Skip to main content

Jaké sandálky?

Posted in

Dosud jsme kupovali pegres, ale teď se mi moc nelíbí holčičí barvy, tak pátrám jinde. Padly mi do oka tyhle http://www.zbozi.cz/vyrobek/keen-whisper-k-rysa-detske/
Ale nemám s tímto typem pro děti zkušenosti. Neznáte někdo? Dětem je 3,5 roku.
Díky za Vaše názory. Zuzana

Děkuju za tipy

Oli, měla jsem na mysli Newport H2, ale vložila jsem špatný odkaz. Nicméně jsem na ně dnes narazila u nás v obchodě, netipovala bych, že je u nás budou mít, a naživo mě trochu zklamaly.
Podrážka je ohebná pod prsty, dál už trochu tvrdší, to by se ještě dalo. Ale připadaly mi dost rozpláclé a ve vlezu úzké. Myslím, že by je děti samy neobuly. Takže jsem tyto zavrhla a zatím jsem nevybrala jiné.
Mimochodem měli i Essi, moc je neznám, ale u maminek jsou dost oblíbené. Překvapilo mě, jak tvrdou mají podrážku.
Díky za Vaše reakce a pište další tipy :)

peddy

Obrázek uživatele Tomáš D

My jsme dnes koupili holkám Peddy:

http://www.peddy-obuv.cz/katalog/velikost-18-30/?tx_odcatalog[show]=detail&tx_odcatalog[uid]=17234

Akorát že na těchto stránkách mají doporučenou cenu 499 a my jsme koupili v kamenném obchodě ze 399 Kč.
Tom

Zuldo, my jsme meli Keens uz

Obrázek uživatele Olitwins

Zuldo, my jsme meli Keens uz vloni (jiny typ Newport H2, muzes si to vyhledat). Pevny opatek nemaji, zas tak silene neohebny mi neprisly... My je stridaly s "botaskama" nebo naboso. Ja crocsy dovoluju jen k vode (jinak je mam schovany v tasce k vode), takze pro me byly Keens daleko lepsi reseni, navic jsem chtela hodne odolnou podrazku (chodili jsme casto po sterku a ostrych kamenech). Letos jsem je holkam jen obula (uz jsou jim maly), ale dokazaly se obou samotne. Pro me je vyhodny, ze je mozny je pouzit i do vody, kdyz na to prijde.

Ale chapu, ze pro "super propagatory zdrave obuvy" (bez urazky) to nebude ta 100% volba.

Cena mmch silena, ja je koupila nastesti v zahranici o kousek lacinejsi.

mě se moc líbí :-)

Ahoj, mě se keeny moc líbí, ale bohužel mě odradila cena.Holky mají 3r4měsíce.
Shodou okolností jsem od jedné maminky dvojčat koupila pro holky tyto
http://www.boty-detske.cz/produkty/letni-a-domaci-obuv/trekkingove-sanda... jedné dceři byly ale velké takže druhé mám přímo z www.botatex.cz
Lucka ty jedny nosí už co se oteplilo a jasně vedou v oblíbenosti :-) všimla jsem si také že je více druhů zapínání, my máme tyto s dlouhým suchým zipem, který nožku dobře fixuje.U staršího syna /má drobnou nohu/ se mi stávalo,že pokud byl suchý zip kratší /mívá to santé/ nožka mu v sandálkách plavala.
Za nás tedy spokojenost s těmito sandálky.Jasně že crosky jsou také velmi oblíbené, loni v létě je pomalu nesundaly z nohou.ale ony to u baráku střídají, chvíli na boso ,chvíli crosky....

Petro

To je právě to, naživo jsem je neviděla. Říkala jsem si, že je případně objednám, není problém je vrátit. Tvrdá podrážka by mě odradila určitě. Obecně dbám na pevný opatek. Jenže - nedělám si iluze, že v létě stejně budou hodně v crocsech ... Nejsem z toho odvázaná, ale mají je v létě nejraději.
Díky moc za odpověď, radši budu pátrat po jiných :)

Ahoj

Obrázek uživatele PetraN

Keeny nosím už několik let sama a jsou to opravdu bezvadné trekové sandále, které se dají nosit v podstatě od jara do podzimu. Letos je chci kupovat starším dětem, ale těm už je skoro 6...u tako malých dětí moc nevím, mladší syn má jako tvoje děti a kupovat mu je nebudu, protože mají poměrně tvrdou a neohebnou podrážku. Pak nemají zpevněnou patu, což už teda v tomto věku nevadí, ale ta podrážka mě odrazuje, pro menší děti bych si představovala něco měkčího. Je ale fakt, že tyto botky v poslední době vidím nosit poměrně hodně dětí a to i dost malých.
Jinak pokud bys je chtěla, určitě je někde vyzkoušej, jak se dětem budou obouvat, ony jak mají nezpevněnou patu a ještě mají speciální system utahování,tak obouvání může dětem v tomto věku ještě činit potíže...já je právě zkoušela teď o víkendu starším i mladšímu synovi a ten si je sám prostě neobul (starší už v pohodě)...což je pro mě další argument proč ne, protože chodí do školky a chci aby byl soběstačný