Skip to main content

HALIBORANGE či jiný rybí tuk....pro děti ?

Posted in

Prosím dáváte někdo dětem?

Nejíme vůbec ryby.
Děkuji.
Jana

Re:

Ahoj, už se to tu řešilo v pár diskusích, když tak si dohledej. Já koupila tento, vyjde o hodně levněji než HALIBO, dá se koupit s příchutěmi a nesmrdí rybinou, mi máme citron a dávám holkám na lžičku, dají si i tak, přesto jim tam vždy kápnu trošku medu. Probiotika nedávám, holky mají dost jogurtů a 2x dennně mléko, má se to dávát spolu s nějakým jídlem, takže to mají před večerním mlékem.
Tady je odkaz:
http://www.nutraceutica.sk/cz/produkty/omega_3_rybi_olej_natural.aspx
My dáváme od listopadu a zatím jen týden rýma a kašel před vánocemi, kdy to měli všichni ve školce, ale dávám ještě echinaceu.

my dáváme Halibo...a dobrý.

Obrázek uživatele LucieR

my dáváme Halibo...a dobrý. Děti ho už jedí dobrovolně i bez zapití(první týden jsem musela házet tvrdý pohledy), od října více méně bez nemocí (byla rýma, mírný kašel), jíme ho s probiotiky, doktorka mi říkala, že se tak lépe zpracuje. Plánuji ho vysadit až v březnu, spíš na konci.

-

Já jsem dávala, tobolky, jen synovi, holka je nevzala do pusy. Jemu taky nechutnaly, přitom všechny léky má rád, ale dal se přemluvit. Další balení už jsem kvůli tomu nekoupila, ale určitě dobrá věc.