Skip to main content

2.narozky, rostoucí židle, obliba aut, duplo aj.

Ahoj, vím, že se to řeší pořád, ale mám konkrétnější představy, tzn. už zhruba vím užší výběr dárku. Chtěla bych jeden hlavní a pár menších, o ty se zpravidla postará celá rodina + nám přidávají na velký dárek.

DUPLO?
Jednu holku teď uchvátila stavebnice, máme takové zákl. kostky od dupla, je jich celkem dost, ale žádné panáčky nebo zvířátka. Nevím, jestli by jí to v souvislosti s tou stavbou zajímalo...?

ROSTOUCÍ ŽIDLE JITRO?
Pak jsem si říkala, jestli nekoupit rostoucí židle, protože za poslední 2 týdny když sedím u stolu a ony přijdou do kuchyně, šplhají na židle, sednou si tam. Zatím máme klasika antilopky a někdy jsem ráda, že jsou připoutané s pultíkem, jinak by spadly jak hrušky. Jako dárek mi to ale přijde dost divné? Nevím

AUTO?
Holky nikdy moc nebavily motorky. Jedno z prvích slov u obou bylo auto, jedna holka miluje auta, sedá si na klín a dělá "tutu" nejlépe, když je po ruce něco kulatého, aby mohla "točit volantem". Máme takové to plastové odrážedlo/chodítko s volantem, ale to nezatáčí, ale i tak ho má ráda. Říkám si, jestli jsou nějaká šlapací auta, nebo koukat po těch dražších na baterie a dálkové ovládání? Dělají prý i dvoumístné.

Kupoval někdo něco podobného k druhým narozkám? Vybírali jste mezi tímto? Přijde mi, že na kuchyňku je ještě brzy a konec konců, holky slaví měsíc před Vánocema, kuchyňku můžeme tedy nechat na Vánoce.

Díky moc za názory nebo i jiné nápady dárků. Zuzka a El+Em

-

Naše dostali Jitro ke 2. narozeninám a radost měli obrovskou. Rádi na nich sedí, pohodlně si vylezou a sedí s námi pohodlně, rovnocenně. Za mě židle určitě ano, kuchyňku a lego taky, ale elektrické autíčko bych koupila až tak za rok ne-li dva.

Ahoj

Obrázek uživatele Laaja

Ostatní příspěvky jsem jen prolítla, tak se možná budu opakovat.
Děti měli dva roky loni a hned na to byly Vánoce. Takže k narozeninám dostali koloodrážedla a úspěch mají velký. Před létem na nich začali jezdit a je to super dárek. Židličky jsem také zvažovala, jenže mě odradila vysoká cena a nevěděla jsem, jak dlouho by je používali, takže jsem je nakonec zamítla. Od 2,5 sedí na normálních židlích s námi u stolu a stačí to.
Duplo bych pořídila určitě, nějakou tu sadu se zvířátkama a panáčkama (zoo, zvěrolékaře apod.) Děti si s tím hrají stále. Máme k tomu i jiná zvířátka (taková obyč gumová z obchodu za 60kč) a stavíme jim domečky a výběhy. A kluk má mraky aut, takže ještě stavíme garáže, chaty a kdoví co ještě.
Kuchyňku bych také klidně pořídila, ta se ti neztratí a u nás měla úspěch. Děti ji dostali i s pracovním stolem (ponkem) k narozeninám od tchánů a hrají si s tím dost často.
Na elektrické auto se mi zdají ještě malí, to bych radši sehnala něco lepšího plastového co zatáčí, třeba traktor. Je dost odrážedel, co vypadají jako auto a mají volant a točí se jim kola.

-

Ahoj.
DUPLO
U nás měli a stále mají největší úspěch právě panáčci, pak mají děti houpačku, to se jim také líbí hodně a kluk zase dává dohromady podvozky( koupené zvlášť ma mimibazaru ) a staví vláčky, na ně kostky, panáčky, zvířátka. Kluk je nadšený i z autobusu. Holčičce se pochop. líbí figurky holčiček, má i kočárek a miminko. Autobus a podvozky pro stavbu vláčku se jí také líbí.
JITRO
Židle jsme koupili, ale né k narozeninám, či Vánocům, ale myslím, že budou mít také úspěch, tak jak píší holky níže, buď díky barvě, nebo že je to novinka a můžou po nich lézt .o) a k tomu hračky od ostatních z rodiny, nebo nějakou drobnou hračku, proč ne.
Kuchyňku jsem kupovala malou a nemusela jsem. Děti chodily do center, teď do MŠ a všude je mají, doma víceméně překáží, stejně jako pracovní ponk. U nás vyhozené peníze.
AUTA bydlíme v paneláku, tak pro mě už jsou to krámy navíc. Když má člověk místo a dost peněz, proč ne. Děti to určitě baví a ta dvoumístná na baterii si tu někdo kdysi hodně vychvaloval. Ale jsou opravdu dost drahá.
Dobře vyberte :o) Eva

Ahoj kluci dostali jitro

Obrázek uživatele Lida_3974

Ahoj kluci dostali jitro židličky k 2 narozeninám jako by od nás a zbytek rodiny koupili hračky :o) a my tedy ještě dort.Lída

Ahoj. holkám jsou 2 za

Ahoj. holkám jsou 2 za týden.
Duplo máme od loňských Vánoc- baví je to moc. jedna holčička staí k sobě kostky podle barev, jinak máme sadu nemocnice a dávají panáčky do postýlek , řidiče do sanitky,nejlepší zábava je zkoušet co se dá prorvat oknem dovnitř. taky máme nějaký zvířátka.myslím, že ten "domeček" je hrozně super (koupila jsem nemocncic, protože byla levnější než sada rodinný domek), hrajou si s tím denně
Židličky.- nemáme a ani o nich neuvažujem. mají sami vlastní stoleček a židličky
auto- nemám zkušenost

naše holky dostanou kuchyňku- nedávno jsem byla u kamarádky ta jí má a holky se od ní nehnuly. Doma zatím chtějí vařit s normálním nádobím.. koupuili jsme kuchyňku a dřevěné potraviny, ještě dostanou nějaký hrnce a talířky. pokud je to bude bavit k Vánocům dokoupím, třeba sadu na pečení apod.
kdybys chtěla tip na kuchyňku koupila jsem super dřecvěnou za 1500Kč (to je nádherná cena). nikde na netu jsem jí neviděla. náhodou jsem jí viděla u jedný paní doma a ta mi pak dávala kontakt. kdyžtak ti ho najdu.

naši kluci budou mít 2 roky

naši kluci budou mít 2 roky koncem listopadu
DUPLO
máme asi od roku a zvířátka a panáčci je baví moc. Staví teda i z kostek, ale jak píšou níže, zvřátka hodně vozí na autech a panáčci řídí :-)
JITRO
určitě jsou skvělé, ale já třeba nedada kupuju dětem praktické dárky (oblečení, nábytek atd...) Raději jen něco pro zábavu (hračky, knížky, pastelky) a ani toho nemusí být moc.
AUTO
to si taky myslím, že jsou ještě docela malé a když tak raději šlapací (pokud byste měli možnost někde vyzkoušet, je to mnohem lepší...)
a ještě přidám KUCHYŇKA
tak o té jsem hodně přemýšlela k 2. narozeninám nebo pak k vánocům, protože kde jsme a mají kuchyňku, tak se od ní kluci nehnou a moc je to baví (i na pískovišti si hrají na to, že vaří). Tak si myslím, že holčičky by mohly mít radost.

Ahoj, my máme narozky a

Obrázek uživatele LucieR

Ahoj, my máme narozky a vánoce též v jeden měsíc. Z tvého seznamu dostaly i duplo (k vánocům) i židle (narozky). Dostaly taky tu kuchyň, ale v té době je opravdu ještě nebrala. Nadšení bylo opravdu větší z těch židlích a taky mi to přišlo jako divný dárek, ale dostaly ještě nějaké hračky + dárky od ostatních, takže se to slilo...

ahoj, u nas dostali kuchynku

ahoj, u nas dostali kuchynku na Vanoce (to meli rok a pul) a hraji si s ni dodnes. Duplo je jejich nejoblibenejsi - hlavne zoo zviratka. ted k Vanocum dostanou cyklodrazedla Muff tu vyssi verzi. Mame dva roky a kousek. Auta na baterie bych nekupovala nemam rada pasivni vozitka...jitro zidle pry dobry, ale urcite ne jako jediny darek.

AHoj, nasi dostali kuchynku

AHoj, nasi dostali kuchynku ke druhym narozeninam, radost byla velika a hraji si denne. Maji k ni i "krajeci zeleninu" a ta je taky velmi oblibena. Jako druhy darek dostali Duplo - ZOO a to je bavi moc, je tam i par panacku a jsou dost oblibeni. Auto na baterie bych nekupovala, spis jeste chvilit pockat a pak at slapou samy. Nasi maji ted od leta slapaci motokaru - jako alternativu k trakturku (ktery se mi zdal obrovsky) a bavi je to moc. M.

-

DUPLO
nasi si hraju dost s panacikmi a zvieratkami. Mame aj nejake auta a pre tie stavaju garaze. Tematicke ako domcek a pod. nemame a deti si s tym super hraju.
JITRO
Ja by som to nekupila ako jediny darcek, urcite este aj nejaku hracku k tomu. Cenu daru v tomto veku nevedia deti odhadnut, takze ak tusis, ze co ich fakt potesi, tak cena hracky moze byt aj naozaj mala a radost prevelika.
AUTO
Auto na dialkove ovladanie syn dostal k 3.narodkam od mojej babky, az tak ho to neberie, ma to uz take ozajstne ovladanie (su aj take s detskym). Ja by sommu to kupila ako vacsiemu, kedy by to podla mna ocenil ovela viac.
Slapacie auto asi neusliapu v 2 rokoch, ked myslis take pre 2 deti. Elektricke su pre mna dost drahe na to, ze s tym velmi nie je kam vyrazit (tiez je otazne, ze ci by dociahli na pedale-nasi su napr. mensi a v herni vtedy este nedociahli) a my radi chodime aj inam ako okolo domu.
Na kuchynku podla mna v 2 rokoch nie su male.

Pokud vyberes u zidli nejakou

Obrázek uživatele KaterinaAd

Pokud vyberes u zidli nejakou peknou barvicku, urcite radost udela. Ja mam pod schodama schovany uz tyden tri jitra-modre, cervene a zelenou, jen cekam kdy smontuji v herne stoly a deti se nemuzou dockat. U jidelniho stolu maji stokke a casto si s nimi I hraji, napr je daji za sebe a delaji autobus:-)).
Duplo-figurky urcite, u nas je to cislo jedna, kostky spis okrajove. Panacky davaji do kabin aut, zviratka vozi na vlecce atd. Daji se koupi i samostatne figurky na mmb, je to lepsi, protoze v sadach je tech figurek vzdycky jen par...