Skip to main content

3 autosedačky do škoda Octavia

Obrázek uživatele svechyma
Posted in

Zdravím všechny!

Prosím Vás, máte někdo v Octávce 3 autosedačky - 2x 9-18kg a 1x 18-36kg? Pokud ano - jaké typy se Vám tam vešly? Tu 18-36kg máme Römer Adventure - byla nám doporučená jako nejužší na trhu. Na 9-18 máme typ na Maxi Cosi Tobi a Römer Eclipse, ale zatím jsme to v autě nemohli vyzkoušet. Eclipsy nikde nemají přímo na prodejně :-/.

Děkuju

Zeptat se v tom Vrchlabí mě

Zeptat se v tom Vrchlabí mě taky napadlo, ten pán odpovídal i v různých netových poradnách nebo se zjevuje na diskusích ohledně sedaček na Rodině. Je to: http://www.autosedacky.estranky.cz/clanky/o-nas---kontakt.html

Dekuji za typy. Zkouseli jsme

Obrázek uživatele svechyma

Dekuji za typy.

Zkouseli jsme v Praze v Malvikovi-je to obr obchod ale nemeli 2x Maxi cosi Tobi a tvrdili nam ze Romer eclips neexistuje (pouze ho nemaji na prodejne ale na webu ano). Typy na jine sedacky,ktere by se vesly nam nedali.Na jinych prodejnach po Praze nebylo co zkouset.Maji par sedacek skladem a to vetsinou ty siroke,co se vic prodavaji.Do Malvika lze objednat pres net autosedacky s tim,ze jsou na vyzkouseni a nemusi se pak platit,kdyz se nevejdou.

Nakonec se nam povedlo vyzkouset 2 maxi cosi Tobi v Plzni v Super baby s nasim Romer Adventure 15-36 se to veslo (hura) ale je to tak tak a bude problem se zapinanim pasu uprostred u Romera. S trochou cviku a hubenou ruckou to snad pujde..
Hned jsem nasla na netu nejlevnejsi nove Tobiky a objednala.Je to teda palka :-/,ale jezdit potrebujeme.
Jestli se vam tyto sedacky vlezou i do Fabie netusim. Eclips je o 1cm uzsi nez Tobi.
Ve Vrchlabi ma pan prodejnu s autosedackama.Ma hodne deti (tedy i pochopeni pro tyto "problemy") a je velmi ochotny.Dokonce ma poradnu na netu.Radi predevsim sedacky do auta vyzkouset a sam to nabizi. Kdyz jsem byla jeste tehotna,zkouseli jsme u nej vajicka. Uz jsme mysleli ze i tentokrat pojedeme zase tam,ale nastesti to nebylo nutne.

Jeste nam u Krtecka doporucovali Bebeconfort 0-18kg -lze ho upravovat do sirky.

Uff,jsem se rozepsala..:-)

Já jsem zkoušela v Malvíkovi

Já jsem zkoušela v Malvíkovi v Hostivicích, tam toho měli hodně. Mají i přímo v prodejně auto na vyzkoušení poutání autosedaček a nakládání kočárků do auta - vy budete zkoušet do svého auta, to jen pro doplnění. (Já koupila Opel Zafira, starší typ, s tím, že když je to rodinné auto, tak se tam automaticky musí tři větší sedačky vejít. Pak jsem si přečetla nějaké diskuse, že nevejdou (vajíčka se mi vešly). Tak jsem z toho nespala a hned druhý den dojela do Malvíka vyzkoušet. A narvali jsme je tam, tak jsem si oddychla :-) Sice je to sedmimístné auto, ale zatím na kočár a milión krámů potřebuju ten velikej kufr).

AUTOSEDACKY

Ahojky kde mate typ,ze maji vyber na vyzkouseni.MY potrebujeme do FABIE combi 2KS 9-18kg a 1ks 15-36kg.Nejlepe v Praze.DIKA JANA

3 autosedačky

Ahoj, my jsme řešili něco podobného - 3 sedačky do R.Kangoo, ale 2x jsme hledali 15-36kg, aby se vešly k 9-18 kg Romer Kid plus nebo jak se jmenuje (máme jí po našich dvojčatech pro nejmladšího).Ale větší Romerky jsou moc široké.Chce to fakt vyzkoušet.
Nakonec jsme koupili Concord Lift.Přeju ať dobře vyberete.Míša

Určtitě se NEvejde

Obrázek uživatele RenataM

Babypiont Newbuddy 2x a Britax First Class 1x.