Skip to main content

Boty ESSI Tinte celoroční vycházkové vel. 30 a výše-máte zkušenost?

Posted in

http://www.detske-boticky.cz/obuv-detska/celorocni-obuv/essi-1070-tinte.htm

Ahoj holky,neměl někdo tyto botičky. Pokud ano, spokojenost? Do kdy Vaše děti nosily notníčkové? Jak dětem rostla noha od vel. 30. 1cm ročně?
Kluci mají 3,5 roku a sandále ESSI vel. 30, takže si říkám, že bych tyto koupila ve vel. 30 či 31 na jaro. Je to za 4 měsíce. V dubnu se již zimní nenosí.
Děkuji za reakce.
Jana

nepromoknou?

Ahoj, také se přidám.
1) kupujeme je stále, mohu doporučit.
Bohužel nám rychle roste nožička a musíme mít na jaro a na podzim vždy nové. :(
Ale zvažuji, zda nekoupit raději nějaké goretexové, aby nepromokly. Děti chodí již do školky, také máme 3,5 r. , vel 29/30 essi.
Právě ve školce chodí děti na zahradu a já se obávám, aby neměly mokré nožičky, doma na zahradě máme stín a rosa se drží dlouho, raději dávám holinky.
Jinak jako celoročky jsou dobré, kupovala jsem i tenisky, ale ty jsme měli jen 2x obuté. Po dešti a když je chladno, tak jsou fajn.
Určitě kotníčkové budu kupovat i dále, jednak ze zdr. důvodů, mylím, že jsou lepší, a také z jara a z podzimu, když je chladno, také se mi zdají praktičtější.

Máme podobné a jsou

Máme podobné a jsou super,budu je kupovat dál.Jsou nám čtyři,ale nohu máme malinkou 22.Doporučil nám je ortoped,používáme i sandálky.

Ahoj Jani, holkám bylo v

Ahoj Jani, holkám bylo v prosinci šest a kotníčkové boty nosí pořád. Mají délku chodidla 17,5 takže velikost vychází tak 28, 29. Essi máme jak celoroční tak zimní a velká spokojenost. Co se týče růstu nohy tak já musím zaklepat, že holkám kupuji troje boty ročně. Na jaře cca duben květen (dle počasí) celoroční + sandále a tak v říjnu (dle teplot) pak zimní. Nestalo se mi, že by jim noha rychle vyrostala přes zimu musela kupovat nové nebo na podzim znovu celoroční. Jenže u každého dítěte je to jiné.
Já za sebe bych holkám klidně letos poprvé bývala dopředu koupila. Ty co mají už budou na jaře nosit druhou sezónu a chtěla jsem jim je nechat na lítačku. Jenže jsem žádné ve výprodeji za super cenu nenašla takže pokud budu kupovat nové tak to nechám až na jaro.
Třeba na stránkách DPK mají záložku doprodej obuvi nebo slevy, ale když už byla dobrá cena tak neměli číslo nebo pak je jedno. Holky mají nohy stejné takže jsem měla smůlu. Kvalitou jsou na tom stejně jako ESSI. Jen kdyby ta pořizovací cena byla tak o 20% levnější:-)