Skip to main content

může to být šestá nemoc??

Právě jsme prodělali první vysokou horečku... asi 4 dny skoro 40°C. Dávala jsem na noc čípky Panadol, dnes je malá bez horeček, ale osypaná a to i v obličeji, čož prý u šesté nebývá... včera jsem na noc dala Nurofen sirup. Může to být šestá, nebo je to spíš reakce na ten sirup???

šestá nemoc

Obrázek uživatele Nika1

Ahoj,může to být šestá nemoc. Měli jsme jí nedávno ( v osmi měsících),horečky i přes 39°C,čtyři dny,pak se oba osypali a to i v obličeji.

moje děti mají 11,5 měsíce (9

moje děti mají 11,5 měsíce (9 KV) vyrážka je fuč.... teploty nejsou... děkuji za porady... v úterý se půjedme podívat na paní doktorku... ale už snad je vše ok :))

u nás spála

Ahoj, asi před měsícem měla jedna z holek podobné příznaky, též jsem si myslela, že 6. nemoc, horečky 3 dny, pak se osypala. V pondělí jsem ji raději vzala k zastupující doktorce, ta nám řekla, že na 6. nemoc je už docela velká (3,5 roku - já přitom myslela, že tím někdy projde každé dítě) a diagnostikovala spálu a nasadila antibiotika - malá měla taky zarudlý krk. Testy na streptokoka v krku byly negativní, tak jsem z těch antibiotik byla trochu rozpačitá, ale dr. na nich trvala.

Tak držím palce, ať máte spíš "jen" tu 6. nemoc..

J.

Ahoj...my to prodělali minulý

Obrázek uživatele Markéta1

Ahoj...my to prodělali minulý týden.Jen nebyly tak vysoké teploty,ale vyrážka byla i po celém tělě.I v obličeji.Doktorka říkala,že to šestá nemoc nebyla.Prý to byla jen nějaká viróza a někdy se může i vyrážka.Nevím,jak staré dvojčata máš.Já mám dvouleté holky a na šestou nemoc už jsou prý veliký.Zdravím :-)))

jsme bez teplot, a vyrážka

jsme bez teplot, a vyrážka vypadá, že malou nijak netrápí, hlavně už je o 1000% lepší nálada... jenom je ještě unavená a spavější.... a mám obavu, že si zvykla na to, že jsem ji 4 dny nosila.... když ji položím tak se vzteká :))

Ahoj, hlavně hlídej teplotu,

Obrázek uživatele LucieR

Ahoj, hlavně hlídej teplotu, tu už by teď mít neměla, jinak k lékaři. My na tu vyrážku dostali Fenistil kapky (je na recept), ale nevím, jestli to děti bez kapek nějak trápí. Nechutenství přejde a většina dětí případný deficit hodně rychle dožene :)

tak vyrážka v obličeji se

tak vyrážka v obličeji se slila v jeden velkej růžovej flek a postupně bledne... nechutenství máme... jenom je smůla, že zrovna postihlo to drobnější z dvojčat :)

taky myslím, že to vypadá na

Obrázek uživatele verika

taky myslím, že to vypadá na tu šestou nebo tak něco

ahoj, sesta nemoc nebo i

Obrázek uživatele Tomáš D

ahoj, sesta nemoc nebo i jakakoliv jina viroza s priznaky stejnymi jako u seste. Je jich cela rada, vsechny vesmes banalni, hlavne, ze je to za vama. Jeste tyden muze pretrvavat unava a nechut k jidlu. Tom

Ahoj, moje holčička byla při

Ahoj, moje holčička byla při šesté nemoci taky osypaná i na tvářičkách. Takže já bych se přiklonila k té šesté nemoci.