Skip to main content

Doporučíte prosím ortopeda v Praze?

Ahoj maminky,
jeden náš chlapeček (19m) vtáčí špičku nohy a celou tu nožičku má křivější než tu druhou (dost do O). Včera jsme s tím byli u ortopeda a doporučení znělo: nožičky šetřit, chodit minimálně, že se to vývojem srovná, hlavně prostě nepřetěžovat. Takže všude opět s kočárkem :-( Může jezdit i na trojkolce (ale v tomto věku to ještě neušlápne) a nebo na odrážedle (to ho zase nebaví). Kontrola za půl roku. Problém je v tom, že když se veze na kočárku jeden, musí jet i druhý a za tři týdny se nám narodí mimčo a nějak si to nedokážu představit, jak se s takovou vůbec budeme přemísťovat... Tak si říkám, že třeba by na to bylo i nějaké cvičení, co by mu mohlo alespoň trošku pomoc. A ráda bych slyšela názor i jiného odborníka, protože omezovat chůzi v 19m jde fakt dost těžko :-( Máte s tím třeba někdo zkušenost? Doporučíte v Praze dobrého specialistu?
Moc díky
Dáša

ahoj, já s dětmi chodila

Obrázek uživatele Ifka123

ahoj, já s dětmi chodila na"kyčle" k dr.Meluzínovi, ale vím, že tam chodí rodiče i s jinými problémy svých dětí. On i sestřička jsou prima
http://www.znamylekar.cz/jiri-meluzin/ortoped/praha-3

Kačko, děkuju za doporučení,

Kačko, děkuju za doporučení, zkoušela jsem nás objednat, mám zavolat koncem září, má teď úplně plno, ale zase hodnocení má dobré, takže vydržím a snad se k němu dostaneme :-)
Dáša

Za nás muzu doporučit pana

Za nás muzu doporučit pana doktora Chladka na P5 na poliklinice v Kartouzke. Chodila jsem k nemu s klukama 1,5 roku kvůli kyclim a myslím, že je v Praze docela vyhlasený - doporučilo mi ho nezávisle na sobe několik doktoru. Je to bývaly ( alespoň myslím) primář ortopedie v Motole. Jen ma vždy dost narvanou ordinaci, přestože objednává na čas čeká se tak průměrně hodinu, coz někdy vydržet s detma není nic moc :-( .

Dále myslím, že dobra ortopedie je v Praze na Bulovce, ale to nevím jestli i dětská.... Já tam chodila s nartzenymi vazy v koleni po lyžování, ale uz je to dlouho, tak na jméno doktora si nevzpomenu.