Skip to main content

Zimní fusak-znáte někdo tento?

Posted in

My měli 2 roky teď v zimě a

Obrázek uživatele LucieR

My měli 2 roky teď v zimě a fusaky jsem už nevyužila. Používala jsem jen spodní díl a to jsem klidně mohla mít vložky, byla jsem pořád připravená, že ty fusaky jednou nasadím. No ale kdybych jela na delší procházku, vzala bych je. Tuhle zimu holky hodně marodily a pak byly takové teploty, že jsme vytáhly paty tak na půl hodiny. Tak spíš asi nebyl prostor.

My prvni zimu fusak nemeli

My prvni zimu fusak nemeli {ale zateplene vlozne tasky}, druhou zimu meli kluci 18m a ja kupovala prave ty emitexy combi, aby se mi do nich vesli. A to jsme je vyuzili 100%. Pote jsme je vyuzili ve 2 letech jako spacaky ve stanu. A v zime ve 2,5 letech jiz uplne minimalne. Na zimni dovci se nam vsak do croozeru shodili. Ja si myslim, ze fusaky jsou docela potrebne, navic se daji slusne koupit pouzite a pak je dalsi rok opet prodat.

Skvělá cena,naše holky měly

Obrázek uživatele lucka1974

Skvělá cena,naše holky měly fusak ještě v zimě.V červnu jim byly 2 roky.Máme emitex,ještě je pro jistotu nechávám na letošní podzim,zimu.L.
Je to asi letní sleva,asi bych do něj šla.

Do kdy jste využili fusaky?

Obrázek uživatele akinka

Do kdy jste využili fusaky? Našim prcků je právě 12 měsíců, myslíte že tuto zimu fusaky využijeme? nebo jste měli jenom nánožníky?

Opravdu vypada jako Emitex

Opravdu vypada jako Emitex kombi. Z Gmini jsme meli par oblecku a capacku jako darku od znamych, kdyz se kluci narodili a byli pekne a kvalitni.

Já ho sice neznám,ale řekla

Obrázek uživatele mirichalupka

Já ho sice neznám,ale řekla bych,že je srovnatelný s Emitexem. Teda krom ceny :-)
Cena tohoto fusaku je úžasná...