Skip to main content

Magnetické puzzle od fy Detoa od 3let a dle mě i dříve

Posted in

http://www.funkids.cz/cz/menu/69/katalog-hracek/hracky-dle-znacky/detoa/...

http://search.seznam.cz/?aq=-1&oq=magnetick%C3%A9+puzzle+detoa&sourceid=...

Kluci dostali k svátku. Moc se mi to líbí.
Mají různé druhy. Firma Detoa.
Děti skládají různé panáčky od hlavy k patě i věci.
Super pro rozvíjení představivosti a drahé to není.

No, asi moje děti nejsou tak

No, asi moje děti nejsou tak šikovné, ale nevím, jestli by ve 2 letech samy složili z 15-25 dílků klauna na koloběžce, vzpírajícího klauna, žonglujícího klauna, dvě celé postavy na houpačce, panáčka plujícího na lodi......určitě by samy zvládly ve dvou letech samy sestavit panáčka, postavy, sluníčko apod.. Kostiček tam je více a lze z nich udělat více obrazců dle návodu či fantazie.....Proto se mi to líbilo a doporučuji třeba k 2.narozeninám, aby to nebylo na pár měsíců. Kluků je již 3,5, tak je to na chvíli (již mají jiné koníčky), ale mile mě to potěšilo. Máme to tři dny. Skládají si to již zcela sami a vymýšlejí nové obrázky. Mám ráda tento typ hraček. Proto sem píši....:-))
Věkově tak dle mě 2-4 roky. Více ne.

Ještě mě napadlo, že je to super na učení barev či tvarů. Co pamatuji 2. narozeniny, tak všechny barvy kluci tedy neuměli...:-)

...

také máme, holky skládají nejradši na ledničce :-)

-

Velmi pekna hracka. Hrali sme sa s nou u kamosky, ked boli deti mensie. Podla mna ale skor tak pre 2-rocne deti, nasi v 3rokoch skladali 24ks puzzle a viac, tak by sa s tym uz velmi nevyhrali.

tohle přesně neznám, ale

Obrázek uživatele Ifka123

tohle přesně neznám, ale Detoa je super, škoda, že vyrábí hlavně( z drtivého procenta) zakázkově pro export.
Ale hračky mají krásné, jednoduché, ale motivující a inspirující, byli jsme i na exkurzi v továrně a to teprve byste koukali, co se "dá vyrobit"....
určitě i toto pořídíme.