdo tedy typ na jiný podobný ale lépe organizačně ošetřený obchod?

Já na ně negativní recenze

Já na ně negativní recenze psala na Heuréku už 2x, měli uvedené myslně velikosti zboží, poslali mi jednou malé velikosti, tak jsem to reklamovala, zasílala zpět a oni mi podruhé poslali tu samou velikost - po několika urgencích jsem zjistila, že to mají uvedeno chybně, že mají opravdu jen tuhle menší, nakonec jsem si ji tedy nechala aspoň pro letošek, ale to poštovné jsem z nich dolovala přes měsíc, hrůza. Nelze se dovolat žádné odpovědné osobě, vše vyřizují neochotní pracovníci jak z call centra, nemají žádné relevantní info, nezavolají zpět...nemyslím si, že jsou to bordeláři, ale tohle je spíš pěkně promyšlená strategie, jak spoustu lidí odradit něco po nich vymáhat!!!

Luty já myslím, že je to

Luty já myslím, že je to fajn, že jsi to sem napsala, i ta moje zkušenost je dobrá, vlastně jsem si včera toho rozdílu cen ani nemusela všimnout... Každá info je tu moc užitečná.. já jsem jen připsala svůj dojem, nedalo mi to, že jsou to podle mne spíš bordeláři než podvodníci:-)

Také jsem od nich nakupovala

Také jsem od nich nakupovala a dost často a i chápu, že jim něco trvá dlouho, ale abych měla objednané zboží 3 týdny za celou dobu se nedovolala a neodpověděli mi ani na jeden email, to bylo už i na mě moc. Tohle se mi od nich ještě nikdy nestalo. Podotýkám telefonovala jsem na všechny jejich telefony a to několikrát denně skoro 10 dní. Negativní zkušennosti s novým rokem bohužel rapidně narostly na všech diskuzích, jak jsem potom zapátrala.

Vždy jim to trvalo, vždy byla horší komunikace, ale teď je to mnohem horší než kdy bylo. Varování o změně majitele jsem také už četla a to že lidé čekají na peníze už i druhý měsíc také. Tohle mi přijde opravdu jak loterie a já na to nemám. Proto to varování.

Luty já s nimi mám dobrou

Luty já s nimi mám dobrou zkušenost, u nich to prostě trvá měsíc, než peníze třeba - za vrácené zboží dorazí (nevím, jaký byl konkrétně tvůj případ).
Včera mě tedy vytočili, protože PPL ode mne vybralo víc peněz podle popisek na balíku než měli, faktury vevnitř balíku byly na nižší částku, ale vysvětlili mi to - chyba systému, popisky vyhotovil systém podle původní objednávky, tj. obsahovaly i položky, které nakonec nedodali (je tam výprodej), ale slíbili, že peníze hned dnes odejdou zpět a tvrdili, že na chybě systému hned začali pracovat. To se , ač je to nepříjemné, stát může..
Jinak my celkem žijeme z těch jejich výprodejů, je pravda, že mají dny, kdy neberou telefon, ale včera to bylo v pohodě.. Zatím mi všechno dorazilo kvalitativně OK a všechny tahanice o peníze - vrácení zboží, výměna, dopadly dobře, jen po měsíci.
Myslím celkově, že jsou to jen bordeláři, stalo se mi jednou, že jsem urgovala zboží u třech různých lidí s odstupem a poslali jej pak 3x... :-)))

Tak peníze zpátky, po

Tak peníze zpátky, po výhružce právníkem, nakonec poslali, ale už nikdy více.

Babysport provozuje

Obrázek uživatele Spider17

firma Streethouse, s.r.o., dříve KL Consulting s.r.o. a nebo Commerciale Siderurgica cz, s.r.o. pokaždé se sídlem jinde.... takže to vypovídá o všem. Za mě teda nedoporučuji!!!

-

Taky jsem na podzim objednávala a maximální spokojenost. Sáně a bundu Vaude (kterou od té doby mají výrazně dražší, i když pořád ve velké slevě) bych za ty peníze nesehnala. Navíc je to kvalitní zboží, jsme maximálně spokojení. Vždycky když příjde e-mail, koukám, co mají nového a nenapadlo by mě, že můžou být problémy. Takže pryč od nich. Díky za info.

Ahoj, děkuji za upozornění.

Ahoj, děkuji za upozornění. Objednavala jsem od nich loni dvakrát, jednou v lete, jednou pred zimou. Pokaždé bez problému, zboží dodané do 2 dnu, bez jakékoliv vady. Ted mi přijde, ze i změnili sortiment - znacky a hlavne v naši velikosti 104 a zejmena110 nemají témeř řádný vyber. Nekdy v zari/říjen meli 70% slevy na vse s tim, ze obchod rusi, pak najednou asi za mesic prisel newsletter, ze zacinaji v novem. Možna se změnil majitel?