Skip to main content

Vyjádření CP k diskuzními foru

Milé účastnice DF,
děkujeme za zpětnou vazbu k burze dvojčat. Vaše připomínky bereme v úvahu a pořádání další burzy bude na základě registrace, každá účastnice bude mít k dispozici svůj prostor. Všechny podrobnosti budou včas na webu, kde bude předem také dotazník zjišťující vaše preference.
Diskuse na toto téma byla naprosto logická, snad jen kromě toho, že se bohužel přidávaly i ty matky, které tam ani nebyly.

Jiná věc jsou příspěvky uživatelek „KVR“ a „štěpánka“ které účelově využily tohoto tématu (na burze ani jedna ze zmíněných uživatelek nebyla) a nemají s ním žádnou spojitost.

Příspěvek „KVR“ byl smazán proto, že všechny její výroky na adresu Centra pomoci rodinám s vícerčaty (CP) jsou útočné a nepravdivé, což se bohužel z pohledu nezúčastněného uživatele DF nedá poznat. Jde o dlouhodobě vedenou kampaň paní Vítkové Rulíkové s cílem znovu získat Centrum pomoci, které v roce 2008 kvůli střetu zájmů z její strany (a které stále trvají) dobrovolně předala své švagrové, pí. Gábině Vítkové. V jejích výpadech a osočování CP jí podporuje její kamarádka, v DF účastník "štěpánka". Před několika měsíci podobné útoky a pomluvy směrem k CP skončily až po upozornění, že celá věc bude předána právníkům.

Upozorňujeme, že oběma uživatelkám je odebrán přístup na naše webové stránky, protože zneužily naše diskuzní forum k řešení osobních problémů a mažeme celou diskuzi, která se posunula naprosto jiným směrem, který nikam nevede a nic neřeší. Prosíme všechny, kteří používají DF k přátelským a svépomocným diskuzím, aby nereagovaly na příspěvky, které tuto atmosféru ničí.

V Centru pomoci za paní Vítkové Rulíkové nikdy nepracovalo tolik odborníků, jako dnes – psycholožky, několik laktačních poradkyň, pedagožka, výživová poradkyně. Dříve byl klub svépomocnou skupinou rodičů, kteří si předávali své zkušenosti. Dnešní doba a dnešní rodiny s vícerčaty vyžadují jiné a širší spektrum poskytovaných služeb, kterým přizpůsobujeme svoji nabídku.
Za Centrum pomoci
Pavla Kovářová, Milada Matoušová, Gábina Vítková