Skip to main content

Objednavate přes Nextdirect.com?

Posted in

Ahoj, chtěla bych se poradit ohledně nakupování na Nextdirect.com
Dnes jsem tam objednavala pyzamka - dostala jsem v Nextu 300kc slevu na nákup na jejich stránkach, tak jsem toho využila. Jen jsem narazila na takovou věc, ze maji mezinárodní mutaci stranek a pak pro jednotlive země, na te mezinárodní stal 3pack pyzamek 21£, na ceske ( v angličtině, ale ceny v ceskych korunách) byla cena 799kc, což vzhledem k tomu, ze je libra 31kc docela rozdíl zvlášť pokud toho člověk objednává víc. Jak to děláte? Lze objednat z te mezinárodní verze a tedy platit kartou v librach nebo musím platit tu hroznou ceskou cenu? Děkuji za info, vrtá mi to hlavou.

-

Objednávala jsem takhle na jaře. Díky té poukázce a poštovnému zdarma, to vyšlo o fous levněji, než od maminek z MMB. Zboží jsem měla do dvou dnů doma, od maminek bývá dodací lhůta dlouhá. Za českou cenu (bez slevy) se to nevyplatí.

Ahoj

zrovna minulý týden jsem v Nexu nakoupila, měli tam zlevněné legínky pro moje tříleté holčičky, ale zarazilo mě to, že cena v £ byla o dost nižší! Tak teď už tomu taky rozumím! Děkuji. Před dvěma lety jsem byla v Anglii a ty oblečky na děti byly táááák krááásné a levnější než v ČR! Lucka

Děkuju moc za vysvětlení.

Děkuju moc za vysvětlení.

Ahoj

Obrázek uživatele PetraN

přímo z Anglie si objednat nemůžeš, nezasílají mimo VB. Musela bys přes nějakého zprostředkovatele. Já objednávám od maminek na MMB, které to vozí přímo z Anglie a platíš jim cenu uvedenou v librách na naglickém Nextu. Mají tam asi někoho, na koho to berou a ten to pak posílá nebo vozí sem. Mají kurz sice o trochu vyšší než oficiální, ale pořád se to vyplatí oproti ceně v kamenném obchodě tu v ČR.
Rozdíl je daný tím, že v Anglii mají O% DPH na dětské zboží (jo, tomu se říká pořádná prorodinná sociální politika), proto tam je dětské oblečení tak levné oproti ČR.