Skip to main content

"Mami,nechci k tatovi..že nemusim?"

Obrázek uživatele Edalej
Posted in

Nechci Evce do diskuze lézt.
Včera mi tohle řekl syn"Mami nechci k tatovi,že nemusim?"...nedovedu si představit, že by k němu musel jít. Příští týden, jak budu u té paní ze sociálního....asi budem muset do žádosti o výživné napsat návštěvy dětí s jejich otcem. Ale kluci na tohle nejsou teď připraveni....myslím psychicky. Mám dva záznamy z minulého roku, kdy manžel praštil se synem o zem, když mu syn nechtěně rozbil staré brýle, skončila jsem se synem na pohotovosti a pak za nějaký měsíc měl opět zuřivou náladu a vytáhl na mě nůž před dětma, pak rozbil rukou skleněné dveře a přetrhl si šlachu, teď má necitlivé tři prsty a doteď je na neschopence.Ale po něm je mi prd.Nevím, jak se zachová soudkyně u soudu, minule jsem měla pocit, že snad ani o děti vůbec nejde.Spíše paní řešila, proč když je manžel na neschopence, nemůžu jít na plný úvazek, aby byly peníze, ale že mám kluky nemocné a že je doprovázím denně do města MHD do speciálky...ji vůbec nezajímalo.Ani to, že manžel se sekl, že mu není dobře a ať si trhnu nohou, že mi nemusí s ničím pomáhat.Lehl...a ani se nehl.Např:hodinu než jsem měla jít na noční, najednou zmizel...já hned volala rodině, jestli mi pohlídají kluky, že musím do práce...nemohla jsem si dovolit nepřijít, na poslední chvíli jsem stíhala autobus. Smál se mi do očí..jaká jsem "kráva", že chodím do práce a on nemusí, že si to uměl zařídit.
Chci jen pro kluky to nejlepší...a někdy mám pocit, že stále dělám vše málo a špatně...

Ahojda, nezkousela jsi

Ahojda, nezkousela jsi kontaktovat Fond ohrozenych deti, delaji tam i asistovane setkani rodicu s detmi za pritomnosti pracovnika a mozna by poradli i vece nez socialka.

To vypadá,že paní ze

Obrázek uživatele LucieR

To vypadá,že paní ze sociálního, děti moc nezajímají. Co na to třeba právník (tvůj)? Motivovat někoho hláškou...."ale stejně by to bylo zdlouhavé" je teda těžce neprofesionální. Určitě to u soudu zkus, akorát škoda, že oni ti nepomůžou a dávat mu je takhle často, jak říkala ta paní ze soc., mi přijde dost přehnaný. Snad to dobře dopadne a bývalý je vlastně chtít ani nebude.

Zdravím

Obrázek uživatele Edalej

Všem děkuji za podporu.
Mluvila jsem s paní ze sociálního s péčí o děti. Prý pokud se nedomluvíme, tak vyměří styk s dětma manželovi jednou za 14 dnů na celý víkend. To se mi zdá hodně...myslím ten celý víkend.Prý to takto na soudě je zcela bežné. Můžu ale argumentovat tím, jak se manžel k dětem choval a jako důkazy mít sebou ty zprávy od policie. Ale je to prý zdlouhavé a asi tím i tak neuspěji. Raději se mám pokusit domluvit. Tak dám návrh styku s otcem a uvidím...

No to je opravdu jak ze

Obrázek uživatele LucieR

No to je opravdu jak ze špatného filmu. Tak pokud už zápisy jsou, snad se pro vás nějaké řešení najde, třeba jen návštěva s tvým dozorem. Já se vždycky divím, že takový chlapi o ty dětičky vůbec stojí, ale zjistila jsem, že dost často jen během procesu, pak už zájem není. Snad to tak bude i u vás.
Mimochodem, ty jsi starostlivá maminka, snažíš se vydělat peníze a postarat se o své děti, takže ty rozhodně neděláš nic špatně a brzy se to i u ukáže. Držím palce, ať tobě a klukům všechno dobře dopadne.

Ahoj, je moc smutné, co píšeš

Obrázek uživatele be.st72

Ahoj, je moc smutné, co píšeš a podle mě by snad ani žádný normální člověk k takovému otci neměl děti pustit. Určitě máš lékařské zprávy, nebála bych se ani vyjádřeení dětského psychologa na případné následky na jejich duši. Moc držím palce!

.

Obrázek uživatele RenataM

Nevím co na to napsat. Je to jak ze špatnýho filmu ... Držím moc pěsti.

-

Ahoj. Držím vám pěsti, je to síla. Je dobrý, že máš rodinu a může v nejhorším pomoci,když už ten osud je k vám tak drsný. Eva

Smutné, velmi, přeju hodně

Smutné, velmi, přeju hodně sil.