Skip to main content

Jakou odsávačku?

Posted in

Zdravím maminky,
prosím o radu, jakou koupit odsávačku? Porodila jsem v 32 týdnu císařem, laktaci udržuji zuby nehty a odsávání mne nemine. Mléko úplně samo neteče. Zatím odsávám pronajatou odsávačkou Medela Sympohy (nemocniční), ale finančně to začíná být náročnější. Jakou elektrickou odsávačku byste doporučily? Měla jsem půjčenou Medelu Mini electric (kromě toho, že dělá hrozný kravál je málo výkonná).
Děkuji předem za tipy. Hanka

uz se to tady resilo - vkladam odkaz

Ahoj, nechci te tedy nejak

Obrázek uživatele Olitwins

Ahoj,

nechci te tedy nejak vystrasit, ale pote, co pouzivas tu nemocnicni, ti kazda jina, snad krome te nejdrazsi mozne a na obe prsa prijde mene vykonna. To je tedy muj nazor a moje zkusenost. Ja jsem mela starsi typ Medely, v te dobe tu nejlepsi co byla pro retailovy trh, na obe prsa, a byla jakz takz srovnatelna s nemocnicni Medelou, ale cokoli ostatniho (vyzkousela jsem....) mi prislo totalne k nicemu a proste jsem v porovnani s tou moji neodsala temer nic....Tak abys pak nebyla zklamana. Chapu ale, ze pujcovne leze vyrazne do penez.

O.

Ahoj, ja jsem mela Medelu

Ahoj, ja jsem mela Medelu Swing, ale protoze jsem odsavala pomerne dlouho a casto, tak bych ted urcite volila nejakou na obe prsa. M.

Medela swing. Spokojenost.

Obrázek uživatele verika

Medela swing. Spokojenost.

Medela Freestyle

Ahoj Hanko, ja jsem mela skvelou zkusenost s Medela Freestyle. Je elektricka a na oba prsy zaroven, takze je to obrovska uspora casu. Muze byt bud zapojena do zasuvky a nebo ma nabijeci baterii, ktera vydrzi nekolk dni pri odsavani denne kazde 3 hodiny cca 15 min pokazde. K tomu se da i pripevnit k podrpsence medela a muzes odsavat a pri tom chodit po byte...ja jsem to teda nevyuzila, pripadala jsem si jako cvok:-)...a byla jsem rada, ze si aspon na 15 min sednu. Je teda hodne draha, my jsme koupili novou za 7000Kc a pred 14 dny jsme ji prodali dal za 5000Kc...a muzu rict, ze jsme behem par dni meli hned 3 zajemce. Takze bych nevahala a i pres tu vysokou cenu bych si ji poridila, protoze se da potom krasne prodat a ty 2000, co "prodelas" se ti vrati na zdravi deti a hlavne, kdybys misto sveho mlicka kupovala treba nutrilon HA, jak potom my, tak utratis daleko vic....tak to je moje zkusenost:-) Lucka

Ahoj,já jsem jednoznačně také

Ahoj,já jsem jednoznačně také pro Medelu Swing,porod v 31.týdnu,asi 3týdny jsem používala nějakou nemocniční Medelu,která mi nevyhovovala.Nakonec jsem na radu jedné maminky,co tam chodila odstříkávat pořídila Medelu Swing a byla opravdu bezvadná.I po úplném rozkojení jsem občas musela použít,protože jsem trpěla na retence mléka.Bez ní si to zpětně nedokáži představit.Martina

Já měla pronajatou Medelu

Já měla pronajatou Medelu Lactinu přes 7 měsíců. Sice finančně náročné, ale stále zdaleka ne tolik jako UM. Rodila jsem 32.tt, kojení nám nešlo, nebyla pak z mé strany trpělivost a i když to zabralo čas a nějakou tu korunu, nechtěla jsem jim MM odepřít. Odsála jsem dost a obě prsa zároveň, takže super. Měla jsem i Medelu tuším mini elektric, když jsem myslela, že půje kojení a tohle bude pro začátek, než se to kluci plně naučí, ale byl to děs - rachot, jen na jedno prso a ještě mě šíleně bolely bradavky a bylo méně mléka. Ještě jsem pak vyzkoušela Améda (taky půjčená od laktač. poradkyně) také na obě prsa a nebyla špatná.

Ahoj, mě edela swing moc

Obrázek uživatele be.st72

Ahoj, mě edela swing moc nevyhovovala, na t pronajatou nemocniční medelu nemá ani náhodou - ta je rozhodně nejlepší. Držím palce, ať se daří!

Ahoj, používala jsem Medela

Ahoj, používala jsem Medela Swing a naprostá spokojenost. Rodila jsem ve 26.týdnu a laktaci se mi podařilo udržet, kým deti neměli dostatečnou sílu. Drž se a hodně zdravíčka!

ja jsem mela medelu swing,je

ja jsem mela medelu swing,je super,po mne ji mely jeste tri kamosky,jedna 27tt a vsechny byly spokojeny

31 tt cisar

Za sebe bych doporucila Medelu Mini Electric Plus, na 2 prsa. Odsavala jsem 8 krat za den, kdyz byly deti v nemocnici, odsavacka vydrzi mnohem dele nez mini electric. Krome toho odsavani obou prsou najednou podporuje laktaci a setri cas. V nemocnici jsem mela pujcenou Medelu Swing, je ticha a moc dobra na rozkojeni, uvazovala jsem taky o ni, ale nakonec jsem se rozhodla pro Mini Electric Plus. DObre vyber a hodne zdravicka prckum.