Skip to main content

kočárek pro dvojčata - prosim o vaše zkušenosti

Obrázek uživatele okwuegbue
Posted in

Ahoj, zvazujeme znacku DorJan Danny Sport Twin a byla bych moc rada za vase zkusenosti ci doporuceni jine. Predem diky :)

Bumbleride

dobrý den za kolik budete prodávat kočárek Bumbleride? já na zimu čekám dvojčata listopad - prosinec a premýšlím o jeho koupe. a jaké je barvy?

super kočár pro velké (váhově) děti

Ahoj,
já jsem pro děti koupila Twin Max, tu nejširší verzi a splnil přesně to, s čím jsme ho kupovala. Maximálně veliké korbičky i sedačky. V korbičkách děti vydržely až do 9měsíce (dokud nezačaly sedět) a vozily jsme je do poslední chvíle ve fusacích a žádné problémy s místem, v žádném jiném kočárku bych jim tohle neumožnila a do sporťáků jsem je rozhodně dávat nechtěla. Když už se naučily sedět, přešli jsme na sedačky a protože stále ještě dopoledne hodinu v kočáru spí, nemohu si vynachválit. Polohování do úplného lehu, dostatek prostoru, vyspí se pohodlně i při 12kg!

Ale bydlím na menším městě, kde jsem nikdy nepotřebovala cestovat MHD a že jsem se nevešla do žádného krámu (jedinou výjimkou je Billa), to mi prostě nevadilo. Nedokážu proto posoudit u maminky, která bude v opačné situaci. Je potřeba si promyslet, kde a jak bydlíte.

hodně zdraví všem dětem :)

koupeno :)

Obrázek uživatele okwuegbue

Tak jsme poridili "ojety" EW komplet ve velmi dobrem stavu. Snad nam bude dobre slouzit a prckove v nem budou spokojeni. Diky vsem za prispevky a komentare

ahoj, mame EW a jsem

ahoj, mame EW a jsem spokojena. U TFK se mi libi ta brzda, ale nakonec nevim, zda bych ji vyuzila ve meste. Ale u EW je super ten stupinek! Kdybych vubec nebyla omezena fin. tak bych sla do bugaboo ten je nadhernej...

EW

Ahoj, můj favorit mezi kočárky je EW - je lehký, skladný, dobře ovladatelný, skvělá údržba materiálu. Nejvíc mě štvali ty zipy na polohování, to bylo jediné mínus. My jsme kočárek používali zhruba do 15 měsíců a pak jsem ho ješte za slušnou cenu prodala. Nyní máme Baby jogger city mini (golfáč) a taky super kočárek pro starší děti.
A moc se mně líbí Bugaboo, ten jsem viděla jen na netu, ale ta cena je šílená :-(

TFk versus Bumbleride

Ahojky, tak za mne jednoznačně nejlepší kočárek Bumbleride. Když já byla těhu, byla jsem také v Kolíně a rok poté s kamarádkou, která čekala také dvojčata. Tak, jak tam dnes propagují EW, tak tenkrát propagovli TFK, takže pozor, aby vás netlačili někam, kam nechcete. Po roce pak TFK kritizovali a EW vyzdvyhovali. Ale na prohlídku super obchod, nikde tolik kočárků po hromadě nemají.
Já osobně byla zpočátku s TFk velmi spokojená, korbičky a ruční brzda super, super na brusle, z kopečka, lehký, ovladatelný. Přesně tak, jak jej chválili. Bohužel sporťák byl pro nás noční můra. To polohování na zipy bylo hrozné. Holčička se toho strašně bála, kdykoli jsem jí začala štrachat za zády a zapínala zipy, aby si mohla sednout, křičela. Takže to bylo u mne velké mínus (samozřejmě né každé dítě se toho bojí, syn byl v pohodě). Také když se mi jedno dvojče vzbudilo a chtělo si sednout, tím zapínáním jsem si druhé vzbudila. Mám doma holt "cíti". Takže jsem pak hledala nový sporťák a protože EW má stejné polohování, nepřipadal v úvahu. Na trh vyjel Bumbleride a super, jsem nadšená. Rychlé polohování jednou rukou, hlavně jde do úplného sedu, což dětem vyhovovalo úplně nejvíc (to u zipů také neuděláte).
Takže za mne vede Bumbleride. Ale samozřejmě záleží na každým, znám i maminku, které ty zipy nevadili. Ta má kamarádka na ně nakonec také nadávala, říkala, že než v létě zapnula 8 zipů, aby obě děti seděly, hrůza. A v zimě zase zmrzlé prsty.
Chceš-li se podívat na polohování Bumbleride:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=51352572&tab=4

tak to mame uplne stejne :)

Obrázek uživatele okwuegbue

tak to mame uplne stejne :) Preji, at brzy neco sezenete. Inzeratu na EW je celkem dost.

Kočárek

Ahojky, taky čekáme dvojčátka a udělali jsme úplně stejné rozhodnutí ohledně kočárku, po návštěvě v Kolíně a dalších prodejen (kde to bylo teda bída) EW jednoznačně vítěz. TFK se nám zdál zbytečně složitý (více úkonů atd).Jsem drobné postavy a tak potřebuji něco opravdu rychlého a jednoduchého a hlavně abych to vše zvládla sama bez manžela.Bydlíme sice jen 8 km od Hradce Králové,ale přece jenom musím cestovat autem (k doktorce atd.)Taky preferuji korbičky vedle sebe. Tak snad se nám něco podaří sehnat nový se mě osobně zdá moc předražený (komplet cca. 38000,-) a já zase chci komplet i autosedačky... mám zkušenost se starší dcerou to přehazování z autosedačky do kočárku /zbytečné):-)

tak zuzeno na EW nebo TFK :)

Obrázek uživatele okwuegbue

Dnes jsme zajeli do Kolina a z aktualnich verzi u nas vyhral jednoznacne EW a to kvuli ovladatelnosti oproti TFK. Nevim, jak tomu je u starsich verzi. Jinak jsme se jeste divali na Teutonii, Jane twin, BJ a X-lander - ale preferuju korbicky, vedle sebe a u sportaku predel mezi sedackami. Takze tim je vyber zuzeny na dve znacky a ted uz jen sehnat nejaky v dobrem stavu za rozumny peniz :))

Bumbleride

Ahoj, já doporučuji Bumbleride! Já mám typ 2008 od narození (vložené vaničky), kupovala jsem ho z druhé ruky právě přes tyto stránky, jsem opravdu spokojená, klukům je 15 měsíců, kočárek stále drží, přestože byl už před náma používán 2 roky. Neměnila bych. Darča

-

Ahoj. My jsme měli DorJan Dannny Sport Twin a byla jsem s ním opravdu spokojená. Cenově vyjde krásně i nový. Od kamarádky co má kluky o rok mladší vím, že začali dělat dvě verze korbiček ( kratší x delší ), oni mají už tu delší, ale raději si tuto info ověřte. Z kolekce 2009/2010 výběr ještě nebyl. Klidně bych do něj šla. Jediné co byl u nás cca na 15m věku dětí, že už se nám nevešly děti do sklopených korbiček na výšku ( my ale měli opravdu veliké děti, kamarádka v něm vozí kluky ještě teď a klukům je rok a třičtvrtě ). Ale po zkušenosti s golfkama Chipolino Twinny, které jsme měli po tomto kočárku, bych s Dorjanem jezdila i s obrdětma :o) Fakt jsem litovala, že jsem ho prodala a následně koupila pro nás za velké peníze tyto nepraktické nové golfky. Takto za mě. Eva

Ahoj, dle mého názoru

Obrázek uživatele Sabina

Ahoj, dle mého názoru nejlepší v korbičkách je EW a ve sporťáku Bumbleride. Koupili jsme si původně EW, ale na půl roce jsme šli do sporťáku, právě Bumbleride. Kdybych se měla rozhodovat znovu, koupím rovnou Bumbleride s vložnými taškami a korbičky na těch půl roku oželím. Nádherně řídí, bezva polohování, projede všude i po horách, na bruslích, terénem, lehký, skladný.
Koupili jsme rovnou od dovozce ze Slovenska, při reklamaci velice rychlý a milý přístup. Kdyby měl náhodou někdo zájem :-), budeme před zimou sporťák prodávat, sice se s ním budou loučit nerada, ale klukům jsou už 3,5 roku...

Par slov k vloznym taskam

Jak jsem nize psala, pouzivali jsme do EW vlozne tasky. Prave z toho duvodu, ze jsem je nosila do 4. patra. (Korbicky bych neutahla.) Tasky byly bytelne a vypolostrovane a i kdyz jsem omylem "strejchla o zabradli", mimina to ani nevedela.
Tasky jsem zpocatku pripinala paskami ke kocaru, ale nakonec kolikrat ani to ne, protoze tasky nesjizdely, ani kdyz se jelo z kopce. (Ty tasky tam byly dost napresovane, natesno, vyklouznout ani nemohly...). Na zem sly polozit, mely zespoda takove "vystupky", jako treba maji sportovni tasky.
Ale opravdu - kazdemu vyhovuje neco jineho... mne tasky vyhovovaly maximalne. Nebezpecne tedy nebyly.

Já měla tašky (u x-landeru),

Obrázek uživatele LucieR

Já měla tašky (u x-landeru), nosila jsem je po schodech k výtahu a pak do sklepa a neměla jsem pocit, že bych jim mohla šťouchnutím do tašky nějak ublížit. Jsou celkem pevné. Výhody vidím v tom, že jsou lehčí a samozřejmě levnější, jo a myslím, že jsou na tom prostorově líp. Nevýhoda u těch mích byl systém upínání tašek do kočáru - zbytečně složité, ale ani tak jsem netrpěla pocitem, že jsem měla jít spíš do korbiček. Na zem se pokládat mohou, bez toho bych ani nezamkla. Prostě, mít hodně peněz, celkově bych koupila lepší kočár a asi s korbičkami, ale na tu mojí investici jsem byla spokojená.

Pro novorozence rozhodně

Obrázek uživatele Vladkax

Pro novorozence rozhodně doporučuju korbičky. jsou pevně přikurtované k podvozku - přitom se dají lehce sundat. Vložná taška je tam jen položená (tedy pokud se nepletu)
jinak TFK lze prát v pračce, mám to čertvě za sebou :-)
Jinak záleží taky na terénu, v kterém bude kočár jezdit. my jsme potřebovali ten nejpevnější a s brzdou, takže to byl vlastně jediný možný tip. nyní bych do něj šla taky, ale do nové verze (polohování nohou). Bumberline se mi zpětně líbil, ale ta konstrukce nebyla už od pohledu tak pevná jak tfk nebo EW. Ale jezdilo se s ním dobře, s kámoškou jsme porovnávaly na procházce :-) Na ježdění po asfaltu ve městě je myslím super. Na jízdu do kopcovitého lesa bych ho ale nebrala.

-

I mě připadá korbička bezpečnější. Při jízdě je to asi jedno, spíš co se týče přenášení. Korbička drží lépe tvar. Když jsem nosila korbičky nahoru do schodů, nemusela jsem se bát, když jsem zavadila třeba o zábradlí. Korbičku si můžeš postavit na zem, což je opravdu potřeba - nevím, jestli vložné tašky taky.

taška vs korba

Obrázek uživatele okwuegbue

je tam nějaký rozdíl co se týče bezpečnosti? přijde mi, že pro novorozeňata je bezpečnější korbička, ale možná to je jen můj nezkušený pohled :)

taky jsem to cetla,bylo to

taky jsem to cetla,bylo to kvuli strisce,ale netusim proc,kocarek je naprosto super,nenasla jsem ani jednu vec,co by mi vadila. Ale jak radi holky,je lepsi si kocar osahat. Jeste bych mozna poradila,poradne si prohlidnou uhel operadla. U TFK i EW je operadlo nizky a deti jsou v nich zapadnuty,takze kdyz je to v nejvyssi poloze,dite je v takovym pololehu.Mne osobne to vadilo u EW,jedna maminka si na to stezovala u tfk.

v te diskuzi k TFK jsem

Obrázek uživatele okwuegbue

v te diskuzi k TFK jsem cetla, ze to taky perou..

Bumbleride

Obrázek uživatele okwuegbue

A ted uz jsou bezpecne? Neco z 2009 stahovali z trhu.

-

Je to úhel pohledu. Polohování nohou EW nemá, pravda. Nám to vůbec nevadilo. Děti v kočárku spaly minimálně, byly naučení spát doma, a od dvou let jsme kočárek téměř nepoužívali. Polohování sporťáku na zipy není opravdu nic moc, je to na úkor lehkosti kočárku, nicméně mi to vadilo asi tak dva dny, než jsem si zvykla.
Každému prostě vyhovuje něco jiného, mouchy se najdou na každém kočárku. Brzdu EW nemá, jak už je napsáno v jiné diskusi. EW má zas oproti TFK výhodu velkého stupínku, to jsme využili dost. Nehrozí, že se nožička dostane mezi stupínky, když si děti lezou do kočárku. Další věc na kterou bych se zaměřila je údržba kočárku. Netuším, jak je vyřešena u TFK. EW celý svlékneš a vypereš. Myslela jsem, že je to samozřejmost u každého kočárku. Mono Jané, který teď mám pro daší dítě, mě vyvedl z omylu :(

ja uz bych rozhodne do EW

ja uz bych rozhodne do EW nesla. Ma katastrofalni polohovani zad na zipy,chybejici polohovani nohou. Jsem rada,ze jsem ho uz prodala. Ja mam druhy kocar Bumbleride a jsem maximalne spokojena

náš tfk budu nabízet, hodím

Obrázek uživatele Vladkax

náš tfk budu nabízet, hodím to do inzerce

TFK se mi i libi vic nez EW,

Obrázek uživatele okwuegbue

TFK se mi i libi vic nez EW, ale zatim jsem nenasla moc nabidek na odprodej, kdezto u EW je jich celkem dost. Nicmene do uzsiho vyberu se zatim dostal prave TFK a EW. Kazdopadne za 14 dni se chystame do Kolina, abychom videli vsechny znacky, ktere nam byly doporuceny v realu, porovnali a snad pak budeme mit jasno :))

http://www.dvojcata.org/node/

Obrázek uživatele RenataM

Nevím jestli má EW brzdu. TFK

Obrázek uživatele RenataM

Nevím jestli má EW brzdu. TFK ji má a je to opravdu bomba. Kopec se sjet dá i bez brzd když ovšem není sníh. Když je namrzlo, tak není nad brzdu. Jinak nevidím rozdíl (vzhledově) mezi EW a TFK. Sama si je pletu. EW je spíš hranatější. TFK sporťák jsem koupila nový za 13800,-; korbičky za 3000 (použité ) a adaptéry na autosedačky za 1200. Dá se do toho s EW vejít?
Jinak prodejna z Kolína měla prezentaci u nás blízko Brna. Ti, co se rozhodli pro EW mají nakonec TFK. Je velmi dobře ovladatelný, nedám na něj dopustit. Škoda, že nejste z Brna. Hned bych vám ho půjčila na odzkoušení.

-

Já osobně nejsem zastáncem časté výměny kočárků. Vyhovuje mi koupit kvalitní po všech stránkách, který mi vydrží celou dobu. Nebaví mě prodávat, vybírat a kupovat nový, o golfkách nemluvě. Ty jsem vůbec nepotřebovala. Vyplatil se mi i kvalitní hluboký , konkrétně jsem měla EW, protože jsem tahala děti do 3. patra. Vycvakla jsem korby, kočár složila do auta, a děti najednou donesla domů. To jde samozřejmě i s vložnýma taškama, ale s nekvalitním hlubokým už třeba hůř.
Teutonii měla kamarádka. Jednou jsem si ho zkusila na rovném chodníku a žasla jsem, jak byl těžký. Ona naopak žasla, jak dobře se jede s EW. Její stál skoro stejně jako náš, ale vlastnosti o dost horší.
Dražší kočár je velká počáteční investice, ale pak ho dobře prodáš. Když spočítáš pořizovací a prodejní cenu, ve finále Tě vyjde levněji. Taky volím raději dobrý ojetý, než levný nový. Když jsem čekala dvojčata, ojeté EW se ještě koupit nedaly. Teď u dalšího dítěte jsem to vyřešila ojetým Jané. Zaplatila jsem třetinovou cenu a službu dělá naprosto stejnou jako nový.

Ahoj,za sebe doporučím TFK +

Ahoj,
za sebe doporučím TFK + vložné tašky (např. emitex), kočárek je super, jízda snese srovnání s kočárem pro 1 dítě, velmi kvalitní zpracování, dá se komplet vyprat, a především má ruční brzdu!!!! Jet s dětmi z kopce je opravdu fyzicky náročné a brzda je k nezaplacení - na to bych při výběru dávala velký důraz. Nevýhoda je špatně přístupný košík při sklopení do lehu (no ale aspoň z něho nikdo lehce nic neukrade)Výhoda tašek je v tom, že už jsou zateplené, takže fungují i jako fusak, jsou lehce odnímatelné, přenosné. Nezabere to v bytě tolik místa jako kočárek s plnou výbavou.
Každá rodina má s příchodem dvojčat spoustu výdajů a koupě nového hlubokého kočárku je asi největší položka, bohužel je to věc, kterou používáš jen omezenou dobu cca 1/2 roku, pak děti raději sedí, vleže se přetáčí a mohly by vypadnout atd... Sporťák využiješ po půl roce až do 2 a více let. Ovšem pokud často jezdíš autem nebo bydlíš ve vyšším patře nebude se ti se sporťákem chtít tahat a pořídíš si lehké golfky. Co tím chci říct... kup si raději sportovní kočár z druhé ruky, vložné tašky a pak uvidíš co nejvíce vyhovuje tvému životnímu stylu a tvým dětem. Za mě TFK anebo Baby jogger city elite je supr.
Jo a máme děti v listopadu v zimní výbavě do tašek se v pohodě vešli a narodili se v termínu oba 3kg
Ještě jeden postřeh velkou část zimy jsem byla nemocná, takže jsem nevytáhla paty, kočárek odpočíval...
Jsou i nevozivé děti, které na procházce řvou a kočár nenávidí, předem nevíš, tak bych do toho "nenarvala" zbytečně moc Kč
Jo a z té kolínské prodejny si všichni odvezou EW - jsou jejich hlavní distributoři :) ostatní značky "poplivou"

Z Prahy a mam presne takove

Obrázek uživatele okwuegbue

Z Prahy a mam presne takove zkusenosti... dejte zalohu a objedname ho :/ Do Kolina se chystame, na netu maji celkem sirokou nabidku, tak je dobre vedet, ze tam neco budou mit i v realu :) diky

ahoj, nevím odkud jste, ale

ahoj, nevím odkud jste, ale tady http://www.kocarky.cz/ bys možná něco osahala, každému tam tedy prý vnucují EW, ale za vyzkoušení nic nedáš, uvidíš více kočárků na jedné ploše...pamatuji si sama na sebe, jak jsem lítala po Praze, žádný nebo jeden dvojčatový kočár, prý že nemají víc místa... v jedné prodejně mi ukázala katalog a řekla ať jí dám zálohu a až kočárek doplatim, tak si ho odvezu... nevim jestli se nezbláznili, koupit kočár přes 2o tisíc bez ozkoušení....

Chtela jsem se poradit,

Obrázek uživatele okwuegbue

Chtela jsem se poradit, protoze jsem dostala nabidku na odkoupeni a prave o teto znacce jsem zatim nikde moc necetla. A jelikoz to neni ani v Praze, tak tam nechci jezdit zbytecne. Osobne take preferuji rozdelene boudicky. Potiz celkem je, ze neni moc moznost si ty kocarky nikde osahat. V obchodech maji vetsinou jeden max dva pro dvojcata :( Uz jsme vicemene rozhodli pro ojety EW, akorat je celkem tezke sehnat komplet. Vsichni vetsinou korby prodavaji hned. Tak snad do listopadu neco sezeneme :)

EW s vloznymi taskami namisto korbicek

Ahoj, ja mela (mam) sportak EW, ale namisto korbicek jsme do nej tehdy koupili vlozne tasky pro miminka a jezdili tak. Plne nam to vyhovovalo. Vlozne tasky byly prostorne, lehke (Ja v nich deti casto prenasela, proto jsme je koupili namisto korbicek..., mimochodem v taskach jsem unesla obe deti zaroven, v autosedackach uz ne...) Deti se narodily na poc. zimy. Cenove to taky samozrejme vyslo mnohem lepe, nez s korbickami. Diky tomu jsme neresili ani adaptery a nacvakavani autosedacek do konstrukce, protoze vlozne tasky byly skladne, tak jsme jezdili s nimi. Musim rict, ze jsem s touto variantou byla nadmiru spokojena. Protoze korby/tasky stejne vyuzivas jen chvili a sportak je mnohem dulezitejsi. Pouzivame dodnes (20 m), byt deti chodi. Kdybys chtela vice info, dej mi vedet. Marketa

Já dala na rady maminek a šla

Obrázek uživatele RenataM

Já dala na rady maminek a šla do TFK. Korbičky jsem koupila z druhé ruky a sporťák v akci. Jsem spokojená. Věcně jsem s dvojkama sama, tak alespoň praktický Kočár . Vejdu se všude, ocením hlavně v hypermarketech. Ruční brzda je také k nezaplacení!!!!!!!!!

ahoj,my jsme jí měli, cenově

ahoj,
my jsme jí měli, cenově vyšla nová okolo 24 tisíc s doplňky... můj názor kočárek na jízdu byl celkem fajn, kluci měli dost prostoru to ano, ale sporťák byl moc robustní nakonec jsem v ní vozila kluky pouze 8 měsíců a pak pořídila kočár jiný... nevýhoda byla nerozdělené ležení, poté co už nebyli ve vložných taškách , brali si dudlíky,sundavali čepice,kapuce a budili se navzájem...tak jsem mezi nimi vozila velkého plyšáká..., boudička často spadávala , svítilo jim do očí.. a je to kočár fakt robustní, když se kouknu na teutonii sporťák a EW, tak je to naprosto o nečem jiné....tenkrát teprv EW začínal a já neměla moc času na vybírání, neb jsem pak skončila na tři měsíce v porodnici...byla na něj čekací lhůta přes měsíc....no kdybych měla dvojčata teď , tak bych to udělala už úplně jinak... koupila klidně ojetý hluboky, to je jen na chvilinku a pak pořádně zainvestovala do sporťáku....no jenže to byli moje první děti a kočárek jsem chtěla nový.... jo a ještě jedna věc, pak s prodejem byl taky dost problém, kočárek jsme měla zainzerovaný víc jak 8 měsíců na internetu...a neozval se jediný zájemce , to se ti s EW nestane, ty se prodávají velmi dobře co tak pozoruji,
http://www.dvojcata.org/node/677731
dobře pořiď denisa

nějaké zkušenosti se značkou Teutonia?

Obrázek uživatele okwuegbue

nějaké zkušenosti se značkou Teutonia? díky

Děkuji za tip :)

Obrázek uživatele okwuegbue

Děkuji za tip :)

Ahojky,pokuď by si měla

Ahojky,pokuď by si měla zájem, tak paní od které jsem odkupovala oblečení pro moje kluky, právě prodává - můžu jí doporučit! Všechny věci co od ní máme, jsou opravdu krásné, zachovalé.Prodává to na mimibazaru,ale mám na i e-mail, kdyby něco. Tady máš link:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=55952028&tab=4

jj nevyhodou je ta vaha :(

Obrázek uživatele okwuegbue

Diky za vase zkusenosti. Moje dve kamosky, co maji dvojcata, mely take EW a obe jej chvali. Je opravdu lehoucky. Tak to holt vypada na EW z druhe ruky. Novy se mi kupovat nechce, dokazu si predstavit jine veci, na co se ty usetrene kacky hodi :)

Ahoj, já tenhle kočárek měla.

Ahoj, já tenhle kočárek měla. Byla jsem spokojená, ale kdybych teď čekala dvojky,tak raději za ty peníze bych koupila třeba použitého EW nebo Bumbleride.
Co se mi líbilo, že všechny korby i sportovní jsem jednoduše odcvakla a brala jsem děti v tom nahoru do bytu nebo třeba když jsem šla sama k doktorce..., ale opravdu je ten kočárek hodně težký - a právě proto už bych do toho znova nešla.
Kluci jsou menšího růstu,takže nám to vydrželo do 17mes a teď už používáme jenom golfky chicco - už oba chodí, takže jenom na rychlé přesuny.

Ahojky. hluboky byl super,

Ahojky. hluboký byl super, sporťák jsmer měli do roka a pak byla zima a nevešly se nám tam holky s fusakama, taky byl. ale na začátek byl skvělý, příliš těžky a složité skládání. Pak jsme koupili hauck duo roadster

Ahoj,

za mne jen taky hluboký. Pak jsme přešli na Bumbleride a byl to rozdíl.

Ahoj, my jsme ho měli pro

Obrázek uživatele Lulu

Ahoj,

my jsme ho měli pro holky nový v červeno-černé barvě a navíc kupovaný přímo v Polsku (bydlíme v pohraničí), takže ještě o nějaké 3tis. levnější. Nádherný, všichni nám ho chválilo a jezdilo se s ním hravě jedním prstem. Autosedačky (vajíčka) taky super, jen se v nich v létě holky dost potily, ale to je u vajíček asi běžné u všech. Používali jsme ho 8 měsíců s hlubokýma korbičkama, pak 2 měsíce sportovní verzi. Jakmile ale přišla zima a chtěla jsem dát fusaky, tak se nám tam holky nevešly. Přesto nelituju a byla jsem s ním fakt spokojená. Jako sporťák jsme pak koupili Easy walker po jedněch dvojčatech za rozumnou cenu a jsme doteď nadmíru spokojení. Holkám bude za týden 19 měsíců a kočárek už používáme jen sporadicky.
Lucka

diky Katko

Obrázek uživatele okwuegbue

Rada bych novy. Koukala jsem na ten uzsi, protoze jsem tu uz cetla, ze pres 80 cm to neni idealni. Na TFK a dalsi jsem se take divala, ty uz se mi tolik nelibi. Ale zase samozrejme nechci, aby byl desing na ukor prakticnosti. Moc dekuji za vas komentar. No jeste mame pomerne cas, tak snad vybereme dobre :) diky

Tako

http://www.dvojcata.org/node/701895

Zde se píše i o Taku ( to je hodně podobný kočárek DorJanu )

Za mě vhodný jen hluboký

Ahojky!!!!
Já jsem tedy byla spokojená jen s hlubokou verzí, byl moc pěkný, všem se opravdu líbil, nám samozřejmě také, jezdilo se s ním moc dobře, ale......kdybych nyní měla znovu malá dvojčátka, už bych do něj nešla a volila bych rozhodně lepší značku, tím pádem tedy ve vyšší cenové relaci. Já se přiznám, kupovala jsem ho kvůli ceně. Manželovo rodiče se rozhodly, že musím mít kočárek nový, což já nechtěla a že ho zaplatí. Nechtěla jsem je tzv. vycucávat, ale jsem hloupá, měla jsem si stát za svým. Takže k věci...
S hlubokým se jezdilo moc dobře, protože děti byly malé a tedy málo vážily, ale s přibývajícím věkem a kily to bylo horší a horší. Nemá tak dobře odpružená kolečka, dostatečně velká kolečka a je hlavně děsně těžký, oproti ostatním kočárkům. Já jsem ještě volila ten nejširší co má na šířkiu 94cm, protože jsem nebyla omezena, kočárek stál v garáži, kde je dostatek místa a tudíš se tak holky dobře vešly i ve fusaku a dece.
Ale jak jsme přešly na sporťák, tak to bylo děsné. Bylsíme v kopcovité krajině a já jsem si opravdu hodně rozmýšlela kudy pojedu, takže jsem ve směs jezdila stále dokola, protože tahat do kopců 27 kilo ( sportovní verze ) a 20kilo ( holky ) to fakt bylo něco. A ještě podotknu, hrzně špatně se s ním jezdí ve sněhu. Jak má menší kolečka, než ostatní kočárky ( př. TFK ).
Takže já kočárek prodala a koupilasi za ty penízky jeté TFKáčko a do dnes si tlutu hlavu, že jsem vůbec DorJana kupovala, TFKčko mám z druhé ruky, je v luxusném stavu a jak se s ním jezdí, no to je pohádka. Jsem z něj fakt nadšená. A myslím, že se hodně maminek přidá. Jistě je dobrý také EW a Bumbleride, ale ty bohužel nemám ozkoušené, ale jsou to jedny z nejlepších značek. Váží o deset kilo méně něž tento kočárek, kola jsou velká, odpružená, prostě bomba.
Takže za mě, promyšlete to, pokud nechcete nový tak za tu cenu co je nový DorJan koupíte jetý opravdu lepší kočárek!!!!!!
Ale samozřejmě je vše na Vás. Takže přeji, ať dobře vybrete.
A jak píše Marenka přede mnou, je tu i o kočárkách diskuse, tak pohledejte!!!
Katka

Zbezne jsem to prosla a nic

Obrázek uživatele okwuegbue

Zbezne jsem to prosla a nic nevidela. Oki, tak ja zapatram jeste jednou :) diky

Ahojky! Prohledejte diskuse

Ahojky! Prohledejte diskuse níže, byly tady na tohle téma už 2. Jinak já tenhle kočárek mám a jsem s ním spokojená. Kdybyste měla nějaké otázky klidně mi napište i na mail marenkam@email.cz V té minulé diskusi bylo ale snad popsáno vše ...