Skip to main content

Kdy přestanou utíkat??

Obrázek uživatele Natálie79

Hezký Silvestrovský večer všem :-) Je tady právě teď někdo? :-)) Mám jednu dcerku nemocnou, momentálně ale obě kuliferdy spí, tak jsme s manželem tíško a brouzdáme si na netu... Zajímalo by mne, kdy se dočkám té doby, kdy půjdeme pěkně spořádaně ven na procházku, bez toho věčného utíkání?? Je nám 21 měs. Jinak přeji všem do Nového roku všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví capartům i nám, pevné nervy při výchově, spoustu radosti a šťastných chvil s dětmi a také trochu odpočinkových chvil a relaxace :-) Ahoj Naty

asi nikdy:-)) budem mít dva

asi nikdy:-)) budem mít dva roky a zdrhají mi pořád :-))denisa

Ahoj, zdrhají furt a to jsou

Obrázek uživatele Vladkax

Ahoj, zdrhají furt a to jsou jim čtyři :-) ale už ví, kde se mají zastavit a počkat, takře dobrý :-)
za me doporučuju začít učit u které branky, u kterého domu, dopravní značky apod se VŽDY zastaví. Zúročíte to pak při jízdě na odrážedlech. Už nevím, kdy jsem je to začala učit, ale vyplatilo se to. Nácvik teda nějaký čas trvá, pojala jsem to jako bojovku, vždy když se šlo ven, chodila jsem s nima skoro stejnou trasu a pak jsem vždy dávala dotaz "jestli víte, kde je se má příště zastavit?" "ukážete mi, jak se tam má zastavit?" učila jsem je stát u krajnice, v jednom místě zase musí zajíždět k brance baráku, apod. Ale musí se to doopravdy vždy dodržovat, jinak na to budou kašlat. Takže u nás se zastavuje, i když jdeme všichni stejným tempem....
Jinak Silvestra si doopravdy užíváme (jako každý rok), sousedi hází rachejtle, náš pes se z toho brzo zcvokne :-(
Přeji všem bezproblémový příští rok!

Ahojky,

moc neporadím, ale jsem online, tak napíšu :)
Naše děti nikdy neutíkaly, od začátku jsem je učila, že za ruce. Takže tahle neřest je asi jediná, kterou nemají ;) Ale chci jen napsat, že obecně je s nimi asi tak od 2 a třičtvrtě o něco lepší domluva. Ale tím Tě asi moc nepotěším.
Venku jsem jim hodně zdůrazňovala, že jede auto, fakt z něj mají respekt. Ale stejně ted ve třech letech jsou schopní zpanikařit a přeběhnout na druhou stranu silnice přímo před autem.
Taky přeju hodně zdraví Zuzana

hezký večer také všem!

hezký večer také všem! utíkat? to nevím... za pár hodin nám bude 20 měsíců a také utíkáme. vlastně jen malá, je to dračice, malej se spíš loudá a leze do každého koutu, nejlépe za popelnice...)))
jinak přeju hlavně hodně zdraví!!! všem
markéta