Skip to main content

Cvičení po porodu

Cvičení po porodu-po císaři????

Holky, prosím, co Vám říkali doktoři či v nemocnici ohledně cvičení po císaři? Kdy lze začít běhat na běžkách, spinning.....?
Děkuji!

Ahoj, já měla cvičit od

Ahoj, já měla cvičit od druhého dne takové ty malé cviky pak do 3 měsíců, posilovat šikmé svaly-sedy lehy dostala jsem cviky na paíře. Po třech měsících se může začít přidávat ale já osobně jsem po císaři 8 měsíců a např. při běhu m ějizva ještě bolí. Kolobylo OK, ale na spinning jsem si ještě netroufla. Takže podle toho jak se cítíš, jestli ti to nedělá problémy jdi do toho.

Jani, MOC děkuji. Jojo,

Jani, MOC děkuji.
Jojo, 25.10. O necelých 14 dní dříve-bolela mě jizva, k tomu mám po klucích ještě pupeční kýlu....takže císař. Malý měl 3,3kg a 50cm a myslela jsem si, že bude velký (když kluci byli taková píďata) a překvapilo mě, jaký je to drobek.
Jedno však musím říci, že péče o jedno dítko (i když mám doma větší dvojčata) a péče o dvojčata je skutečně podstatný rozdíl. Sice v noci moc nespím, ale s péčí o dva prcky se to nedá srovnat.
Zato víkendy, když kluci nejsou ve školce a "řádí" doma, jsou hodně "veselé". Hladina hluku poškozující nejen sluch...:-))

po 3měsících

Obrázek uživatele Janact

nejdříve po 3měsících mi bylo doporučeno začít pomalu cvičit.

tak už se chlapeček narodil? nikde jsem nečetla info :-) myslela jsem na tebe, jak to dopadlo - takže to byl další císař?

gratuluji dodatečně k miminku!
J.