Skip to main content

4. setkání Klubu - Dvojčata v Rodině

Rodiče (i čekatele) dvojčátek a jejich děti zveme na další setkání,
které se uskuteční v sobotu 22. 9. 2012 od 15:00 hod v prostorách Centra pro rodinu Koblížek, Smetanova ulice (naproti městskému kinu) Nový Bor.
Zdravotní sestra, Monika Svobodová, představí baby masáže a ukáže vám, jak provést relaxační a zklidňující masáž u dvou dětí najednou a povídat si budeme také o specifikách výchovy dvojčátek.
Těšíme se na vás a vaše zkušenosti. Vede Ilona Rohová, maminka dvojčátek. Tatínkové vítáni!
Vstup 30 Kč/rodina.

Rekapitulace 4. setkání našeho klubu

4. setkání dvojčátek proběhlo opět v příjemné atmosféře a za horlivého povídání o trampotách s našemi dětmi. Především jsme probírali způsoby uspávání dětí, jaké máme ukřičené nespavce a hladovce. Vzájemně jsme se uklidnili, že to není u dr
uhých jiné a musíme v boji s nedostatkem spánku jednou vyhrát. Hlavním tématem jsme měli masáže nejen dětí, které vedou k prohloubení a upevnění vazeb mezi členy rodiny, o kterých jsme si povídali se zdravotní setřičkou p. Svobodovou. Návštívilo nás 6 rodin, 13 dětí a o zábavu bylo opravdu postaráno. Přišly dva páry dvojvaječných holčiček (Nelinka s Ninuškou Štrynkových, Vaneska s Vivienkou Laurenčíkových), dva páry dvojvaječných chlapečků ( Bohoušek s Matýskem Najbrtových, Péťa s Honzíkem Salačových), páreček Krystýnka s Vojtíškem p. Novotné a p. Brady, a jednovaječní chlapečci Kryštůfek s Tobiáškem a jejich bráškou Matyáškem Rohových. Dětí bylo všude plno a měly se krásně k sobě. Radost je pozorovat při společném seznamování a zábavných hrách.
Všem rodičům a paní Svobodové děkuji za účast, opět to pro mne bylo velkým přínosem a zase se budu těšit na další diskuze s Vámi, kde si třeba už řekneme, jak prospíme s dětmi celou noc. Plánované setkání je 24.11.2012 opět na stejném místě od 15:00 hod.
Budu se moc těšit, Ilona Rohová.

Zde jsou možné shlédnout fotografie ze setkání:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.269059733212057.61493.10000324...