Skip to main content

Jaký opalovací krém?

Ahoj všichni, tak jsem tady zase pro radu:) Jakou značku opalovacího mléka používáte? a co po opalování? Děkuji, Jana

Já jsem loni přešla na

Já jsem loni přešla na Ladival. Bílé fleky zanechává jeden z krému s faktorem 30, má minerální ochranu proti slunci. Pak jsme měli faktor 50 a 30, s klasickou ochranou a ty se roztíraly výborně, fleky nezanechávaly.
Je teda pravda, že nohy a ruce měly holky trochu tmavší, ale myslím si, že to bylo tím, že byly vždy, když jsme byly u moře na kraji a hráli si tam, takže nohy a ruce měly v podstatě neustále mokré..... Nevím jak by to bylo u jiných krému, ale předpokládám, že soustavnému máchání by neodolal žádný přípravek.....
Po opalování jsme měli také něco od Ladivalu, střídala jsem s Panthenolem od firmy Altermed.
Týna

Ladival

Kdo jste měl ten ladival - nedělá na obličeji/kůži bílé mapy? Uvažuju o něm, měli jsme Biodermu a po natření holky vypadaly jak pieroti, tak chci změnu...

Ahoj my měli vloni Niveu

Obrázek uživatele Lida_3974

Ahoj my měli vloni Niveu myslim f 30.Byli jsme spokojený.letos možná skusim ten garneier hlavněaby nedělal fleky.Kluci už chodí do školky tak je máznu před odchodem do vycházky to bude snad stačit.Lída

Dobrý odkaz

Krémy

My používáme Oriflame 50, 30, 25 a po opalování Panthenol, ale děti už jsou docela velké.
Sestřenky mají na mrňousky a miminka Ladival a po opalování taky Panthenol.
Milada

DM krém

Obrázek uživatele veruna

...mně se holky neosypaly ani jedna. Přitom jedna se mi osypala i po sebamedu, když byla mimino. V.

Používám krém z DM, loni v

Používám krém z DM, loni v tubě (ale zabarvil oblečení - hlavně bodíčka kolem krku, když jsem je mazala a občas se netrefila). Letos mám ve spreji, dobře se rozmazává, ale jeden kluk se po něm osypal. Druhý je atopik a reaguje v pohodě, žádné pupínky a hlavně vůbec se neopálí :-)

Souhlas, Daylong asi nebude

Souhlas, Daylong asi nebude to, co býval. Tento víkend se mi po něm děti osypaly! Takže také asi Ladival. Ty, kdo používají dětské krémy z DM-ka - osypávají se vám po něm děti? Pokud ne, asi bych zkusila i ten.

Vzdycky jsem pouzivala

Obrázek uživatele Hana H.

Vzdycky jsem pouzivala Daylong, uz od miminek,vzdy byla max. spokojenost, a posl. rok, dva uz mi taky nepripada tak dobry, jako driv, dokonce se mi po nem deti spalily (a to jsou snedi a pouzili jsme ho standardnim zpusobem ve standardnich podminkach). To se za ty roky predtim nikdy nestalo, tak jsem v nej ztratila duveru. Koupila jsem Biodermu, ale ta jednomu dvojceti dela vyrazku a to i treba pod trikem, kam slunicko moc neprijde. Takze jsem letos objednala Ladival. Na vase rady :-) Uvidime.

La roche posay

Obrázek uživatele KovAli

La roche posay (pro nás faktor 30, pro děti 50) - kupovala jsem v akci 1+1zdarma. Po opalování Panthenol.

Ladival vvpada dobre. Diky za

Obrázek uživatele Olitwins

Ladival vvpada dobre. Diky za tip Jonko, pujdu ho vyzkouset. O.

Ahoj, druhým rokem máme sun

Obrázek uživatele veruna

Ahoj, druhým rokem máme sun dance kids a jsem spokojená. Předtím jsme léta používali Daylong pro nás dospělí a spokojenost. Kvůli ceně jsme přešli na Sun Dance Kids a rozdíl vidím jen ve špatném roztírání, ale mně osobně se nechce platit o stovky více jen kvůli tomu, že se krém dobře roztírá :-). Věra

http://www.prozeny.cz/magazin

Jednoznačně Ladival

Tak my máme zkušenost s Vichy, La Roche a Daylong a to během 9 let. Nejvíce jsme používali Daylong jak u nás, tak u moře. Vloni jsem ale přijeli od moře trošku opálení, což mne zaskočilo. Po konzultaci se známou magistrou v lékárně jsme zakoupili vloni poprvé Ladival. prý Daylng už není to co býval. Dopadl výborně v testech a tak jak jsem nedala léta dopustit na Daylong, Ladival je dle mého názoru rozhodně lepší. Jak uživatelsky tak z hlediska ochrany. Takže vřele doporučuji. Jinak vloni byl v půlce července Ladival všude v ČR vykoupen, takže doporučuji zásobit se dostatečně včas.

Ahoj, syn(5 let) má atopický

Obrázek uživatele Jana_4447

Ahoj,
syn(5 let) má atopický ekzem.Od začátku používám Daylong 30,dřív 40.Moc se mi osvědčil.Na kůži mu nevadí a u moře stačilo jednou namazat a vydržel celý den,ani se neopálil.Tak i na dvojčata ho používám.

sun dance kids

v loňském roce maminky na těchto stránkách doporučovaly mléko sun dance kids z dm drogerie. V testech mělo mléko velmi dobré výsledky. Používala jsem ho úspěšně loni (u moře i doma), letos jsem ho koupila opět ;-)

Super, moc děkuji:)

Tak holky mooooc děkuji za pomoc, já loni holkám koupila Daylong, ale to byly mimča v kočárku, letos jedem k moři a pořád jsme na zahradě, tak si myslím, že zkusíme asi něco jiného, přeci jenom holky jsou citlivky, mají taky atopák....Tak pěkný sluníčkový den:) J.

Daylong

Ahoj, já na Daylong Kids nedám dopustit. I když v testu nedopadl kvůli odolnosti proti vodě dobře, tak nám se i s tou odolností osvědčil. Holky jsme namazali chvíli předtím, než jsme šli na pláž a pak až třeba v pět odpoledne, pokud vůbec. Ve vodě strávily tak hodinu a půl a od moře přijely téměř neopálené. Holky mají atopický ekzém. Používaly jsme faktor 30. Po 10 dnech jsem si říkala, že použiju něco slabšího, když byly nečekaně bez jediného projevu ekzému. Měla jsem jen Astrid a to byla chyba. Ihned se mi osypaly :( Takže já jdu letos opět do Daylong.

Ahoj, tak tohle téma mne

Ahoj,
tak tohle téma mne potěšilo. V létě letíme k moři, tak zrovna řeším, jaký krém holkám koupit (v době dovolený jim bude 20m).
Po opalování jsem nám všem koupila Panthenol od Swissu a na opalování pro holky asi koupím Garnier 50.
Jitka

Vloni v testech velmi dobře

Vloni v testech velmi dobře dopadl garnier, měli jsme na dovči dětský 50+, roztírání snadné, neflekatí, nespálili jsme se (a to jsme praví běloši :( )

my stále jedeme na Daylong -

Obrázek uživatele Ifka123

my stále jedeme na Daylong - tady v max.sluníčku i u moře
super - spálení žádné :-)

Máme Avene 50 krém, jde dobře

Máme Avene 50 krém, jde dobře roztírat. Loni jsme měli myslím Biodermu. Letos jsem to nějak zanedbala a jak jsou děti pořád venku, tak mají dost opálený obličej a ruce, každý si toho všimne:-)Nějak mě nenapadlo je mazat, když jsem oblíkala bundy a teplé kalhoty..

Mám koupenou Biodermu ve

Obrázek uživatele KaterinaAd

Mám koupenou Biodermu ve spreji OF 50+...minulý týden jsem objednala v e-shopu, bohužel pozdě, než dorazí, bude zase ošklivě, ale budme už mít zásobu na dovču. Vzhledem k aktuálnímu počasí jsem jeden kus musela koupit i přímo v lékárně, abych měla teď v těch hicech čím děti mazat - a za stejný výrobek 608,-, o 150,- víc. Je to síla.

Ahoj, zacinali jsem La roche

Ahoj, zacinali jsem La roche posay ten je vyborny! ale drahy:-( Weleda za me desna, deti se mi osypaly. Letos chci zkusit Niveu pro deti of 50 je to ta s bilym obalem je nejak pro citlivou pokozku nebo co.

My měli loni Biodermu pro

My měli loni Biodermu pro deti OF50 a spokojenost velika, oba kluci jsou atopici a na tento krém bez reakce :-). Také mám rada přírodní kosmetiku, ale po ze Welede se mi jeden z chlapecku hrozne osipal, tak uz ji nekupuji, coz se samozřejmě nemusi u nikoho dalšího stát. Letos byl na nákupech manžel a koupil Avéne OF30, používáme posledních par dni a zda se ze také dobré, ale v lete k moři urcite koupíme tu 50. Daylong jsem používala jiz několikrát pro sebe u moře- také mám citlivou kůži a jednou po natreni nejakym krémem s betakarotenem ( značku uz si bohuzel nevzpomenu) mne po 5 minutovem pobytu na sluníčku zacala kůže neskutečne pálit, svedit a měla jsem pocit jak kdyz do me někdo picha jehlickama, ze jsem se okamžitě musela jit umyt a následně se matrela tím dyalongem a okamžitě byl klid. Také jsem četla ty vysledky testu a byla jsem překvapena kdyz nedopadl nic moc.

Volila bych nejakou prirodni

Obrázek uživatele Olitwins

Volila bych nejakou prirodni kosmetiku na opalovani. Vzhledem k tomu, ze deti vyrosli u more a od 4 mesicu jsem je mazala porad, pouzivala jsem ty nejprirodnejsi kremy. Staci, ze mazeme ruzny masticky kvuli ekzemu, tak pak se snazim co nejmene chemie a co nejsetrnejsi.

Z toho, co se da koupit zde bych doporucila Weleda:
http://pripravky-na-opalovani.heureka.cz/weleda-ochranny-slunecni-krem-u...

-

Já jsem zrovna v sobotu koupila Garnier 50+ ve sprayi. Nejdřív jsme používali sebamed, ten se špatně roztíral, pak jsme přešli na garnier a jsem spokojená. Žádné konkrétní důvody pro nákup nemám, jen že se dobře roztírá, není mastný. A cenově přijatelný, nejsem ochotná dát za opalovák pětistovku ... Ale matně si vzpomínám na ten test a myslím, že tento krém vyšel docela dobře. Ruku do ohně za to nedám :)

ahoj, mi první rok používali

ahoj, mi první rok používali daylong-super nedělal skvrny na oblečení,děti se nespálili. Pak jsem viděla nějakou statistiku opal. krémů a daylong nedopadl zrovna nejlépe, tak jsem v loni šáhla po Vichy, děti se nespálili ale dělal dost fleky na oblečení, které jsem prostě nevyprala: Je dost drahý, jako nejlepší v testu visel La Roche, ale cena snad za 50ml 500-600kč, což mi přišlo dost. Letos jsem šáhla po Nivee, jako dospěláci jsem s ní moc spokojení, tak jsem zvědavá.

Určitě se přečtu další příspěvky maminek.

Hanka