Skip to main content

EW - černé popruhy pod sedačkou - kam s nimi?

Posted in

Ahoj všem, jdu pro radu. Sundala jsem z našeho easywalkeru hluboké korby a nasadila sportovní sedačky. Na spodní straně sedaček jsou takové černé popruhy na konci se cvočky (vždy na jednom popruhu z toho páru je na konci ještě guma), ale já nevím kam s nimi... Prosím poraďte kam je zapnout.

A ještě dotaz - kupovala jsem kočár v kompletu i s hl.korbami. Ty korby bych teď chtěla nabídnout někomu k odprodeji, ale nevím co vše k nimi patří. Je jasné, že ty pláštěnky atd., ale patří k nim i všechny ty tyče? Mám 4 krátké a 2 dlouhé.

Děkuju moc,
Zuzka

muzu taky poprosit o ty fotky?

adresa je aga.andrlikova@gmail.com moc dekuju!

Ahoj, i my dumali, proč tam

Ahoj, i my dumali, proč tam ty popruhy jsou. Domníváme se, že je to bezpečnostní prvek. Kdyby se kočár převrátil dopředu, popruhy připnuté ke konstrukci zabrání sedačkám s dětmi zřítit se dopředu na zem. Tak jsme tam popruhy připli podle nějakýho instruktážního videa na stránkách výrobce nebo prodejce (ten zdroj už si bohužel nepamatuju).

Video

Tady je video o skládání sportovní verze EW, tak snad najdete odpovědi. Mně se to podařilo složit podle videa hned na poprvé bez problémů :-)
http://vimeo.com/10860041
Doufám, že tím odkazem neporušuji nějaká pravidla :-(, jest-li jo, tak smažu

popruhy

Dobrý večer,

bohužel také řešíme stejný problém s popruhy, mohla byste mi prosím poslat také ty fotky? Má adresa je potapinka@seznam.cz. Je to děs že to není v návodu :( Předem díky, s pozdravem Michaela Vančurová

STEJNY PROBLEEEM

Obrázek uživatele MARTINICA

AHOJKY TAK JSME NA TOM UPLNE STEJNE..SAMA JSEM SI TEN KOCAREK VCERA ASI BEHEM 2HODIN SECVAKALA DO SEBE..ALE TAKY NEVIM CO S TEMA POPRUHAMA..NEJDRIV SEM JE ZKUSILA AJKO NEJAK KRIZEM ZAPNOUT..TO DOCELA I SEDELO.. DOBRE TO VYPADALO..ALE BRANILO TO PAK KOCARKU, KDYZ SEM HO CHTELA SLOZIT..TAKZE BLBOST..MUZETE MI PROSIM TAKE PREPOSLAT TEN MAIL AT JSEM Z TOHO KONECNE VENKU?..JO A KORBY PRODAVAM TEZ , SE VSEMA TYCKAMA.)) TZN4KUSY

Zuzko

máš to v mejlu i s původním textem autorky. Snad by jí to nevadilo :)

Je, to je super. Prosím tedy

Je, to je super. Prosím tedy o ty fotky na zuzkad@cmail.cz. Děkuju!

Mám fotky

od jedné hodné maminky. Kdysi mi je poslala do mejlu. Jestli chceš, přepošlu Ti ho. Zuzana

Díky Jani, ale pořád tomu

Díky Jani, ale pořád tomu nerozumím. Píšeš o přezce, ale tu my na těch popruhách nemáme. Tím systémem, jak ty popisuješ jsou přichycené třeba sedačky v přední části (u podpěrky na nohy), na to jsem přišla v pohodě. Ale ty popruhy, se kterými si nevím rady, vedou jakoby z místa, kde se spojuje "sedátko" s "opěrátkem". Není na nich přezka. Na jednom jsou cvočky a na druhém i ta guma. Evidentně se mají kolem něčeho omotat a ty cvočky sepnout k sobě, ale délkově mi to nepasuje k žádné tyči...ani ty popruhy k sobě navzájem... a ikdybych to k něčemu připnula, mám pocit, že by se pak i hůře polohovala zádová opěrka...

Troufám si říci, že mám na takovéhle věci buňky (třeba mě baví smontovávat nábytek:-)), ale tohle je fakt oříšek...:-)

Jestli na to nepřijdu brzy, asi je ustřihnu:-)))

Myslím, že guma se cvočky

Obrázek uživatele janishe

Myslím, že guma se cvočky přijde zacvaknout okolo jedné z tyčí na boku u nápisu EW(alespoň my to tak máme, ale vážně nevíme, proč tam je). Možná, že tam nepatří.
No a ty popruhy jsou vždy kombinované se suchým zipem. Natáhnou se na tu stranu, na jakou by normálně pokračovaly a potom se provléknou přezkou. Přezka jde z jedné strany tyče a popruh druhou stranou. Pak se popruh vrátí zpět a sucháčem se přichytí. Tak je to, myslím, se všemi popruhy. Taky jsme nad tím doma dumali.:-)

No a ke korbám patří dlouhé tyče. Ty krátké jsou pro případ, že by někdo potřeboval korbu a sporťák zároveň (pro sourozence). Takže bych to prodala se všemi tyčemi. Pravděpodobně je potřebovat nebudete.
Snad je moje odpověď alespoň trošku srozumitelná :-)
Tak ať se daří při sestavování a prodeji ;-)
Jana